Αναζητώντας το άλλο σας μισό – Ζωδια του Νερού

zwdia-ermis-karkinos

Αναζητώντας το άλλο σας μισό – Ζωδια του Νερού

Οι μέρες είναι ενεργειακά φορτωμένες, για όλα τα ζώδια του Νερού. Το σύμπαν είναι σε μια ανάστατη κατάσταση, με τόσες δύσκολες όψεις και αρκετούς πλανήτες ανάδρομους επί μακρόν. Όλα θα είναι σε μια εγρήγορση μέχρι την πανσέληνο του μήνα στις 21 / 05. Σχέσεις ερωτικές – οικογενειακές – φιλικές, που δεν έχουν γερά θεμέλια και αληθινά συναισθήματα, θα έρθουν ίσως και σε πρόσωπο με πρόσωπο με τον οριστικό χωρισμό.

 

 

Εύνοια στους γεννημένους στις: 24 / 06, 27 / 06, 30 / 06, 02 / 07, 08 / 07, 12 / 07, 15 / 07, 17 / 07, 18 /07, 20 / 07, 02 / 03, 05 / 03, 10 / 03, 15 / 03, 17 / 03

και ο κάτωθι ζωδιακοί συνδυασμοί:
Καρκίνος με ωροσκόπο σε γήινο ζώδιο
Καρκίνος με γενέθλιο ανάδρομο Ποσειδώνα
Σκορπιός με στέλιουμ σε υδάτινο οίκο
Σκορπιός με ωροσκόπο σε Τοξότη
Ιχθείς με γενέθλιο ανάδρομο Άρη
Ιχθείς με ωροσκόπο σε Αιγόκερω

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Προβλέψεις για Καρκίνους – Σκορπιούς – Ιχθείς

Είσαστε τα κατεξοχήν ζώδια που αναζητάτε το αληθινό συναίσθημα και την ασφάλεια ενός συντρόφου. Αυτές τις ημέρες, όλα θα τροποποιηθούν. Σχέσεις οι οποίες πια δεν καλύπτουν συναισθηματικά, κανένα από τα δύο συμβαλλόμενα μέλη, θα τερματιστούν χωρίς άλλη καθυστέρηση. Αυτοί που έχουν μείνει με δική τους απόφαση μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, μετά τις 25/05, θα δεχτούν ένα κύμα από καινούργιο κόσμο, που θα τους διορθώσει την μελαγχολική διάθεση. Μέσα σε αυτήν την κινητικότητα, πιθανόν να παρουσιαστεί και κάτι που θα μείνει κοντά τους, για μια ολόκληρη ζωή.

tarw-taro-xartomanteia

Παραπάνω προσοχή πρέπει να δείξουν όλοι αυτοί που έχουν στην καθημερινότητα τους παράλληλη – κρυφή σχέση. Οι όψεις του Ερμή από τον Ταύρο και σε ανάδρομη πορεία, θα παρουσιάσουν πιο έντονα τις αντιθέσεις και τις λάθος πρακτικές. Ελάχιστοι αυτοί που τελικά θα διαπιστώσουν ότι μένουν ικανοποιημένοι από αυτήν την παράλληλη πορεία. Οι εκπρόσωποι του Νερού, που έχουν σχέση – γάμο σε χιλιομετρική απόσταση, θα χρειαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες να πάρουν σκληρές αποφάσεις, για την συνέχιση του δεσμού ή τον τερματισμό του.

 

Ερωτική Έλξη: 85%
Τυχερά νούμερα: 05, 10, 15, 17, 23
Εύνοια με ζώδια του Αέρα και της Γης