tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις Τρίτη 21/10

taro-tsigganiki-katastrwsi

tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις Τρίτη 21/10

 Από τον Καίσαρα

 

tarw- κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το εννεα των ξιφων

Η καρτα tarw το εννεα των ξιφων δείχνει ότι όσον αφορά τις σχέσεις, τότε κάτι έχει αποκαλυφθεί. Πιθανόν να δέχεστε επιθέσεις από όλες τις πλευρές. Τι έχετε κάνει; Μήπως  πάλι, δεν μπορείτε να μεταφέρετε το μυστικό σας και αποφασίσετε να   ομολογήσετε  τις αδιακρισίες σας στο σύντροφό σας ; ή μήπως οι υποψίες που είχατε για το σύντροφό σας θα μπορούσαν  να επαληθευθούν δημιουργώντας μια  απόλυτη καταστροφή; Ωστόσο όλα αυτά μπορεί να είναι αποκυήματα της δικής σας φαντασία ή αποτέλεσμα ενός κακόβουλου κουτσομπολιού. Μια βίαιη και καταχρηστική σχέση  που  βασίζεται επίσης στο σενάριο του ψεύδους της λύπης ή μεταμέλειας  και με υποσχέσεις του «δεν θα συμβεί ποτέ ξανά» δεν θα διαρκέσει. Αν μια ταραγμένη σχέση έχει ηρεμήσει, θα έχει ως αποτέλεσμα την αναζήτηση συμβουλών,  την ειλικρίνεια και την ανοιχτή επικοινωνία. Το δίλημμα που πρέπει να επιλυθεί είναι:  ή μια συμφωνία ή ένας χωρισμός!

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

tarw- ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το επτα δηναριων (ανεστραμμένο) & η δικαιοσυνη

Οι καρτες tarw  επτα δηναριων ανεστραμμένο και η δικαιοσυνη  είναι οι καρτες που τονίζουν ότι μια σχέση “έπιασε πάτο”. Μπορεί να φαίνονται  όλα σαν ένα αγώνας με πολύ σκληρή δουλειά. Είτε ατομικά είτε ως ζευγάρι θα πρέπει να προβληματιστείτε   σχετικά με το  τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε κάποια πράγματα. Οι άνθρωποι και οι σχέσεις αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Οι παλιές  προσεγγίσεις δεν μπορούν πλέον να θεωρηθούν  κατάλληλες. Υπάρχει επίσης η περίπτωση  του να είστε  τόσο απασχολημένοι με την εργασία και την καριέρα σας, που δεν  δίνετε αρκετό χρόνο στη σχέση σας. Μπορεί να έχει  χάσει την αξία της για εσάς. Μπορεί ο/η  σύντροφος σας  να σας βλέπει σαν κάποιον  εργασιομανή που ποτέ δεν είναι  στο σπίτι. Υπάρχει έτσι μια απώλεια της οικειότητας και σύνδεσης. Μια προηγούμενη υγιή και ακμάζουσα σχέση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τώρα  ασθενής. Καθώς μαραίνεται, πικρία, δυσαρέσκεια και καχυποψία είναι τα μόνα πράγματα που ανθούν. Η καρτα ταρω της  δικαιοσύνης υποδηλώνει  σε αρκετές περιπτώσεις χωρισμό ή συναινετικό διαζύγιο

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: τ0 δυο δηναρίων

Η κάρτα tarw   δυο δηναρίων μιλάει στο να επικεντρωθείτε  στην πρόθεσή σας, και να μείνετε γειωμένοι στο παρόν.  Πολλές φορές στη ζωή μας, μας  αποσπάται  η  προσοχή, και θέλουμε να δούμε πράγματα που  θα  μας συμβούν   στο μέλλον, και  τι είναι αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Αλλά ξεχνάμε ότι για να εκδηλωθεί κάτι στο μέλλον θα πρέπει να έχει τις ρίζες στο παρόν. Οι οικονομικές ανησυχίες αποτελούν τον εφιάλτη του σημερινού ανθρώπου.  Η ενέργεια της κάρτας δυο δηναρίων  έρχεται για να σας υπενθυμίσει ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Έχετε  όσα μέσα χρειάζεστε  για να προχωρήσετε προς την κατεύθυνση που αναζητάτε. Ακολουθήστε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους και θα βρείτε την ευτυχία σε όλα. Απλά μην προσπαθήσετε  να αναγκάσετε κάτι να συμβεί. Ακολουθήστε την ροή . Εμπόδια που  θα εμφανιστούν καθώς και  ευκαιρίες  προσπαθήστε να τις δείτε από το ίδιο πρίσμα. Αφήστε την αγάπη να είναι ο οδηγός σας … δείτε μέσα από τα μάτια της αγάπης και την εμπιστοσύνη ότι όλα αυτά, όλο αυτό συμβάλλει στο μεγαλύτερο καλό σας !!!

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw- καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το πεντε ξιφων

Η καρτα tarw  πεντε ξιφων   είναι μια καρτα  που αφορά   τις διαφωνίες, τους χωρισμούς και  τα διαζύγια. Η σύγκρουση σε μια σχέση που αντιπροσωπεύεται από αυτή την κάρτα είναι πολύ σοβαρή και σίγουρα δεν στηρίζεται σε  απλά επιφανειακά επιχειρήματα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρχει ένα πρότυπο  σύγκρουσης στη σχέση καθώς ο ένας σύντροφος  εξαναγκάζει με τον τρόπο του ή εξαναγκάζεται από τον άλλον . Ένα άτομο  μπορεί να σας έχει προκαλέσει πολύ πόνο και κακό, από την άλλη  όμως  στην καρτα του πέντε των ξιφων μπορεί να υπάρχει ένα πρόσωπο που δεν φοβάται να του  προκαλούν σωματικό πόνο ή τραυματισμό και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι  ο ίδιος ένας επικίνδυνος χαρακτήρας, ιδίως ως σύζυγος ή σύντροφος. Αυτό το πρόσωπο  κυβερνά μια σχέση μέσω του εκφοβισμού, του φόβου και της πιθανής τιμωρίας.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw-λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: το άστρο (ανεστραμμένο)

Η καρτα tarw  αστρο ανεστραμμένο   μπορεί μερικές φορές  να προτείνει την απώλεια της αθωότητας. Όσον αφορά την αγάπη μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι ποτέ σας  δεν θα βρείτε την αδελφή ψυχή σας . Η μοναξιά μέσα σε μια σχέση μπορεί να είναι εμφανής, καθώς απομακρύνεστε όλο και  περισσότερο από τον σύντροφο σας ή ο σύντροφός σας  από εσάς. Επίσης η σχέση σας  μπορεί να μην έχει φαντασία και αυθορμητισμό. Ελέγξτε τα θεμέλια της σχέσης ή του γάμου σας και  διαγράψτε ό, τι δεν λειτουργεί. Πιθανότατα να αισθάνεστε αποκομμένοι από τον σύντροφο σας και τη ζωή σας γενικότερα. Μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη πίστης  στο αν μπορείτε να ταξινομήσετε κάποια θέματα που προκαλούν προβλήματα στη σχέση σας.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: ο τροχός

Η καρτα tarw  τροχος  δείχνει ότι οι ρυθμοί της ζωής σας αλλάζουν . Η αλλαγή μπορεί να είναι ξαφνική και συναρπαστική.  Καινούρια πράγματα για να κάνετε, κοινωνικές δικτυώσεις , άνθρωποι που θα σας ζητήσουν να γνωριστείτε καλύτερα . Μπορεί να διαπιστώσετε ότι στην ήδη υπάρχουσα  σχέση σας οι πιθανότητες για την βελτίωση ή  αλλαγή προς το καλύτερο  έχουν αυξηθεί ξαφνικά σε σημαντικό βαθμό.  Νοιώθετε ότι  ο καθένας σας αγαπά και  νιώθετε πραγματικά καλά με τον εαυτό σας. Εκμεταλλευτείτε  το χρόνο σας   αυτή την περίοδο γιατί υπάρχουν πολλά να μάθετε για τον εαυτό σας και  για το σύντροφό σας.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw- ζυγος

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο τρελος

Η καρτα tarw   ο τρελος όταν πρόκειται για θέματα  καρδιάς, μπορεί απλά να αντιπροσωπεύει  μια περίοδο χαρούμενου χρόνου , αγάπης και  αυθορμητισμού. Θα μπορούσε να υποδεικνύει τον ερχομό ενός συντρόφου ή την γνωριμία μαζί του  ενώ θα ταξιδεύετε. Θα μπορούσατε  ακόμα να ενεργήσετε εντελώς παρορμητικά. Μπορεί να υπάρξουν μεθυστικές στιγμές στην αγάπη, όπου τα πάντα και όλα είναι πιθανά , όταν είναι φρέσκα και  λαμπερά. Η καρτα tarw   ο τρελος  προτείνει την έναρξη πάνω σε θέματα  αγάπης ιδίως για όσους από εσάς  είστε μόνοι ή χωρισμένοι προκειμένου να έχετε την ευκαιρία για μια ακόμα φορά στην ζωή σας  να γευτείτε την  ευτυχία!

