tarw: η κάρτα της ημέρας Παρασκευή 30/1

taro-mythoi-alitheies

tarw: η κάρτα της ημέρας Παρασκευή 30/1

 

Η κάρτα tarw της ημέρας: η δικαιοσύνη (ανεστραμμένη)

Αναρωτηθείτε το εξής… μπορείτε να δείτε πέρα από την επιφάνεια στο πως φέρεται κάποιος ή αυτά που λέει, για να καταλάβετε τι συμβαίνει παραπέρα; Μπορείτε να μην παίρνετε τα πράγματα τόσο προσωπικά; Μήπως πρέπει να αναβάλετε μία τελική απόφαση ή δέσμευση μέχρι να έχετε περισσότερες πληροφορίες, γεγονότα ή αποδείξεις; Ποιο κομμάτι του εαυτού ή της ζωής νιώθετε εκτός ισορροπίας; Μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό;

 

Οι γραμμές είναι πολύ θολές όσον αφορά τον διαχωρισμό του σωστού και του λάθος, του πραγματικού και του μη πραγματικού. Αντί να προσπαθήσετε να κάνετε τους δικαστές, παίρνοντας αποφάσεις και κάνοντας υποθέσεις βασισμένοι σε αποδείξεις, προσπαθήστε να περπατήσετε μέσα στις γκρι περιοχές του ενστίκτου και της συμπόνιας, επιτρέποντας στην ανθρωπότητα να εξελιχθεί. Μην προσπαθήσετε να ξεχωρίσετε το άτομο μέσα στην κατάσταση και το γράμμα του νόμου.

zodia-taro-45

 

Βυθιστείτε στην συνείδηση της κατάστασης όσον αφορά την καταγωγή και τις εμπειρίες ενός ανθρώπου. Μην υποθέσετε πως υπάρχει λύση ή ακόμα και τιμωρία που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους και πως όλα είναι το ίδιο.

 

Βλέπετε την επιφάνεια, αλλά υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν παρακάτω και επηρεάζουν το κάθε άτομο, την συμπεριφορά τους, τα λόγια τους και την διάθεσή τους. Να είστε ευγενικοί και μην πάρετε τίποτα προσωπικά. Δώστε το περιθώριο της αμφιβολίας, πως συμβαίνουν περισσότερα από όσα βλέπετε και πως μερικά άτομα αντιμετωπίζουν αρκετά δύσκολα προβλήματα. Να το θυμάστε αυτό και για τον εαυτό σας, έτσι ώστε να γίνετε καλύτεροι στον τρόπο που μιλάτε, φέρεστε και επηρεάζετε τους γύρω σας. Μην χρησιμοποιείτε αυτά που σας συμβαίνουν σαν δικαιολογία για να είστε αγενής.

 

 

Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για να πάρετε τελικές αποφάσεις που θα έχουν μεγάλη επιρροή στην κατεύθυνση του μέλλοντος. Υπάρχουν περισσότερα από όσα βλέπετε και επίσης υπάρχουν πληροφορίες και γεγονότα που πρέπει να αποκτηθούν πριν μπορέσετε να κάνετε κάτι με ακρίβεια και ολοκληρωμένα. Χρησιμοποιήστε το σήμερα για έρευνα αλλά περιμένετε πριν πάρετε τις αποφάσεις σας.

 

tarw διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw