Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/04 Eνα σχέδιο που μιλάει στην ψυχή σας

selini-afosiwsi-allagi

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/04 Α

Ζώδια Κριός

Αγαπητοί Κριοί, επικεντρωθείτε σε τρόπους που θα κρατήσουν μια ισορροπία μεταξύ των αναγκών σας και των ανθρώπων που θεωρείτε σημαντικούς και αγαπητούς. Στις 7 Απριλίου η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας της συντροφικότητας. Από εκεί θα δημιουργήσει αρμονικό τρίγωνο με τον διεκδικητή Άρη, στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Μπορεί να εμπνευστείτε να συμμετέχετε σε μια νέα μορφή ακτιβισμού, με ένα σημαντικό πρόσωπο ή έναν φίλο. Είναι η ώρα να συμπράξετε, για να διοχετεύσετε την κοινή σας ενέργεια σε έναν σκοπό που παθιάζει και τους δύο.

Από τις 11 έως τις 17 Απριλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται στο ζώδιό σας και θα σας κάνει ακόμα πιο δυναμικούς και παρορμητικούς όταν πρόκειται να εκφραστείτε. Αυτό σίγουρα να σας φέρει σε ισχυρή θέση… Αλλά εξασκήστε την υπομονή σας, σε περίπτωση που δεν λάβετε αμέσως την απάντηση που αναζητάτε.

zodia-taro-45

Ζωδια Ταύρος

Σίγουρα δεν είναι του χαρακτήρα σας να αποφεύγετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα και να επαναστατείτε. Αλλά μπορεί να το θελήσετε στις 7 Απριλίου, που ο διεκδικητής Άρης στον 10ο οίκο σας της καριέρας δημιουργεί ένα τετράγωνο έντασης με τον επαναστατικό Ουρανό στο ζώδιό σας. Η ενέργεια αυτής της όψης θα σας εμπνεύσει να αναδιοργανώσετε τα πράγματα, με έναν τρόπο που φαίνεται καλός αυτή τη στιγμή… Αλλά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συνέχεια, γι’ αυτό φροντίστε να σκεφτείτε καλά οποιαδήποτε κίνηση προτού την επιχειρήσετε.

Την ίδια ημέρα, η Πανσέληνος βρίσκεται στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και των καθημερινών συνηθειών. Θα επανέλθετε σε υγιεινές συνήθειες ή πρακτικές εξισορρόπησης του νου με το σώμα. Όσο βελτιώνετε την καθημερινότητά σας, θα νιώθετε περισσότερο ζωντανοί και παραγωγικοί σε όλες τις πτυχές της ζωής!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Δίδυμοι

Στις 7 Απριλίου η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Ίσως νιώσετε ότι οι κοινωνικές απαιτήσεις είναι πιεστικές, γι’ αυτό να θέσετε σε προτεραιότητα την διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Σελήνη θα δημιουργήσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον διεκδικητή Άρη από τον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας, με έναν τολμηρό και χωρίς εμπόδια τρόπο. Όσο είστε αληθινοί με τον εαυτό σας, δεν μπορείτε να κάνετε λάθη.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/04 Α

Από τις 7 έως τις 27 Απριλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Θα ενισχύσει την ικανότητά σας να επικοινωνήσετε με συναδέλφους και φίλους: Μιλήστε για δυναμικά επιχειρηματικά σχέδια, ώστε να κάνετε τη διαφορά για την επιχείρηση ή την κοινότητά σας.

Ζώδια Καρκίνος

Μήπως νιώθετε ότι καλείστε να προσηλωθείτε στη δουλειά ή σε πράγματα που δεν συμβαδίζουν με αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας; Στις 6 Απριλίου η συναισθηματική Σελήνη στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας, αντιτάσσεται στον ονειρικό Ποσειδώνα και τον επικοινωνιακό Ερμή από τον 9ο οίκο σας της ανύψωσης και της περιπέτειας. Ίσως σας φαντάζει επίσης δύσκολο να συντονιστείτε με την πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε, μέχρι να κατακαθίσει η σκόνη και να επιστρέψει η διαύγεια πριν κάνετε σημαντικές κινήσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

Στις 7 Απριλίου η Πανσέληνος φωτίζει τον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θα δημιουργήσει ένα αρμονικό τρίγωνο, με τον διεκδικητή Άρη από τον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Η όψη θα ενισχύσει την επιθυμία να συνδεθείτε βαθύτερα με τους αγαπημένους και όσους θεωρείτε σημαντικούς – αλλά και τους πιθανούς συντρόφους!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/04 Αισθηματικές δεσμεύσεις – Νέος έρωτας

Ζώδια Λέων

Μπορεί να δυσκολεύεστε να συμβαδίσετε με όσα έχει το πρόγραμμά σας και την μακρά λίστα υποχρεώσεών σας. Αλλά στις 7 Απριλίου η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Το να επιστρατεύσετε έναν φίλο ή κάποιο σημαντικό άτομο, μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμο. Θα σας ενισχύσει και ο διεκδικητής Άρης, που δημιουργεί ένα τρίγωνο αρμονίας με την Πανσέληνο. Το να δουλέψετε ως ομάδα, θα σας βοηθήσει να νιώθετε πιο δυνατοί.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/04 Α

Από τις 11 έως τις 27 Απριλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 9ο οίκο σας της ανύψωσης και της περιπέτειας. Θα σας παροτρύνει να εξερευνήσετε απάτητα εδάφη, όσον αφορά τις δεξιότητες ή την πρόοδό σας. Ένα διαδικτυακό μάθημα ή μια νέα τεχνική διαλογισμού, μπορεί να σας δώσει βαθιά ικανοποίηση. Επικεντρωθείτε ελεύθερα σε αυτή την έρευνα, μέχρι να καταλήξετε σε ένα σχέδιο που να μιλάει στην ψυχή σας!

taro-6-9

Ζώδια Παρθένος

Στις 6 Απριλίου θα έχετε τη συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας. Θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ορθολογιστικό Ποσειδώνα και τον επικοινωνιακό Ερμή, από τον 7ο οίκο σας της συντροφικότητας. Ίσως σας φανεί δύσκολο να συμβιβάσετε το συναίσθημα με την πραγματικότητα, για κάτι που αφορά τη σχέση σας. Η παραπλανητική σκέψη ή το να φοράτε παρωπίδες, απλά θα χειροτερέψει την κατάσταση. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να κάνετε μια παύση σε όποιες σημαντικές συζητήσεις έχετε να κάνετε τώρα.

Από τις 11 έως τις 27 Απριλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σας ενθαρρύνει να μιλήσετε για τα πιο βαθιά και εγκάρδια συναισθήματά σας. Αυτή η μετάβαση είναι τέλεια για να πάτε κάτω από την επιφάνεια, στη ρίζα οποιασδήποτε σύγκρουσης. Αλλά να ξέρετε ότι μπορεί να είστε λίγο πιο παρορμητικοί απ’ όσο συνήθως με αυτά που λέτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76