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο κρεμασμενος

Η καρτα tarw  ο  κρεμασμενος  δείχνει ότι αν είστε σε μια σχέση   πρέπει να αποσυρθείτε και να προβληματιστείτε  σχετικά με το που  η σχέση πηγαίνει. Μπορεί να θέλετε να το σκεφτείτε καλύτερα αν χρειάζεται να κάνετε περαιτέρω δεσμεύσεις. Ο άλλος σύντροφος επειδή δεν μπορεί να σας καταλάβει   νιώθει ανυπόμονος και απογοητευμένος. Ίσως νιώθετε ότι η σχέση σας πηγαίνει  στο πουθενά και ότι όλη η πρόοδος έχει σταματήσει. Βγαίνεις με το σύντροφό σας σε ένα νέο φως; Μπορεί να αισθάνεστε  ότι έχετε κάνει μεγάλες θυσίες και άσκοπες αυτοθυσίες.  Τώρα δεν είναι η ώρα για δράση  τώρα πρέπει να δαπανήσετε το  χρόνο σας,  για την ανάπτυξη του εαυτού σας και να ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw –τοξοτης

Η κάρτα tαrw της ημέρας: το δεκα δηναριων

Η καρτα tarw δεκα δηναριων  μαρτυρά τη μοναξιά που βιώνετε καθώς ωριμάζετε. Μπορεί κάποιοι από εσάς να μην είστε πλέον σε θέση να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες της οικογένειας ή να λειτουργήσετε  με τον τρόπο που επιθυμείτε. Μπορεί να αισθάνεστε  έξω από κάποια πράγματα, αλλά δεν θέλετε να επιβαρύνετε κανέναν με τις ανησυχίες σας, δεδομένου ότι όλοι είναι τόσο απασχολημένοι, με τα δικά τους θέματα . Για άλλους  η καρτα αυτή είναι συνδεδεμένη με τους όρους αγάπη, ευτυχία, ασφάλεια. Με άλλα λόγια δείχνει ότι δύο άνθρωποι είναι μαζί επειδή ξέρουν τι θέλουν και αλληλοσυμπληρώνουν ό ένας τον άλλον..

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw- αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: το τρια ραβδων

Η καρτα tarw   τρια ραβδων σε  ανάγνωση σχέσης  είναι μια θετική καρτα  καθώς υποδηλώνει την ανάπτυξη και την επέκταση. Μια σχέση  εν τη γενέσει μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Μπορεί να αποφασίσετε να παντρευτείτε  ή να επισημοποιήσετε την σχέση σας . Δείχνει ότι  ενεργά προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια οικογένεια. Όπως ένα ζευγάρι που βλέπει το μέλλον  φωτεινό και ελπιδοφόρο. Θα πρέπει να είστε σε θέση να μετακινήσετε το παρελθόν μακριά  ή τα οποιαδήποτε προβλήματα που μπορεί να έχετε βιώσει.

 

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw-υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το εξι ραβδων (ανεστραμμένο)

Η καρτα tarw   εξι ραβδων ανεστραμμένη σε αισθηματικά θέματα υποδηλώνει ότι η καριέρα σας μπορεί να είναι πιο σημαντική από τη σχέση σας. Με την  καρτα tarw   εξι ραβδων αν/νη  έρχεται ανισορροπία. Το περιεχόμενο και η χαρούμενη σύνθεση της όρθιας καρτας εξι των ραβδων εξαφανίζεται και ο ένας σύντροφος μπορεί να αισθάνεται  δυσαρεστημένος με το άλλο. Μια ανθυγιεινή ανταγωνιστική ατμόσφαιρα υπεισέρχεται. Εάν θέλετε να την διατηρήσετε αναθεωρήστε  θέσεις και απόψεις

 

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw- ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το δυο των ξιφων

Η καρτα tarw   δυο των ξιφων  υποδηλώνει ότι μια οδυνηρή απόφαση πρέπει να παρθεί γεγονός που προκαλεί αναστάτωση και δυσφορία. Ίσως να αγωνίζεστε με την οδυνηρή απόφαση να αφήσετε το σύντροφό σας και το δυο των ξιφων τονίζει την ψυχική σας οδύνη και το δίλημμα που αντιμετωπίζετε.

Η καρτα tarw   δυο των ξιφων  μπορεί επίσης να δείχνει ότι έχετε πληγωθεί, ίσως όχι από τη σημερινή σχέση σας, αλλά ενδεχομένως από μία άλλη κατά το παρελθόν, που σας άφησε βαθιές πληγές. Τα διασταυρωμένα ξίφη   προστατεύουν την καρδιά από το περαιτέρω κακό. Απαιτείται χρόνος για να μάθετε να εμπιστεύεστε και πάλι.

Τέλος το δύο των ξιφών μπορεί να προτείνει ένα αντιμαχόμενο ζευγάρι. όπου και οι δύο σύντροφοι βρίσκονται σε μια παγωμένη και μακρινή σιωπή.

 

Καίσαρας