tarw: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 27/1

anapodes-kartes-taro

tarw: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 27/1

 

Η κάρτα tarw της ημέρας: το εννέα των ξιφών

 

Αναρωτηθείτε το εξής: υπάρχει κάτι που προσπαθείτε να κρύψετε ή που πιστεύετε πως ο κόσμος δεν πρέπει να δει ή σας κάνει να ντρέπεστε; Μήπως έχετε σκεφτεί χιλιάδες σενάρια στο μυαλό σας με αποτέλεσμα να έχετε πειστεί για την δική τους πραγματικότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνέβη στα αλήθεια; Μπορείτε να κλείσετε το μυαλό και να ανοίξετε την καρδιά; Μπορείτε να μην ψάχνετε για αποδείξεις αλλά να ακούσετε με συμπόνια;

 

Υπάρχει ανήσυχος ύπνος, ίσως δεν ξεκουράζεστε αρκετά, ή όταν κοιμάστε το μυαλό, οι ανησυχίες και τα όνειρα σας επηρεάζουν και δεν νιώθετε ηρεμία ή αναζωογόνηση.

zodia-taro-45

 

Υπάρχουν πράγματα που σας προκαλούν άγχος που προσπαθείτε να αποφύγετε, υποκρίνεστε πως δεν είναι εκεί, τα αναβάλετε μέχρι κάποια καλύτερη στιγμή. Όμως τα μηνύματα και οι ενδείξεις από τις σκέψεις και τα όνειρά σας, υποδηλώνουν πως δεν μπορείτε (ούτε πρέπει) πλέον να τα αποφύγετε ή να τα αναβάλετε άλλο πια.

 

Αν καταφέρετε να ανακαλύψετε τον τρόπο που επεκτείνετε το άγχος και τις ανησυχίες σας γύρω από μία κατάσταση, τότε θα καταφέρετε να δείτε πως υπάρχει η ευκαιρία να το αλλάξετε και να το ολοκληρώσετε μία και καλή.

 

 

Δώστε προσοχή στο που δημιουργείτε καταστάσεις που σας ολοκληρώνου, οι οποίες δεν χρειάζεται να υπάρχουν αν απλά πείθατε τον εαυτό σας πως τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι.

 

Σταματήστε να βασανίζετε τον εαυτό σας και αντιμετωπίστε την πραγματικότητα. Κάντε συζήτηση, ρωτήστε άβολες ερωτήσεις χωρίς την προσδοκία απάντησης ή αποτελέσματος. Να έχετε τη θέληση να δείτε και να ακούσετε πραγματικά. Θα ανακαλύψετε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζατε, ούτε τόσο τρομακτικά.

 

tarw διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia