Ζωδια Σ/Κ 17-18/02 Μαγικες Εναλλαγες

zwdia-zvdia-787

ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο 

Η εβδομάδα που πέρασε στιγματίστηκε από την μερική Ηλιακή Έκλειψη και τη Νέα Σελήνη στον αέρινο Υδροχόο, για να περάσει στη συνέχεια το φεγγάρι στους υδάτινους Ιχθύες.

Χωρίς να προσθέσουν όλα αυτά κάτι θετικό ούτε απόλυτα αρνητικό, η ατμόσφαιρα, μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιόρρυθμη – και εξακολουθεί να είναι.

zodia-zvdia-22

 

Η έμφαση έχει περάσει πλέον στους Ιχθύες, διαχέοντας στο περιβάλλον κυκλοθυμικές διαθέσεις… Σαν κύματα που τη μία στιγμή ξεσπούν στην ακτή και την άλλη στιγμή παρασύρονται μέσα στη θάλασσα και στρέφουν την προσοχή σε άλλα σημεία.

Την Παρασκευή το βράδυ, η Σελήνη από του Ιχθύες συναντήθηκε με τον Ποσειδώνα, που τον προσέγγισε με ένα τετράγωνο και ο Άρης από τον Τοξότη.

Παρά τα απρόβλεπτα αποτελέσματα κάθε κίνησης, υπήρχε ώθηση για προσπάθεια χωρίς να επιφέρει αναστάτωση. Ήταν περισσότερο μια ένταση για την προσπάθεια καθ’ αυτή, που μπορεί να έφτασε και μέχρι δακρύων – γιατί χρειάζεται απλά λίγος επιπλέον χρόνος!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Όλο το σαββατοκύριακο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύες. Αφού σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο, θα αρχίσει να προσεγγίζει τον Ποσειδώνα. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε όσα δεν πήγαν καλά μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, να επαναθέσετε τις ιδανικές επιθυμίες σας σε συνδυασμό με τα πραγματικά δεδομένα.

Πάρτε ό,τι καλύτερο μπορείτε από τις συγκυρίες, που το πιθανότερο είναι να ενέχουν μια γλύκα… Πολλές πιθανότητες θα αρχίζουν να ξεπροβάλλουν, με μια αίσθηση ότι κάπου υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα που πρέπει να το εντοπίσετε!

Νωρίς το Σάββατο, ο Ερμής από τον Υδροχόο θα συναντήσει τον Ήλιο και θα τον ξεπεράσει. Μέχρι το βράδυ θα περάσει και ο επικοινωνιακός πλανήτης στους Ιχθύες, ενώ ο ζωοδότης Ήλιος θα μείνει στην 29η μοίρα του Υδροχόου.

zodia-taro-zwdia

Αν και θα αλλάζει η οπτική, δεν θα υπάρχει ακόμη η επιθυμητή διαύγεια γι’ αυτό προτιμήστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Αφήστε τις σκέψεις σας να εναλλάσσονται, χωρίς να αποζητάτε τη λογική τους ή να πιέζεστε για να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Συντονιστείτε με τις αισθήσεις σας, αρκούμενοι στην απόλαυση των γεύσεων που θα μεταβάλλονται!

Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να υπάρχει ισορροπία και συντονισμός στην πορεία σας, ακόμα κι αν εμφανίζονται σαν φωτάκια που αναβοσβήνουν καθ’ οδόν. Όσο πιο χαλαρές είναι οι προσδοκίες σας, τόσο πιο όμορφα θα νιώθετε. Να ξέρετε ότι αν πιέσετε κάτι, δεν θα έχει την εξέλιξη που θα θέλατε. Γι’ αυτό κινηθείτε με τα υπάρχοντα δεδομένα και θα έχετε περισσότερα αποτελέσματα.

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη θα περάσει στον Κριό, ενώ στη συνέχεια ο Ήλιος θα μπει στους Ιχθύες. Η ορμητικότητα του κριαριού θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για δράση, γι’ αυτό κάντε κάτι για τον εαυτό σας! Τι είναι αυτό που σας συντονίζει με το μέσα σας, που σας κάνει να νιώθετε πιο ισορροπημένοι;

taro-zodia-098

Με την καθάρια όρεξή σας για δραστηριότητες, μπορείτε να περιλάβετε και άλλους στο πρόγραμμά σας αρκεί να ενέχει όσα εσείς θέλετε να κάνετε – να ενέχει όσα θα επαναφορτίσουν τη δική σας διάθεση. Μην υπαναχωρήσετε αν κάποιος δεν θελήσει να συμμετάσχει, αφήστε τον καθένα να κάνει τις δικές του επιλογές. Με οδηγό την αρμονία, όλοι θα περάσετε καλά και θα έχετε το περιθώριο να συναντηθείτε αργότερα!

Το σαββατοκύριακο θα επικρατήσει το πνεύμα των Ιχθύων, που μπορεί να αποδειχθεί μαγικό ή να σας αποπροσανατολίσουν οι εναλλαγές… Πάρτε βαθιές ανάσες και χαλαρώστε, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να κάνετε τα πάντα μεμιάς. Απολαύστε τη στιγμή και το συναίσθημά σας στο παρόν. Μόνο έτσι θα ανοίξετε τον εαυτό σας σε επαφές και συνδέσεις, που θα κάνουν τις στιγμές μοναδικές!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot