Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 8-14/12

evdomadiaies-242-2314

Κριός

Η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει άμεση σχέση με την φήμη σας αυτή την εβδομάδα. Αν ο συντροφος σας κάνει να δείχνετε όμορφοι ή είναι αξιοσέβαστο άτομο –κάποιος που θαυμάζετε –τότε είστε σε πολύ καλό σημείο. Αν, όμως, βγαίνετε με κάποιον που προτιμάτε να μην γνωρίσετε στους άλλους γιατί νιώθετε κάποιο είδος ντροπής –τότε υπάρχει πρόβλημα. Ποιο είναι το κίνητρό σας για αυτή τη σχέση; Υπάρχει αίσθημα ολοκλήρωσης ή κοροϊδεύετε τον εαυτό σας; Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομαδας 8-14/12.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η πνευματική σας επαφή με τον συντροφο σας, θα γίνει πρώτη προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα. Αν έχετε το ίδιο σύστημα πιστεύω, τότε η σχέση σας θα αναπτύξει καινούριο επίπεδο ασφάλειας. Τα καλά νέα είναι πως ακόμα και αν δεν μοιράζεστε την ίδια ιδεολογία, θα είναι πιο εύκολο να κατανοήσετε την διαφορετική προοπτική του συντρόφου σας. Ίσως μάθετε ένα ή δύο πράγματα από εκείνον, και τον ερωτευτείτε περισσότερο. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια Δεκεμβρίου 2014.

 

Δίδυμοι

Η συναισθηματική σας οικειότητα πρόκειται να αυξηθεί αισθητά. Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια να ανακαλύψετε μία πλευρά σας, που τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσατε. Ίσως νομίζατε πως η αποκάλυψη των ευαισθησιών σας, θα τον έκανε να φύγει. Αν ναι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε πόσο λάθος κάνατε. Η ονειρική σας σχέση μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη πίστη παραπάνω. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομαδας 8-14/12.

 

Καρκίνος

Η σχέση σας πρόκειται να περάσει σε μία φάση αρμονίας που ολοι θα ζηλέψουν! Αν είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση, μετά την Τετάρτη, θα υπάρχει περισσότερη γλύκα στη σχέση σας από ότι συνήθως. Το καλύτερο κομμάτι είναι πως η στοργή θα είναι αυθεντική, και θα ξέρετε πως ο αγαπημένος σας, όντως σας λατρεύει και εκτιμά την σχέση σας. Να περιμένετε την αποκατάσταση της δέσμευσής σας με τον πιο εγκάρδιο και ικανοποιητικό τρόπο. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια Δεκεμβρίου 2014.

 

Λέων

Ένα ρομάντζο στην εργασία πρόκειται να προκύψει αυτή την εβδομάδα. Μετά την Τετάρτη, ίσως αποφασίσετε να κάνετε την κίνηση και να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας σε έναν συνάδελφο. Αν το τελευταίο καιρό ήσαστε ανασφαλείς για αυτό, ξαφνικά θα αλλάξετε γνώμη. Θα σας συνεπάρουν οι πιθανότητες, όμως τα καλά νέα είναι πως μάλλον δεν θα απογοητευτείτε. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομαδας 8-14/12.

 

Παρθένος

Οι πιθανότητες στον ερωτικό τομέα αυξάνονται κατακόρυφα αυτή την εβδομάδα. Την Τεταρτη, και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, θα απολαύσετε τα οφέλη της διέλευσης της αφροδιτης στον πέμπτο οίκο σας, τον οίκο του ρομάντζου και της ευχαρίστησης. Αυτή τη ετήσια διέλευση θα σας οδηγήσει σε μία περίοδο απίστευτης υποστήριξης για να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο και να ερωτευτείτε. Αν είστε ήδη σε σχέση, να περιμένετε πυροτεχνήματα το Σάββατο. Θα νιώσετε ξανά σαν να είστε στα πρώτα ραντεβού! Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομαδας 8-14/12.

