Παρθένος – ερωτικες προβλεψεις για ζωδιο και ωροσκοπο

ζωδιο-παρθενος-zwdia-zodia

Κοινοποίηση:

Παρθένος – ερωτικες προβλεψεις για ζωδιο και ωροσκοπο

Οκτώβριος 2015

ΓΕΝΙΚΑ: Για τον δέκατο μήνα του έτους οι ισχυρές πλανητικές όψεις θα ενισχύσουν καταλυτικά όλους τους Παρθένους και ιδιαίτερα αυτούς της γενιάς του 1980. Η κίνηση του Δία σε επόμενες μοίρες στο ζωδιο, θα προκαλέσει αναταράξεις σε σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια…!

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 24/09, 06/09, 12/09, 14/09

zodia-zvdia-22

Προσοχή στους γεννημένους στις: 28/08, 02/09, 06/09, 19/09

Αν είστε Παρθένος … με ωροσκοπο … τότε:

ζωδια – Παρθένος με ωροσκοπο Κριό: Η μόνιμη ένταση και η πίεση που έχετε στην προσωπική σας ζωή, δεν σας αφήνει να είστε δοτικοί σε κανέναν άλλο τομέα. Οι όψεις του Κρόνου πάνω σας μετά 15-22/10 στον ζωδιακό σας συνδυασμό θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις όποιες καθυστερήσεις και να προχωρήσετε μπροστά σε κάτι πιο εποικοδομητικό.

Ερωτικές ημέρες: 12 και 17 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 06 και 20 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Παρθένος

Προσοχή με: Ταύρος και Ζυγός

SEX LUCK: 85%

ζωδια – Παρθένος με ωροσκοπο Ταύρο: Όλα συγκλίνουν στο να σας αποδοθεί το βραβείο του καλύτερου γήινου συνδυασμού. Μετά τις 17 του Οκτωβρίου, θα υπάρξουν εμφανίσεις από το παρελθόν που θα ζητήσουν λύσεις και επανασύνδεση. Μετριάστε την ένταση σας είτε σε θυμό είτε σε πάθος και σκεφτείτε πριν πάρετε τελικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι θα έχουν νέα γνωριμία που θα τους ενθουσιάσει εν αρχή.

Ερωτικές ημέρες: 18 και 29 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 20 και 21 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Ταύρος και Ζυγός

Προσοχή με: Κριός και Παρθένος

SEX LUCK: 75%

ζωδια – Παρθένος με ωροσκοπο Δίδυμοι: Δυσπιστία και εμπόδια είναι οι δύο λέξεις που σας έχουν εμφανιστεί αυτήν την δύσκολη περίοδο. Οι περισσότεροι Παρθένοι –Δίδυμοι έχουν χωρίσει ή είναι στα πρόθυρα στο να το κάνουν καθώς τίποτα δεν δείχνει να προοδεύει το προσεχές διάστημα. Για τους ελεύθερους όλα θα αποκαλυφτούν μέσα από τις επιστροφές του παρελθόντος.

Ερωτικές ημέρες: 10 και 23 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 08 και 17 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Ζυγός και Τοξότης

Προσοχή με: Σκορπιός και Αιγόκερως

SEX LUCK: 95%

ζωδια – Παρθένος με ωροσκοπο Καρκίνος: Από τις 10 του μήνα και ύστερα, θα ξεκινήσουν οι καλύτερες ημέρες για τον ζωδιακό σας συνδυασμό. Η κινητικότητα της Αφροδίτης θα δώσει ευκαιρίες σε αυτούς που έχουν μείνει αρκετό καιρό μόνοι να βρουν τον ιδανικό άνθρωπο προκειμένου να συμπληρώσουν την ερωτική τους ζωή. Αυτό έχει την δυναμική του και για όσους βιώνουν ερωτική απογοήτευση – απομάκρυνση από τον σύντροφο τους.

Ερωτικές ημέρες: 11 και 27 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 19 και 28 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Τοξότης και Ιχθείς

Προσοχή με: Παρθένος και Ζυγός

SEX LUCK: 75%

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες Οκτωβριου για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

Δειτε εδω τα : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Παρθένος με ωροσκοπο Λέων: Όλος ο μήνας του Οκτωβρίου, θα κυλήσει με πολλές και ευχάριστες αλλαγές… που θα δώσουν την αφορμή και την ευκαιρία σε όσους βιώνουν απομάκρυνση – χωρισμό, να θέσουν την σχέση υπό διαπραγμάτευση για εύρεση λύσεων Μια δυσκολία στις επικοινωνίες μεταξύ 11-14 του μήνα αυτού θα υπάρξει σε όσους έχουν σχέση σε χιλιομετρική απόσταση –εξωτερικό.

Ερωτικές ημέρες: 14 και 28 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 17 και 23 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Τοξότης

Προσοχή με: Καρκίνος και Αιγόκερως

SEX LUCK: 85%

ζωδια – Παρθένος με ωροσκοπο Παρθένος: Αξιοποιήστε τις δυνατότητες – ευκαιρίες που έχετε σαν δυναμικό δίδυμο και μην αποφύγετε τις όποιες επικοινωνίες συγκρούσεις που θα σας φανερωθούν, αν αυτό τελικά χρειαστεί για να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο. Για τους ελεύθερους γήινους που επιθυμούνε επιτέλους κάτι ποιοτικό και σοβαρό… θα το συναντήσουν μετά τις 17-10 που οι όψεις της Αφροδίτης θα είναι πολύ έντονες στον οίκο των Αιγόκερων.

