taro: η κάρτα της ημέρας Παρασκευή 27/3

taro-mythoi-alitheies

taro: η κάρτα της ημέρας Παρασκευή 27/3

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο άσσος των ράβδων

Ταρο ο άσσος των ράβδων: αναρωτηθείτε το εξής… που διοχετεύετε την δημιουργικότητά σας; Τι σας εμπνέει και πως ενισχύετε την έμπνευσή σας αυτή; Μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ακολουθήσει μόνο το ένστικτό του, χωρίς να σκέφτεστε υπερβολικά;

 

Θα νιώσουμε γεμάτοι ενέργεια και δύναμη καθώς το αέρινο ζωδιο των διδυμων ενισχύει την φωτιά του κριου.

 

Αφήστε την δημιουργικότητα να εκραγεί σε οτιδήποτε κάνετε… αφήστε το πάθος να γίνει η κινητήριος δύναμη για να φωτίσει άγνωστες πιθανότητες και προσεγγίσεις… αφήστε την επιθυμία να δώσει καύσιμο στα οράματα και την κατεύθυνσή σας… αφήστε το ρομάντζο να γίνει αυθόρμητο και εκπληκτικό από το πουθενά, για κανένα λόγο, ίσως με κάποιον που δεν ξέρετε και ίσως να μην ξαναγνωρίσετε ποτέ.

zodia-taro-45

 

Ήρθε η ώρα να εμπνευστείτε και να βρείτε ανθρώπους που μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερα οράματα, να σκεφτούν διαφορετικά, να ακολουθήσουν το ένστικτό τους. Δείτε τι θα συμβεί όταν φέρετε την δημιουργικότητά σας κοντά στο πάθος κάποιου άλλου. Αντί να προσπαθείτε να ελέγξετε αυτό που θα συμβεί, βάλτε απλά μαζί αυτά τα στοιχεία και δείτε τι θα γίνει… ύστερα απομακρυνθείτε από αυτό, χωρίς να περιμένετε να μάθετε ποιο θα είναι το ακριβές αποτέλεσμα.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια