Υδροχόος – ερωτικες προβλεψεις για ζωδιο και ωροσκοπο

ζωδιο-υδροχοος-zwdio-zwdia-ζωδια-zodia

Κοινοποίηση:

Υδροχόος – ερωτικες προβλεψεις για ζωδιο και ωροσκοπο

Οκτώβριος 2015

ΓΕΝΙΚΑ: Μια μέτρια περίοδος θα ξεκινήσει από τον τις 14/10, που όμως σταδιακά θα βελτιωθεί. Οι όψεις της Αφροδίτης θα σας αναζωογονήσουν, αλλά θα σας βγάλουν και πολλούς πειρασμούς. Ένα νέο κεφάλαιο ζωής θα ανοίξει από τις 19 του Οκτωβρίου που πιθανόν να εισπράξετε προτάσεις δέσμευσης!

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 28/01, 03/02, 12/02, 19/02

zodia-zvdia-22

Προσοχή στους γεννημένους στις: 29/01, 02/02, 06/02, 10/02

Αν είστε Υδροχόος … με ωροσκοπο … τότε:

ζωδια – Υδροχόος με ωροσκοπο Κριό: Δυσκολίες θα υπάρξουν από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα σε όλα τα ζευγάρια Αέρα- Φωτιάς. Με λίγη περισσότερη επικοινωνία και υπομονή θα καταφέρετε να ισιώσετε πολλά λάθη που έγιναν τις εβδομάδες που πέρασαν. Θα εντυπωσιαστείτε από τι αλλαγές και την καλή διάθεση που θα υπάρξει από τις 10/10 και μετά που ο Κυβερνήτης σας, κάνει γενικότερα θετικές όψεις.

Ερωτικές ημέρες: 05 και 17 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 14 και 20 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Ταύρος και Ιχθείς

Προσοχή με : Καρκίνος και Λέων

SEX LUCK: 80%

ζωδια – Υδροχόος με ωροσκοπο Ταύρο: Διάπλατες είναι οι πόρτες και σας περιμένουν, να πάρετε τις καθοριστικές σας αποφάσεις. Το ταίρι σας, δεν θα εμπλακεί περισσότερο σε αυτό, αναμένοντας να τους εκφράσετε τις προτάσεις σας και τις κοινές σας δράσεις μέχρι τα τέλη του 2015. Αν χρειάζεστε κιάλλο χρόνο… απλά ζητήστε τον, και θα σας δοθεί. Δείξτε ψυχραιμία, σκεφτείτε λογικά και θα δείτε ότι η λύση είναι εύκολη. Ωστόσο μην επιτρέψετε να σας επιβάλλουν την άποψη τους οι τρίτοι.

Ερωτικές ημέρες: 14 και 26 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 18 και 28 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Καρκίνος και Παρθένος

Προσοχή με : Κριός και Ζυγός

SEX LUCK: 75%

ζωδια – Υδροχόος με ωροσκοπο Δίδυμοι: Σίγουρα θα απαιτήσετε να συζήσετε ειλικρινά και με τις σκληρές αλήθειες, μόλις επανέλθετε στους φυσιολογικούς σας ρυθμούς. Αν είναι να παίξετε .. καλύτερα μην το ξεκινήσετε καθόλου. Σίγουρα ένας δύσκολος συνδυασμός, χωρίς το απαιτούμενο βάθος αισθημάτων… που πιθανόν να χρειαστεί κιάλλο χρόνο για να ισορροπήσει τους 2 αντιθετικούς χαρακτήρες σας. Μην απομονώνεστε, κοινωνικοποιηθείτε, καθαρίστε τις περίπλοκες σκέψεις σας, και όταν είστε έτοιμοι, ανακοινώστε τις αποφάσεις σας!

Ερωτικές ημέρες: 15 και 20 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 09 και 23 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Λέων και Παρθένος

Προσοχή με : Ζυγός και Τοξότης

SEX LUCK: 80%

ζωδια – Υδροχόος με ωροσκοπο Καρκίνος: Πολλά μούτρα και λόγια υπάρχουν και άσχημη διάθεση. Κάτι έχει αρχίσει και σας ενοχλεί από τις αρχές του Οκτωβρίου και ακόμα δεν έχει βρει την λύση του, ή έστω την αποφεύγετε διακριτικά. Αν αυτό λέγεται, άλλος γάμος, παράλληλη σχέση, οικονομικές δυσκολίες, αγκυλώσεις, τότε οι συζητήσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν… χωρίς φόβο και πάθος! Δεν θα περάσετε κιάλλο χρόνο πλέον εγκλωβισμένοι σε στατικές καταστάσεις.

Ερωτικές ημέρες: 10 και 21 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 11 και 24 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Λέων και Ιχθείς

Προσοχή με : Ζυγός και Σκορπιός

SEX LUCK: 85%

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες Οκτωβριου για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μοιρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

Δειτε εδω τα : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Υδροχόος με ωροσκοπο Λέων: Θα τηρηθούν πολλοί κανόνες από την ώρα που θα εγκλιματιστείτε στις καθημερινέ υποχρεώσεις του Οκτωβρίου. Η χαλάρωση και η ερωτική αδιαφορία θα πρέπει να δώσουν την θέση τους, σε κάτι πιο έντονο τις προσεχείς ημέρες. Αυτοί που έχουν μακροχρόνια σχέση, θα πάρουν καθοριστικές αποφάσεις, πριν λήξει η εποχή του Ζυγού, για το τι μέλει γενέσθαι. Επίσης, οι τρίτοι πειρασμοί, απομεινάρια της προηγούμενης περιόδου, που υπάρχουν ακόμα σε διάφορες αποχρώσεις, καλό θα ήταν να διαγραφούν.

Ερωτικές ημέρες: 17 και 31 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 18 και 29 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Αιγόκερως και Ιχθείς

Προσοχή με : Κριός και Καρκίνος

SEX LUCK: 95%

ζωδια – Υδροχόος με ωροσκοπο Παρθένος: Έχετε κλείσει την κινητικότητα συναισθημάτων μεταξύ σας, και αυτό έχει σαν κύρια πηγή του την μεταξύ σας κόντρα και παρελθοντολογία. Αν οι σκέψεις ξεφύγουν από τα τότε πεπραγμένα και έρθετε στο τώρα, σκεπτόμενοι τα πράματα που μπορείτε να πετύχετε, τότε όλα θα ξεπεραστούν. Οι μέρες γύρω στις 23-24 του μήνα, που θα μπει η εποχή των υδάτινων Σκορπιών, θα πρέπει να σας βρουν ήδη έτοιμους σε όλα τα πεδία.

Ερωτικές ημέρες: 04 και 10 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 11 και 18 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Καρκίνος και Σκορπιός

Προσοχή με : Ζυγός και Ιχθείς

SEX LUCK: 85%

ζωδια – Υδροχόος με ωροσκοπο Ζυγός: Είσαστε ο πρωταγωνιστής που πρέπει να έχει συνεχώς την απόλυτη ερωτική του προσοχή στον σύντροφο, ο οποίος αυτήν την εποχή, έχει τάση απόσχισης. Ένας ιδιαίτερος ζωδιακός συνδυασμός που θα κριθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να οδηγήσουν σε νέες κατευθύνσεις που ενθαρρύνουν την μεταξύ σας πίστη – θετικότητα και ρομαντισμό.

Ερωτικές ημέρες: 18 και 26 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 08 και 20 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Ιχθείς

Προσοχή με : Λέων και Ζυγός

SEX LUCK: 95%

apogoitevsi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

Δειτε εδω τα : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Υδροχόος με ωροσκοπο Σκορπιός: Μικρά και προσεχτικά θα πρέπει να είναι τα βήματα σας για τον καθορισμό των δράσεων από την νέα σεζόν. Πολλά είναι και αυτά που θα χρειαστεί να διορθώσετε και να αναζωπυρώσετε. Αποφύγετε, ωστόσο να εμπλέξετε τρίτα άτομα – γνωστούς – φίλους στο μεταξύ σας. Δεν θα σας βγει σε καλό. Από το προσεχές διάστημα που ο Κρόνος έχει μπει αρκετά στον δυναμικό Τοξότη, εσείς θα πρέπει ήδη να έχετε βρει την χρυσή τομή.