 

Ζυγός

Αν βγαίνετε με κάποιον εδώ και λίγο καιρό και σκέφτεστε να τον συστήσετε στην οικογένειά σας, αυτή την εβδομάδα σας δίνεται η ιδανική ευκαιρία. Κανονίστε ένα ιδιαίτερο δείπνο μετά την Τετάρτη, και με την Κυριακή να αποτελεί την ιδανικότερη ημέρα.  Αν είστε σε πιο σοβαρή σχέση, τότε ίσως συζητήσετε με τον αγαπημένο σας το ενδεχόμενο να συζήσετε –ή να αγοράσετε σπίτι μαζί. Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, όλα τα θέματα του σπιτιού θα έχουν άμεση σχέση με την ερωτική σας ζωή. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομαδας 8-14/12.

 

Σκορπιός

Η επικοινωνία με τον σύντροφο σας θα βελτιωθεί δραματικά αυτή την εβδομάδα. Μετά την Τετάρτη και μεχρι τις 3 Ιανουαρίου, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις μαζί, ή θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις για τη σχέση σας. Ίσως πάρετε επίσης μία σημαντική οικονομική απόφαση, ή αν έχετε παιδιά, θα πάρετε αποφάσεις για αυτά. Όλα αυτά τα θέματα θα έχουν θετικά αποτελέσματα καθώς θα συνεργαστείτε για να βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομαδας 8-14/12.

 

Τοξότης

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα οφείλεται κυρίως στην επιρροή του συντρόφου σας. Θα σας δείξει ένα απίστευτο ποσοστό υποστήριξης όσον αφορά την επιδίωξη των στόχων σας. Ο συντροφος σας θα δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει να νιώσετε πως τα ταλέντα σας είναι ιδιαίτερα και πως μπορείτε να κάνετε πολλά με αυτά. Την Κυριακή, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την σχέση σας με την οικογένειά σας. Φαίνεται πως βρήκατε το δέκα το καλό! Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομαδας 8-14/12.

 

Αιγόκερως

Συγχαρητήρια! Αυτή την εβδομάδα θα είστε οι πιο «όμορφοι από όλους» και θα απολαύσετε αυτή την έξτρα ώθηση ομορφιάς μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Δεν μιλάμε μόνο για εξωτερική ομορφιά, αν και σίγουρα είναι ένα κομμάτι που σίγουρα θα απολαύσετε. Μιλάμε και για την εσωτερική λάμψη που θα εκπέμπετε και θα μαγνητίζει όλους τους γύρω σας. Η αυτοπεποίθηση είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά, και η δική σας φτάνει στα ύψη. Επικοινωνήστε τα συναισθήματά σας με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο την Κυριακή –θα είστε ακαταμάχητοι! Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομαδας 8-14/12.

 

Υδροχόος

Θέλετε να κρατήσετε κάποιες ερωτικές στιγμές για τον εαυτό σας. Προτιμάτε να περνάτε περισσότερο χρόνο μόνοι με τον συντροφο σας, και δεν έχετε καμία όρεξη να σας συνεπάρει το κοινωνικό δράμα τις επόμενες εβδομάδας. Από τώρα μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, σας δίνεται η ευκαιρία να δραπετεύσετε κάπου μαζί και να φροντίσετε το πνεύμα και τη σχέση σας με τη μία. Αν είστε ελεύθεροι και σας αρέσει κάποιος, αποκαλύψτε τα συναισθήματά σας την Κυριακή. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια Δεκεμβρίου 2014.

 

Ιχθύες

Η κοινωνική σας ζωή πρόκειται να εκτοξευθεί και οι ρομαντικές σας πιθανότητες θα λάβουν απίστευτη ώθηση. Αν είστε σε σχέση, θα απολαύσετε περισσότερα πάρτι και διασκεδαστικά γεγονότα με τον αγαπημένο σας από την Τετάρτη μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Γίνετε μέλη ενός γκρουπ που εξερευνά ένα θέμα που σας ενδιαφέρει και τους δύο. Επεκτείνετε μαζί τους ορίζοντές σας. Αν είστε ελεύθεροι, κανονίστε το πρώτο ραντεβού την Κυριακή. Οι ρομαντικές πιθανότητες θα είναι στα ύψη. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομαδας 8-14/12.

 

zwdia-3-zodia