taro: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 26/5

tarw-krisi

taro: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 26/5

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το πέντε των νομισμάτων

 

Taro το πέντε των νομισμάτων: αναρωτηθείτε το εξής… σας αντιπροσωπεύουν αυτά και αυτοί που σας περιτριγυρίζουν; Εκφράζουν τον πραγματικό σας εαυτό; Μήπως διστάζετε να προκαλέσετε τις απόψεις σας; Μήπως παίζετε εκ του ασφαλούς και δίνετε στον εαυτό σας την δικαιολογία αυτή που δεν είναι η ζωή σας ακριβώς αυτό που θέλετε;

 

Αν είστε κοινωνικοί και εξωστρεφείς, ρίξτε μία ματιά στους ανθρώπους με τους οποίους περιτριγυρίζεστε. Ρίξτε μία ματιά στα μέρη και τα πράγματα που βοηθούν να ενισχύσετε την πραγματικότητα και την προοπτική του εαυτού σας. Αναρωτηθείτε αν υπάρχει η ανάγκη για επέκταση ή για απομάκρυνση από μερικούς ανθρώπους, έτσι ώστε να υπάρξει πρόοδος και ανάπτυξη.

 

Αν είστε πιο εσωστρεφείς και περνάτε την ημέρα στον δικό σας κόσμο, ρίξτε μία ματιά στο αν διατηρείτε την πραγματικότητα που χρειάζεστε. Αναρωτηθείτε αν έχετε βολευτεί με τον τρόπο που καθορίζετε τον εαυτό σας και την θέση σας στον κόσμο. Αν διστάζετε να αμφισβητήσετε ή αν έχετε τη θέληση να δείτε πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν αν χαλαρώσετε λίγο και αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.

zodia-taro-45

 

Οι περίπλοκες καταστάσεις μπορούν να είναι τρομακτικές. Μας αρέσει η ασφάλεια, το οικείο, το άνετο, το προβλέψιμο. Θέλουμε τα πράγματα να ενισχύονται από τους ανθρώπους και τα μέρη που εμείς επιλέγουμε. Δεν μας αρέσει να μας αμφισβητούν, να μας προκαλούν, να μας απασχολούν με αλλαγές και εξελίξεις.

 

Όμως υπάρχουν πολλά εκεί έξω για να βιώσετε! Δεν χρειάζεται να είμαστε για πάντα ίδιοι. Δεν χρειάζεται να είμαστε αυτοί που έχουμε πείσει τον εαυτό μας πως είμαστε, αυτοί που έχουν αποφασίσει και καθορίσει οι άλλοι στον κόσμο.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra