tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Παρασκευή 5/12

taro-apistia

tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Παρασκευή 5/12

 

tarw – κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το άρμα

Αυτή είναι μια καρτα που μιλάει για νίκες που θα έχουν επιτευχθεί μετα από σκληρές μάχες. Η καρτα tarw του άρματος μιλάει για την αυτοπεποίθηση που έχετε αρχίσει να αναπτύσσετε ορισμένοι από εσάς και για τον έλεγχο συναισθημάτων που έχετε αρχίσει να αναπτύσσετε κάποιοι άλλοι, προκειμένου να πετύχετε . Εστιάζοντας την προσωπική σας δύναμη  θα δείτε ότι κάποιοι από τους  στόχους σας θα αρχίσουν να επιτυγχάνονται με τρόπο  μαγικό! Όταν σε μια ανάγνωση έρχεται η καρτα του άρματος, τότε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνδυάσετε την επιμονή σας με τις πνευματικές σας ικανότητες και το αποτέλεσμα είναι βέβαιο!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

tarw  ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το εννέα των ράβδων

Η καρτα tarw εννέα των ράβδων σε μια ανάγνωση σας προειδοποιεί να είσαστε σε επιφυλακοί γιατί κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν είτε με κάποια κουτσομπολιά ή με κάποια δυσάρεστε σχόλια ή ακόμα και με κούφια ανέκδοτα εις βάρος σας Τώρα ήρθε η ώρα για να είστε σε επαγρύπνηση για να προστατέψετε τον εαυτό σας και την σχέση σας. Αντοχή και πίστη είναι αυτά που σας χρειάζονται τώρα!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw – διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το επτά των δηναρίων

Η καρτα tarw- επτά των δηναρίων μιλάει για ανταμοιβή μετά από σκληρή εργασία ώστε να μπούν τα γερά θεμέλια μιάς υγιούς σχσέσης  Αύτή είναι η κάρτα της συγκομιδής. Οι ανταμοιβές σας θα είναι αντάξιες όλων των προσπαθειών που καταβάλατε. Η καρτα αυτή υπαινίσσετε ακόμα ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε για λίγο απολαμβάνοντας τα δικά σας επιτεύγματα.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το τέσσερα των ξιφών

Η καρτα tarw- τέσσερα των ξιφών είναι ένα σημάδι , ότι ήρθε η ώρα να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ξεκουραστεί για λίγο. Βρείτε ένα καταφύγιο για να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα ή από καταστάσεις  οι οποίες σας έχουν πληγώσει και έτσι να μπορέσετε να ανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις. Οι περισσότεροι από εσάς νοιώθετε ότι σας έχει υπερφαλαγγίσει το άγχος. Ίσως θα σας ωφελούσε αν μένατε για λίγο διάστημα μόνοι.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 tarw – λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: η δύναμη

Ήπια δύναμη σθένος και πρωτοβουλία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της  καρτας tarw- η δύναμη.  Η κάρτα αυτή έρχεται για να μας υπενθυμίσει ότι η σκληρότητα ή η ωμή βία δεν είναι κάτι το αναγκαίο στην δική σας συναισθηματική κατάσταση. Οπωσδήποτε η σοφή χρήση της προσωπικής δύναμης και του αυτό-ελέγχου καθορίζουν τον χαρακτήρα του ποιοι είμαστε Το πιο δυνατό πράγμα που μπορείτε στο τώρα να κάνετε είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας, να εργαστείτε ήρεμα και με  αποφασιστικότητα και  δια μέσου των όποιων προκλήσεων θα αντιμετωπίσετε να επιβληθείτε στους εαυτούς σας.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw –  παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: ο άσσος των δηναρίων ανεστραμμένος

Η καρτα tarw–άσσος των δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει όχι μόνο καθυστερήσεις σε αναμενόμενα έσοδα αλλά και καθυστερήσεις στην υλοποίηση δικών σας σχεδίων αισθηματικών ή επαγγελματικών. Πολλοί από εσάς  υποτιμάτε τους εαυτού σας και τις ικανότητες σας. Όσοι από εσάς ασχολείστε με μαγείες ή μεταφυσικά ,οι γητειές σας θα αποτύχουν.