Ερωτικές ημέρες: 14 και 27 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 05 και 14 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Καρκίνος και Λέων

Προσοχή με : Ταύρος και Αιγόκερως

SEX LUCK: 75%

ζωδια – Υδροχόος με ωροσκοπο Τοξότης: Αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα ζευγάρια των Υδροχόων – Τοξοτών, που συμφώνησαν στην διαδρομή του για τα προγράμματα του Οκτωβρίου. Ιδίως αν ετοιμάζεστε για γάμο – απόγονο, συμβίωση, διαζύγιο με πρώην, όλα θα έρθουν εύκολα και γρήγορα. Οι μέρες είναι ευνοϊκές και για αγορές – επενδύσεις ζωής.

Ερωτικές ημέρες: 07 και 29 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 10 και 26 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Λέων και Ζυγός

Προσοχή με : Παρθένος και Σκορπιός

SEX LUCK: 70%

ζωδια – Υδροχόος με ωροσκοπο Αιγόκερως: Δεν χρειάζεται να έχετε στο μυαλό σας μόνιμα αμφιβολίες. Η αγάπη μεταξύ σας είναι δεδομένη και τα όποια προηγούμενα σκαμπανεβάσματα, ίσως και να σας έφεραν πιο κοντά. Λεπτομέρειες έχουν μείνει που μπορούν να εξαντληθούν από τις 8-9 Οκτωβρίου που η ερωτική Αφροδίτη κάνει θετικές όψεις και με τα δύο ζωδια…. και δίνει λύσεις αγάπης.

Ερωτικές ημέρες: 14 και 26 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 17 και 27 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Λέων και Ζυγός

Προσοχή με : Παρθένος και Σκορπιός

SEX LUCK: 95%

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

Δειτε εδω τα : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Υδροχόος με ωροσκοπο Υδροχόος: Ο τέλειος συνδυασμός, όλων των εποχών…και το ξέρετε! Οι δύο ρομαντικοί του ζωδιακού μπορούν να κάνουν τα πάντα και με μεγάλη επιτυχία. Όλο το επόμενο διάστημα, με αρχή τον Οκτωβρίου, σας φανερώνουν υλική εγγύηση, καλύτερες σχέσεις με τρίτα περιβάλλοντα, και ένα γενικότερο ΕΥ ΖΗΝ, που θα μπορέσει, αν το επιθυμείτε, να σας οδεύσει σε οριστική δέσμευση και ίσως και πριν λήξει το τρέχον έτος.

Ερωτικές ημέρες: 09 και 22 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 12 και 27 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Παρθένος και Ιχθείς

Προσοχή με : Σκορπιός και Αιγόκερως

SEX LUCK: 75%

ζωδια – Υδροχόος με ωροσκοπο Ιχθείς: Εποχή ξεκαθαρισμάτων και μέχρι τις 14/10 όλα τα αέρινα ζωδια που έχουν δεσμό που κρατάει καιρό. Αφήστε την αυστηρή κριτική και νιώστε τι επιθυμεί και η άλλη πλευρά. Ίσως λίγο χρόνο / χώρο, χωρίς παρεμβολές. Θα πρέπει να γίνει σεβαστό…και φυσικά για ένα μικρό χρονικό διάστημα, που δεν απειλεί τις δομές τις σχέσεις σας, αλλά και να μην κοντράρει το μυαλό σας.

Ερωτικές ημέρες: 19 και 22 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 17 και 20 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Τοξότης και Αιγόκερως

Προσοχή με : Κριός και Λέων

SEX LUCK: 80%

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες Οκτωβριου για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-taro