tarw: ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Παρασκευή 28/11

kartes-taro

tarw: ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Παρασκευή 28/11

 

tarw – κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το  πέντε των κυπέλλων ανεστραμμένο

tarw το πέντε των κυπέλλων: Νέες προοπτικές και  έργα που πρόκειται να έρθουν στη ζωή σας. Είναι μια στιγμή για να είστε αισιόδοξοι και να φτάσουν τους άλλους όπου χρειάζεται – σε θέματα εργασίας, προσοχής, ανησυχίας, ή οτιδήποτε άλλο. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και την πίστη ότι οι ανάγκες σας μπορούν να ικανοποιηθούν.  Έχετε μόλις περάσει μια δύσκολη στιγμή. Τα καλά νέα είναι ότι  σύντομα θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και θα κινηθείτε προς τα εμπρός.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

tarw  ταυρος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το δύο των δηναρίων ανεστραμμένο

tarw το δυο των δηναριων: Κάποιο αίσθημα παρουσιάζεται στην ζωή σας αλλά εσείς έχετε έντονο το συναίσθημα του φόβου. Απλά αφήστε τους φόβους και ανοίξτε την καρδιά σας και μιλήστε για το τι πραγματικά αισθάνεστε . Αν  πάλι ψάχνετε για την αγνή αγάπη, την αληθινή και μόνο, αυτή μην αφήστε τον φόβο της απόρριψης να ενεργεί σαν ανασταλτικός παράγοντας στην δική σας ερωτική ζωή. Πρέπει να είστε ανοιχτοί στον έρωτα για να έρθει και αυτός σε εσάς. Το να είστε γεμάτοι φοβίες δεν βοηθάει καθόλου.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw – διδυμοι

Η κάρτα tarw της ημέρας: το έξι των ράβδων ανεστραμμένη

tarw το έξι των ράβδων: Η καρτα Έξι των ράβδων ανεστραμμένη δηλώνει ότι αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας , τις ικανότητες σας και τις δυνατότητές σας για την επιτυχία. Μπορείτε να αισθάνεστε αρνητικά για τον εαυτό σας  σαν να έχετε  αποτύχει τόσο τον εαυτό σας όσο και για  τους άλλους. Συνειδητοποιήστε το. Οι καθυστερήσεις δεν οφείλονται σε εσάς αλλά σε τριτογενείς παράγοντες.

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – καρκινος

Η κάρτα tarw της ημέρας: η βασίλισσα των δηναρίων

tarw η βασίλισσα των δηναρίων: Μια γυναίκα με σκούρα μαλλιά ή / και τα μάτια ενδέχεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας ζωή. Το επίπεδο ευημερίας σας είναι πολύ πιθανό να  αυξηθεί. Μην διστάσετε να ξοδέψετε κάποια χρήματα για μικρό-απολαύσεις. Η αποταμίευση είναι σημαντική, αλλά απολαμβάνοντας τη ζωή σας, όταν έχετε τα μέσα είναι επίσης σημαντικό. Μοιραστείτε ό, τι έχετε, και όταν μπορείτε με τον σύντροφο σας!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 tarw – λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: η βασίλισσα των ξιφών ανεστραμμένη

tarw η βασίλισσα των ξιφων: Τον τελευταίο καιρό περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας δημιουργούν προβλήματα. Μήπως όμως ευθύνεστε και εσείς για αυτό, γιατί μπορεί να έχετε δώσει αφορμές  με την στάση σας η την συμπεριφορά σας χωρίς να το συνειδητοποιείτε. Αν δεν το ξέρετε, ρωτήστε κάποιον που εμπιστεύεστε για να είναι ειλικρινής μαζί σας. Σε θέματα αισθηματικά να είστε  ανοιχτοί  και να ακούσετε τις απόψεις του συντρόφου σας . Αν ψάχνετε για την  αληθινή αγάπη, θα πρέπει να εργαστείτε  σκληρότερα από το συνηθισμένο για να καταλάβετε από που έρχεται ο μελλοντικός σας σύντροφος. Μην υποθέσετε. Ρωτήστε!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 tarw –  παρθενος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το έξι των ξιφών

tarw το έξι των ξιφών: Σε μια ήδη υπάρχουσα  σχέση , οι δύο εραστές  δεν σκέφτονται να κάνουν  κάτι που θα τους βγάλει από την ρουτίνα στην οποία έχει περιέλθει η σχέση τους. Στην περίπτωση των φιλονικιών, το μόνο που αισθάνονται είναι οργή.  Για τα συναισθήματα, η ανεστραμμένη κάρτα  Έξι των Ξιφών επισημαίνει ότι τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα έχουν απλά ακυρωθεί και ότι δεν υπάρχουν πλέον συναισθήματά   για τον/την σύντροφο σας  .