Προσέχετε άτομα που σας περιβάλλουν

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw –  ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο ιππότης των ράβδων

Η καρτα tarw- ιππότης των ράβδων υποδηλώνει ότι ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, μην ενεργείτε με βιασύνη και μην αναλαμβάνετε μεγάλα ρίσκα. Κάποιοι από εσάς που μπορεί να είστε σε διαμάχη με τον σύντροφο σας μην βιαστείτε να βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα για την συμπεριφορά του συντρόφου σας γιατί θα μπείτε σε μεγάλες φουρτούνες.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο ιππότης των δηναρίων

Η καρτα tarw- ιππότης των δηναρίων αναφέρετε για ένα πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας. Μπορεί να τα το ξέρετε μπορεί και όχι  Δεν έχει σημασία Εκείνο που μετράει είναι ότι παρουσιάζεται άτομο σοβαρό και ήσυχο. Άτομο απορροφημένο στην δουλειά του αλλά και πιστό στις σχέσεις του. Επαγγελματικά παρουσιάζεται από λογιστής έως οικονομολόγος ή ακόμα και σύμβουλος επιχειρήσεων. Πολύ πιθανόν να τον γνωρίσετε στην δουλειά σας ή να συναντηθείτε σε κάποιο σεμινάριο.

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 

tarw – τοξοτης

Η κάρτα tarw της ημέρας: το τρία των ξιφών

Η καρτα tarw- τρία των ξιφών αναφέρεται σε μια μεγάλη συναισθηματική καταστροφή που έχετε περάσει ,αλλά οι συνέπειες εξακολουθούν να υφίστανται ακόμα. Αυτό βέβαια έχει σαν αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι όποιες διαμάχες ή με αυτόν που σας πλήγωσε ή με άτομα του δικού σας περιβάλλοντος . Να το ξέρετε όσο αρνείστε να δείτε τα πράγματα ως έχουν και δεν θέλετε να εργαστείτε μέσω της θλίψης σας , η διαδικασία επούλωσης θα  είναι αποκλεισμένη και δεν θα είστε σε θέση να προχωρήσετε.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: το εννέα των ξιφών

Η καρτα tarw- εννέα των ξιφών σας εφιστά την προσοχή σε  άτομα που μπορεί να είναι  συναισθηματικά ή ψυχικά βαμπίρ .Μην γίνετε θύμα τους  Αποφασίστε να σηκώσετε το ξίφος, να είστε  δυναμικοί, και να υπερασπιστείτε  τους  εαυτούς  σας και τις προσωπικές σας ενέργειες. Επιπλέον, αυτή η καρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει τις καρμικές επιπτώσεις μιας  κακής σχέσης ή σπασμωδικές κινήσεις  από  ερασιτεχνικές  μαγικές πράξεις. Νομίζω ότι  αυτή η κάρτα είναι  ένα τέλειο παράδειγμα της κακογλωσσιάς  κάποιου που θα θελήσει να σας βλάψει αλλά που όμως τα αποτελέσματα  επιστρέφονται στον αποστολέα του “εις την τρίτη” .

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το δέκα των κυπέλλων

Γενικά η καρτα tarw –  δέκα των κυπέλλων είναι ένας πολύ καλός οιωνός. Συμβολίζει μια ευτυχισμένη οικογένεια, έναν καλό γάμο ή μια σταθερή σχέση. Αυτή η κάρτα συμβολίζει επίσης το δεσμό της φιλίας,  ή τους συναισθηματικούς δεσμούς που σχηματίζονται σε μια ευτυχισμένη κοινότητα. Φυσικά, απαιτείται  έργο και φροντίδα  για να διατηρηθούν αυτές οι καλές σχέσεις, αλλά  ένα θετικό και ευχάριστο αποτέλεσμα θα επιτευχθεί. Γιορτάστε τις σχέσεις αγάπης που έχετε στη ζωή σας. Οι φίλοι και η οικογένεια είναι πολύτιμοι!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημερας: το δύο των ξιφών ανεστραμμένο

Η καρτα tarw- δύο των ξιφών ανεστραμμένο αναφέρετε στο γεγονός ότι έχετε πολύ πεισμώσει γιατί κάποιοι σας αδικούν και η αδικία είναι ολοφάνερη. Έχετε αναγκαστεί πολλές φορές μέχρι τώρα να αντιμετωπίσετε τα καταπιεσμένα συναισθήματα σας . Τώρα  όμως δεν πάει άλλο! Το ποτήρι ξεχείλισε! Θα υπάρξουν νέες συγκρούσεις.

ng αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν καταπιεσμένα συναισθήματα σας. Σύγκρουση, αδικία, πείσμα.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 Καίσαρας