Ερωτικές ημέρες: 15 και 27 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 12 και 30 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Καρκίνος και Ιχθείς

Προσοχή με: Ταύρος και Σκορπιός

SEX LUCK: 80%

ζωδια – Παρθένος με ωροσκοπο Ζυγός: Νέες και σοβαρές προσωπικότητες θα εισβάλλουν στην ζωή σας από τις 12 του μήνα και μετά. Ένας μήνας που θα σας ανανεώσει γρήγορα σε όλα τα επίπεδα ακόμα και σε υλικό / χρηματικό, όπου και θα σας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη. Για αυτούς που είναι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, θα έχουν ειδήσεις από το πικρό παρελθόν τούς

Ερωτικές ημέρες: 10 και 26 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 17 και 20 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Τοξότης

Προσοχή με: Ζυγός και Σκορπιός

SEX LUCK: 70%

apogoitevsi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

Δειτε εδω τα : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Παρθένος με ωροσκοπο Σκορπιός: Έχετε δώσει πολλές μάχες και τις έχετε κερδίσει όλες ή έστω τις περισσότερες. Έτσι θα συνεχιστεί και αυτός ο μήνας. Οι ημέρες μετά τις 07 και λίγο πριν την νέα σελήνη, θα είναι ιδανικές για συζητήσεις που ακουμπάνε επανένωση ή επέκταση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σε σκοπό την οριστική δέσμευση τους προσεχείς μήνες του 2015.

Ερωτικές ημέρες: 11 και 28 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 07 και 12 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Ταύρος και Καρκίνος

Προσοχή με: Ζυγός και Παρθένος

SEX LUCK: 75%

ζωδια – Παρθένος με ωροσκοπο Τοξότης: Πολλές οι ερωτικές προτάσεις που θα παρουσιαστούν τις προσεχείς μέρες για αυτούς που προσπαθούν να βρουν λύσεις …λίγο πριν τον χωρισμό .Η κινητικότητα πολλών πλανητών πάνω στον Ζυγό, επηρεάζει όλα τα γήινα ζωδια προς την επίτευξη των αισθηματικών συμφωνιών. Για όσους έχουν δεσμό σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση – ακόμα και εξωτερικό , μεγάλες είναι οι πιθανότητες για διάλυση πριν τις 18/10.

Ερωτικές ημέρες: 06 και 18 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 08 και 24 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Ζυγός και Τοξότης

Προσοχή με: Σκορπιός και Ιχθείς

SEX LUCK: 85%

ζωδια – Παρθένος με ωροσκοπο Αιγόκερως: Άπειρες οι ευκαιρίες για ανανέωση ερωτικών καταστάσεων που έχουν μείνει στον πάγο, ξεχασμένες εδώ και καιρό. Οι μέρες μέχρι και τις 14 του Οκτωβρίου έχουν την δυναμική των όψεων της Αφροδίτης και του Άρη, προκειμένου να δοθούν οι καρμικές ευκαιρίες για πρόοδο σε όλα τα επίπεδα ζωής.

Ερωτικές ημέρες: 05 και 15 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 18 και 26 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Σκορπιός και Ιχθείς

Προσοχή με: Κριός και Ταύρος

SEX LUCK: 90%

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

Δειτε εδω τα : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Παρθένος με ωροσκοπο Υδροχόος: Προσπαθείτε μόνιμα να κρατηθείτε σε απόσταση ασφαλείας …από τον άνθρωπο σας που στο τώρα πια δεν σας ενθουσιάζει… όπως στην τότε στην αρχή. Αν τελικά μέσα σας ειλικρινά δεν αισθάνεστε το ίδιο, προσπαθήστε μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα Οκτωβρίου, να οριστικοποιήσετε τις αποφάσεις σας και να τις ανακοινώσετε όπου και όπως πρέπει και με το χέρι στην καρδιά.

Ερωτικές ημέρες: 08 και 10 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 14 και 24 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Τοξότης και Αιγόκερως

Προσοχή με: Κριός και Καρκίνος

SEX LUCK: 75%

ζωδια Παρθένος με ωροσκοπο Ιχθείς: Ουδείς τελικά αναντικατάστατος είναι η γνωστή ρήση των Παρθένος και πόσο μάλλον όταν στον ωροσκοπο υπάρχει ο Ιχθείς που δεν δέχεται πια τίποτα να τον καθυστερεί. Όλα θα ανατραπούν μετά τις 14/10 όπου και οι πλανητικές συμμαχίες τροποποιούνται προς το όφελος σας. Απομακρυνθείτε από ημιτελείς όμως καταστάσεις.

Ερωτικές ημέρες: 09 και 29 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 11 και 20 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Αιγόκερως

Προσοχή με: Καρκίνος και Τοξότης

SEX LUCK: 90%

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες Οκτωβριου για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

erotas