Tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Δευτέρα 20/10

anapodes-kartes-taro

Tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Δευτέρα 20/10

 Από τον Καίσαρα

tarw-zwdia: κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας:  ο βασιλιάς των ξιφών

Αν η ερώτηση σας αφορά την αγάπη τότε σήμερα η  καρτα ταρω ο βασιλιάς των ξιφών σας απαντά ότι   βασιλιάς ή βασίλισσα σας βρίσκονται λίγο πριν   από τη γωνία. Αυτό το άτομο θα κατέχει όλες τις ιδιότητες του Ρήγα των Ξιφών – άνθρωπος ισχυρός με πολύ αναλυτικές ικανότητες- βοηθός και σύμβουλος Θα είναι  το πρόσωπο  που θα σας πείσει να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας .

 

tarw-ζωδια: ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το δύο ράβδων (ανεστραμμένη)

zodia-taro-45

Η καρτα ταρω δύο ράβδων ανεστραμμένη σας δείχνει ότι πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή  και να αναλογιστείτε   τι είναι σημαντικό για εσάς και  ποιες οι πραγματικές σας επιθυμίες και κίνητρα, και στη συνέχεια αρχίστε να σχεδιάζετε  για το πώς θα πετύχετε  αυτούς  τούς στόχους.

 

tarw-zvdia: διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το επτά των ράβδων

Η καρτα ταρω επτά των ράβδων  για σήμερα δηλώνει : Επικοινωνία , επικοινωνία, και επικοινωνία!!! κάρτα σας αυτή την εβδομάδα είναι το Επτά της Ραβδί. Το επίκεντρο αυτής της κάρτας είναι η επικοινωνία, επικοινωνία, επικοινωνία!

Αυτή η κάρτα συμβολίζει τις καταστάσεις που όλοι συναντάμε στη ζωή μας όπου πρέπει να εκφράσουμε τον εαυτό μας κάτω δύσκολες συνθήκες.

Ίσως υπάρχει κάποιος στη ζωή σας, με τον οποίο θα πρέπει να θέσετε ένα όριο. Ξέρετε όμως πώς να εκφραστείτε για το  πώς αισθάνεστε και να δείτε τις ανάγκες σας να ικανοποιούνται; Χρησιμοποιείστε: 1) Σεβασμό. 2) Θετικότητα. 3. Εντιμότητα.

 

tarw-zodia: καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το επτά των ξιφών

Η καρτα της ταρω επτά των ξιφών είναι μια κάρτα που φανερώνει εξαπάτηση και  προδοσία. Αυτό δείχνει  και τη δυσκολία  να προσπαθείς να κάνεις  κάτι απαρατήρητα . Άμα είσαι αποφασισμένη να κάνεις  κάτι μυστικό, βεβαιώσου πρώτα  ότι θα είσαι ασφαλής και κράτα ακόμα μια ασφαλιστική δικλείδα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

 

tarw-zwdia: λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: το τρία των ξιφών

Η καρτα της ταρω τρία των ξιφών σημαίνει ότι  στο πλαίσιο της αγάπης, δεν  είναι η κωδωνοκρουσία θανάτου  μια σχέσης, αλλά  πάντα δείχνει δυσκολία σε σχέση και πόνο. Για  να επιβιώσει μια σχέση και τα δύο μέρη θα πρέπει να είναι πρόθυμα και  να μιλήσουν για τη σχέση. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι αυτός που αγαπήσατε δεν είναι τόσο στοργικός όπως είχατε υποθέσει. Μην το παίρνετε πολύ προσωπικά !

Καίσαρας