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw –  ζυγος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το  έξι των ράβδων

tarw το έξι των ράβδων: Εδώ έχουμε μια επιτυχημένη σχέση, όπου και οι δύο εταίροι έχουν παρόμοιους στόχους και αλληλοϋποστηρίζονται . Γιορτάζουν τις επιτυχίες ο ένας του άλλου σίγουροι ότι  ο καθένας  υπερέχει  στη δική του περιοχή. Δεν υπάρχει τίποτα που αυτό το ζευγάρι να μην μπορεί να επιτύχει . Σε αυτήν την κάρτα  κάποιος υιοθετεί το ρόλο του ηγέτη στη σχέση. Ωστόσο, θα πρέπει να αναρωτηθείτε, ποιος φοράει τα παντελόνια στη σχέση σας; Ποιος από εσάς αισθάνεται ανώτερος από τον άλλο και γιατί; Ποιο από τους δύο σας περιμένει τον άλλον να χορέψει στους ρυθμούς του; Μην βάζετε το σύντροφό σας σε ένα βάθρο. Ως ζευγάρι, τυχόν δυσκολίες που μπορεί προέκυψαν έχουν πλέον επιλυθεί

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – σκορπιος

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο  άσσος των κυπέλλων

tarw ο ασσος των κυπέλλων:  Η καρτα tarw ασσος των κυπελλων υποδεικνύει ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για την ευτυχία. Μια ασταθής μέχρι τώρα αγάπη αρχίζει να εδραιώνετε.. Ο ασσος δείχνει ότι  ισχυρά θετικά συναισθήματα που κυριαρχούν μέσα σας απελευθερώνονται και θα τα μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αντιμετωπίσετε τα πρώτα σκιρτήματα  αγάπης.  Μπορεί να νιώσετε πιο ζωντανοί από ό, τι  το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο φέρνει μεγάλη αγάπη και μια βαθιά πνευματική σχέση με κάποιον. Αυτό δεν πρέπει να συγκρίνετε με την περιστασιακή και συνηθισμένη αγάπη.

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – τοξοτης

Η κάρτα tarw της ημέρας: το πέντε των ξιφών

tarw το πέντε των ξιφών: Θα χρειαστεί να εμπλακείτε σε διαμάχες και φιλονικίες για να αποδείξετε ότι είστε  σωστός για κάτι σε κάποιον – και αυτό μπορεί να είναι ένα σοβαρό χάσιμο χρόνου και της ενέργειάς σας. Αν έχετε δίκιο-έχετε δίκιο, και δεν έχει σημασία  το τι οι άλλοι άνθρωποι θα πιστεύουν. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας σε πιο παραγωγικές προσπάθειες.

Εξετάστε τις προτεραιότητές σας και τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Αυτήν την περίοδο κάποιοι από εσάς είστε έτοιμοι να θυσιάστε την σχέση σας για να δείξετε ότι δεν έχετε ανάγκη κανέναν και ότι ακόμα και έτσι νοιώθετε καλά. Προσωπική μου άποψη; Μερικές φορές πρέπει να αφήνετε τον εγωισμό σας στην άκρη και απλά να δέχεστε τα πράγματα ως έχουν, αν στα αλήθεια αναζητάτε  την πραγματική αγάπη ή αν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – αιγοκερως

Η κάρτα tarw της ημέρας: το δέκα των κυπέλλων

 tarw το δέκα των κυπέλλων: Η καρτα το δεκα των κυπελλων φανερώνει την ολοκλήρωση σε πολλούς τομείς κυρίως αισθηματικούς. Για τους περισσότερους που ανήκουν στο ζωδιο του Αιγόκερου αυτή η καρτα  φανερώνει την ολοκλήρωση μέσω μιας ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής. Αφθονία. Μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση. Αντοχή σε σχέσεις αγάπης.  Γονιμότητα και επέκταση.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

tarw – υδροχοος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το πέντε δηναρίων ανεστραμμένο

tarw το πέντε των δηναριων ανεστραμμένο: Διαφαίνεται μια αργή αλλά σταθερή βελτίωση μετά από μια περίοδο διαμάχης και δυσαρμονίας . Ένα ζευγάρι, μπορεί τώρα να εκτιμήσει τα απλούστερα πράγματα στη ζωή. Έχουμε  μια απελευθέρωση από ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που εδώ και αρκετό καιρό σας έχει συμπαρασύρει  προς τα κάτω. Αυτή η σχέση ήταν ανθυγιεινή και σας κατάστρεφε  σε κάθε επίπεδο. Όλες οι σχέσεις που βασίζονται σε υλική κατάσταση  θα διαλυθούν και φυσικά θα διδαχθούμε πολλά ως αποτελέσματα. Στην χειρότερη περίπτωση   μπορούμε να δούμε  ζευγάρια που σπαράσσονται από τη φτώχεια ή τον αγώνα, και την  αυτό-εκτίμηση τους και την υπερηφάνεια τους να πέφτει κατακόρυφα. Αν η σχέση σας είχε  προκαλέσει σάλο ή σκάνδαλο στο παρελθόν , τώρα  οι άνθρωποι αρχίζουν να σας αποδέχονται σαν  ζευγάρι.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – ιχθυες

Η κάρτα tarw της ημέρας:  η βασίλισσα των κυπέλλων` ανεστραμμένη

tarw η βασίλισσα των κυπέλλων ανεστραμμένη: Αυτή η καρτα δείχνει μια ισχυρή γυναικεία επιρροή, όπου η αδιάκοπη πίεση της, σας δημιουργεί  μια περίοδο έντονης ψυχικής κατάστασης, γεμάτη από παράλογα αιτήματα, και απογοητεύσεις.   Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε κατάθλιψη, ενώ άλλοι νοιώθετε προδομένοι. Κάποιοι άλλοι από εσάς ακούσια πληγώνετε τους αγαπημένους σας τροφοδοτώντας  έτσι νέες  συγκρούσεις.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας