Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 25/11

imerisies-222

Κριός

zwdia γενικά: πράγματα συμβαίνουν κάτω από την μύτη σας και  εσείς δεν έχετε την παραμικρή ιδέα. Η αντίδρασή σας θα είναι προφανής όταν ξαφνικά έρθουν στην επιφάνεια. Μια έκρηξη πάθους είναι πολύ πιθανή λόγω της αυξημένης συναισθηματικά κατάστασης των ανθρώπων γύρω  σας. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε αυτή την συναισθηματική ενέργεια αντί να πάτε εναντίον της.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων σας ήρθε μια ιδέα από το πουθενά. Τώρα όμως που η πραγματικότητα σας χτυπάει την πόρτα βλέπετε τους λόγους πως ίσως δεν λειτουργήσει  και πρέπει να το σκεφτείτε πιο καθαρά. Μην αφήσετε τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή.

 

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: Κοντινοί σας φίλοι ή μέλη της οικογένειάς, βρίσκονται σε έντονη διαφωνία σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα. Προσπαθήστε να μην στεναχωριέστε από το διχασμό που υπάρχει ανάμεσα στα πρόσωπα που αγαπάτε. Κάποιοι μπορεί να θελήσουν από σας να διαλέξετε πλευρά και να πείτε την πλήρη γνώμη σας για την κατάσταση. Θα αισθανθείτε άσχημα είτε το κάνετε έιτε όχι. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να συμβιβαστείτε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Θα είστε εξαιρετικά παραγωγικοί. Η δίψα σας για εργασία είναι ισχυρή και δεν θα έχετε κανένα θέμα στο να φτιάξετε ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσετε. Διαθέτετε ότι χρειάζεται για να έχετε μια επιτυχημένη μέρα στον χώρο εργασίας σας ή όπου αλλού τυχαίνει να είστε.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Η μέρα κυλάει όπως ακριβώς την θέλετε. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε «κολλήσει» κάπου προς το τέλος της ημέρας. Μια ειλικρινής μάχη διαφέρει από μια σκληρή χειραγώγηση. Φροντίστε να συμμετάσχετε στο πρώτο.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Είστε πολύ ευαίσθητοι όσον αφορά την διάθεση των ανθρώπων γύρω σας. Αν οι άνθρωποι γύρω σας είναι νευρικοί ή κακόκεφοι τότε είναι πολύ πιθανό να μοιραστείτε μαζί τους το ίδιο συναίσθημα. Κρατήστε έναν ψυχικό διαχωρισμό ανάμεσα σε σας και τους άλλους.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: Σήμερα θα προσφέρετε τη βοήθειά σας στους άλλους, λόγω της ορθής σας σκέψης και της ικανότητάς σας να σκέφτεστε τα πράγματα πιο καθαρά. Οι επίμονες δυνάμεις γύρω σας δεν πρόκειται να το «βάλουν κάτω», αλλά εσείς μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν διαμάχες, ακόμη και αν μπείτε στον πειρασμό να εκτονωθείτε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Τα συναισθήματά σας είναι σταθερά και προσγειωμένα  αλλά ταυτόχρονα ονειρεύεστε και φαντασιώνεστε. Αυτός ο συνδυασμός σας βοηθά να εκφράσετε το δημιουργικό σας πνεύμα, χωρίς όμως να χάσετε την πρακτική σας σκέψη.

 

Λέων

Γενικά zwdia: στην προσπάθειά σας να είστε καλοί και χρήσιμοι, θα διαπιστώσετε πως ίσως θέσετε σε κίνδυνο κάποιες από τις αξίες σας. Θέλετε ισορροπία και  αρμονία αλλά δεν αξίζει πάντα να θυσιαστείτε για αυτά.. Μην προσποιήστε πως είστε κάποιοι μόνο και μόνο για την διατήρηση της ειρήνης. Η ανοχή σας θα δοκιμαστεί σήμερα. Μην νιώσετε άσχημα αν ξαφνικά σας κυριεύσει ο θυμός.ε

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η προσφορά σε κάποιον είναι καλή μόνο όταν αυτός ή αυτή μπορεί να ανταπεξέλθει. Είστε πρόθυμοι να πιστέψετε σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή το θέλετε, αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει να είστε σίγουροι πως το άτομο αυτό μπορεί να τα καταφέρει.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: Η σημερινή ενέργεια είναι γρήγορη και έντονη, για αυτό να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε. Παραμείνετε σταθεροί στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους. Η δύναμη σας είναι υπολογίσιμη και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Ίσως δημιουργηθούν άσχημα συναισθήματα. Μην καταπιέσετε την ανάγκη να εκτονώσετε τον θυμό σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Οι καταστάσεις τελικά στρέφονται υπέρ σας. Οι άνθρωποι γύρω σας βλέπουν τα πράγματα μέσα από σας και αυτό βοηθά στο να δημιουργήσετε μια  μεγαλύτερη κατανόηση ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας. Να είστε απλά ο εαυτός σας και οι ανταμοιβές θα έρθουν.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας, σας φέρνει σε αντίθεση με κάποιον που αρνείται να δει τα πράγματα όπως εσείς. Μείνετε μακριά από εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν την κατάσταση με το δικό τους τρόπο. Ίσως προσπαθήσουν να σαμποτάρουν τα σχέδιά σας. Είστε πολύ έξυπνοι για να πέσετε σε αυτή τη παγίδα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Προσέξτε τους επιπόλαιους ανθρώπους. Είστε έτοιμοι να μπείτε στον πειρασμό να κολλήσετε με ανθρώπους που είναι διασκεδαστικοί και δημιουργικοί μεν, αλλά καθόλου προσγειωμένοι. Βεβαιωθείτε ότι συναναστρέφεστε με ανθρώπους που σας βοηθούν και όχι με ανθρώπους που χαλάνε την ισορροπία σας.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: Οι πράξεις σας είναι προσεκτικές και υπολογισμένες. Ναι μεν λειτουργείτε με  επιτυχία και ακρίβεια αλλά προτιμάτε τον δύσκολο δρόμο. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Δοκιμάστε να κάνετε μεγαλύτερα βήματα, για να καλύψετε περισσότερη απόσταση με λιγότερη προσπάθεια.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.
οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μια συγκεκριμένη κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει και πλέον βλέπετε τα πράγματα πιο πρακτικά. Ως εκ τούτου, είστε ικανοί να «προσγειώσετε» τον εαυτό σας και να μην αφήσετε τα συναισθήματά να σας αποσπάσουν την προσοχή από την δουλειά σας. Η παραγωγικότητά σας είναι στα ύψη.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: Παρατηρήστε τα άτομα γύρω σας πριν σπαταλήσετε ενέργεια για να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας γι’ αυτά. Πως αντιδρούν όταν τους μιλάτε; Φεύγουν τρέχοντας ή ενθαρρύνονται; Ίσως πρέπει να αφήσετε και κάποιον άλλον να δοκιμάσει.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ερωτικά και καριέρα zwdia: Φαίνεται πως όλοι  φορτώνουν σε σας όλες τις εργασίες που δεν τους αρέσουν. Κρατήστε το κεφάλι ψηλά. Συνεχίστε αυτό που κάνετε με χαμόγελο και μην ανησυχείτε. Η δουλειά σας θα σας οδηγήσει σε καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα αργότερα.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: σε μια προσπάθεια να φτάσετε το τέλειο μπορεί να παραβλέψετε ορισμένες βασικές αρχές που αφορούν την ζωή σας. Να είστε προσεκτικοί με αυτούς που θέλουν να σας συμπεριλάβουν στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν. Μπορεί να είστε θετικοί στην αρχή, αλλά δεν θα καταλάβετε πόσο βαθιά έχετε επηρεαστεί από την κατάσταση, μέχρι να είναι πια αργά. Σιγουρευτείτε πως δεν έχετε απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Στην προσπάθειά σας να δείτε τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον, θα δοκιμάσετε απεγνωσμένα σχέδια και προβλέψεις για να γλιτώσετε όλες τις παγίδες. Λάβετε υπόψη σας όμως πως δεν μπορείτε να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Πάντα θα υπάρχουν απροσδόκητες καταστάσεις.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia:  Μην διστάσετε να σταθείτε στον εαυτό σας ή σε ένα άλλο πρόσωπο σήμερα, ακόμα και αν ξέρετε ότι αυτό θα προκαλέσει εντάσεις. Παθιασμένοι διαπληκτισμοί θα βρεθούν στον δρόμο σας, οπότε χρησιμοποιήστε την κατάσταση σαν ευκαιρία για να αποδείξετε το θάρρος και την δύναμή σας. Υποστηρίξτε αυτά που πιστεύετε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και μην τις προσπερνάτε έτσι απλά. Είστε καλοί στο να βλέπετε την μεγάλη εικόνα, αλλά σήμερα είναι σημαντικό να παρατηρήσετε οτιδήποτε μικρό με μεγαλύτερη προσοχή. Αυτές οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά σε μακροπρόθεσμη βάση.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: το μυαλό σας θα επικεντρωθεί σε ένα πράγμα σήμερα και δεν θα ησυχάσετε αν δεν το εξασφαλίσετε. Ίσως είναι μια τοποθεσία που θέλετε να επισκεφτείτε, μια συσκευή τελευταίας  τεχνολογίας που θέλετε να αποκτήσετε ή ένα πρόσωπο που θέλετε να βγείτε μαζί του. Μην εκπλαγείτε αν χρειαστεί να προσπαθήσετε αρκετά προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, όποιος και αν είναι.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σήμερα θα αντιμετωπίσετε έντονες αντιστάσεις. Κάποιοι θα σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα και δεν θα σας αρέσει ιδιαίτερα. Η διάθεσή σας δεν θα είναι καλή, παρά την προσπάθειά σας  να το κρύψετε. Μην πιέζετε τον εαυτό σας. Αυτή η δύσκολη στιγμή θα περάσει.