Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Κυριακή 2/11

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

Κριός

zwdia: Κάποιος με ιδιαίτερη προσωπικότητα θα ανοίξει το μυαλό σας και θα σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε τις δημιουργικές σας πιθανότητες. Επίσης, θα υπάρξουν και κάποιες ρομαντικές ευκαιρίες καθώς η σεληνη πλησιάζει τον ποσειδώνα στο ζωδιο των ιχθυων σήμερα. Για παράδειγμα, η διέλευση της σεληνης ίσως σας εμπνεύσει να μιλήσετε με κάποιον που έχει το ίδιο πάθος με εσάς όσον αφορά ένα χόμπι. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: αν ελπίζετε για ερωτα, ετοιμαστείτε να κάνετε αυτόν που σας ενδιαφέρει να δακρύσει από τα γέλια. Μία υπέροχη ευθυγράμμιση ενθαρρύνει το χιούμορ στη ζωή, ειδικά αν βγείτε πρώτο ραντεβού και νιώθετε άγχος. zwdia σε σχέση: είτε έχετε καλεσμένους στο σπίτι, είτε βγείτε έξω για δείπνο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ανακατευτείτε με τα πλήθη. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

zwdia σε σχέση: αν έχετε την θέληση να επικεντρωθείτε στα καλύτερα σημεία του συντρόφου σας, δεν θα απογοητευτείτε ιδιαίτερα αν συμβεί κάτι άσχημο. Ελεύθεροι: ίσως αποφασίσετε να ακολουθήσετε το μονοπάτι με τις λιγότερες αντιστάσεις όσον αφορά μία ερωτική πιθανότητα, πράγμα που σημαίνει πως θα εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Αν κάτι σας μοιάζει σωστό και δείχνει διασκεδαστικό, κυνηγήστε το. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ένα θέμα στη σχέση θα σας προβληματίσει και θα αμφισβητήσετε συναισθήματα που είναι ακριβώς μπροστά σας. Αν φτάσετε σε άσχημο σημείο, η σεληνη στο ζωδιο των ιχθυων σας ενθαρρύνει να ηρεμήσετε, για να μπορέσετε να κατακτήσετε κάποιες πολύτιμες πληροφορίες. Εντωμεταξύ, αν βγείτε έξω σήμερα δεν χρειάζεται να χαλάσετε όλα σας τα χρήματα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: αν έχετε βάλει κάποιον στο μάτι, ήρθε η ώρα να δράσετε. Ωστόσο, η ευαίσθητη επιρροή ίσως σας αναγκάσει να συγκρατηθείτε και να μην δείξετε όλη την δύναμη της χαρισματικής σας προσωπικότητας. zwdia σε σχέση: ήρθε η ώρα να συζητήσετε για το ποιος κάνει τι στο σπίτι, ειδικά αν νιώθετε πως κάνετε πολύ περισσότερα από τον συντροφο σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Τα συναισθήματά σας χρειάζονται επιβεβαίωση, πράγμα που μπορεί να γίνει μόνο μακριά από φίλους και χωρίς φασαρία. Σαν αποτέλεσμα, η σημερινή επιρροή σας ωθεί να βρείτε ένα ήρεμο σημείο για να συζητήσετε με τον συντροφο σας. Το σπίτι σας είναι η ιδανική επιλογή, καθώς θα επιτρέψει σε θαμμένα πάθη να βγουν στην επιφάνεια. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

zwdia σε σχέση: χρησιμοποιήστε την σημερινή ευκαιρία για να συζητήσετε τα οικονομικά σας με τον συντροφο σας. Το σύμπαν υποστηρίζει την δημιουργία κανόνων που ωφελούν και τους δύο, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε τα απαραίτητα και ταυτόχρονα να απολαμβάνετε την ζωή. Ελεύθεροι: η σημερινή επιρροή φέρνει διασκεδαστικές συζητήσεις, ειδικά αν βγείτε ραντεβού. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Αν δεν είστε σίγουροι για το τι συμβαίνει, θα θελήσετε να κρατήσετε τα συναισθήματα για τον εαυτό σας. Σήμερα, επιτρέψτε στον εαυτό σας να σκεφτείτε τα πράγματα διεξοδικά, αν και η συζήτηση με έναν φίλο ίσως σας ωφελήσει περισσότερο. Ωστόσο, υπάρχει μία πιθανότητα να σαμποτάρετε οι ίδιοι μία ρομαντική κατάσταση, από φόβο μήπως πληγωθείτε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Σήμερα θα έχετε την διάθεση για διασκέδαση. Φαίνεται πως η μοίρα είναι με το μέρος σας καθώς και το καλό σας κάρμα. Μην πιέσετε καθόλου τον ρυθμό των πραγμάτων. –αντί για αυτό, ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων, καθώς θα προσελκύσετε μία ευχάριστη εμπειρία, αν διατηρήσετε τις καταστάσεις ανέμελες. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Οι συμπτώσεις υποδηλώνουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που η μοίρα σας οδήγησε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. zwdia σε σχέση: απολαύστε μία ευχάριστα αισθησιακή ημέρα. Χαλαρώστε με τον συντροφο σας και διασκεδάστε. Ελεύθεροι: η δέσμευση σε μία ομάδα θα ενισχύσει τις πιθανότητες να βρείτε νέους πιθανούς συντρόφους.Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η επαφή της σεληνης με την αφροδιτη δημιουργεί σπίθες στα μάτια σας, για αυτό να είστε έτοιμοι για διασκέδαση και παιχνίδια. Ένα ρομαντικό γεγονός ίσως σας οδηγήσει στην απογοήτευση, και θα αρχίσετε να σκέφτεστε αν θα συναντήσετε ποτέ τον σωστό σύντροφο. Ωστόσο, ο διας στο ζωδιο του λεοντα σηματοδοτεί πως το θέμα δεν είναι το αν, αλλά το πότε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Οι ψυχικές σχέσεις είναι διασκεδαστικές, αλλά πολλές φορές δίνουν και μαθήματα. Αν γνωρίσατε πρόσφατα κάποιον που μοιάζει τέλειος για εσάς, μην τα ποντάρετε όλα εδώ. Ίσως έχει έρθει για να σας διδάξει κάποιο μάθημα, ειδικά αν σας προσελκύει έντονα, ενώ ένα ρομάντζο που ξεκινάει φιλικά είναι πολύ πιο εύκολη κατάσταση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.