Αστρολογικό ερωτικό magazino Ιουλίου

digital-landscape-wallpaper-1600×1200

Αστρολογικό Magazino Ιουλίου ’16

Ο καινούργιος μήνας του Ιουλίου, εισέρχεται με διάθεση να σβήσει τα παλιά και να ανοίξει δρόμους σε νέες ευκαιρίες. Ήλιος και Αφροδίτη προβάλλουν και ενισχύουν τις συναισθηματικές επικοινωνίες.

Αναλυτικά ο μήνας Ιούλιος:

Παρασκευή 01 Ιουλίου: Ο μήνας ξεκινάει με πολλές ευκαιρίες για όλους τους ερωτευμένους, που επιθυμούν να κάνουν μια νέα αρχή με προτάσεις που θα είναι πιο δεσμευτικές.

zodia-taro-45

 

Σάββατο 02 Ιουλίου: Αγκυλώσεις και καθυστερήσεις είναι στο πρόγραμμα της ημέρας. Από την νέα σελήνη και μετά όλα θα καλυτερέψουν.

Κυριακή 03 Ιουλίου: Η μέρα είναι γεμάτη από θετική ενέργεια που ανανεώνει τα απόμακρα ζευγάρια, και τους φέρνει κοντά σε επισημότητες.

Δευτέρα 04 Ιουλίου: Άπλετος ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα. Πολλές οι περιπέτειες και οι γνωριμίες που θα εμφανιστούν στους αδέσμευτους.

Τρίτη 05 Ιουλίου: Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να χαθεί. Οι όψεις της Αφροδίτης βοηθάει όλους τους μοναχικούς και χωρισμένους, με καινούργιες επαφές.

Τετάρτη 06 Ιουλίου: Όλα αλλάζουν τάχιστα. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να ευχαριστήσετε πρώτα τον εαυτό σας, και μετά τους τρίτους.

Πέμπτη 07 Ιουλίου: Ξεκαθαρίστε την θέση σας. Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας είναι δύσκολές, και τείνουν να δημιουργούν επικοινωνιακά προβλήματα.

Παρασκευή 08 Ιουλίου: Τα συναισθήματα προδίδονται. Προσοχή τις επόμενες 2-3 ημέρες, που υπερβολές και μπερδέματα φτάνουν στον ζενίθ τους.

Σάββατο 09 Ιουλίου: Ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση θα αισθανθούν σήμερα οι χωρισμένοι που θα δουν ξαφνικές κινήσεις, από τον άνθρωπο τους.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Κυριακή 10 Ιουλίου: Το χαλαρό ύφος της ημέρας, δίνει τις ευκολίες σε όλα τα ζώδια –ωροσκόπο, του Νερού να μιλήσουν σε άτομα που μέχρι τώρα δεν τολμούσαν.

Δευτέρα 11 Ιουλίου: Ο έρωτας θα ομορφύνει την ημέρα. Οι αστρολογικοί συσχετισμοί Αφροδίτης – Άρη, δίνουν το έναυσμα για καρδιοχτύπια.

Τρίτη 12 Ιουλίου: Ευχάριστες μετακινήσεις με φίλους μπορούν να διορθώσουν την διάθεση όλων. Απολαύστε το στο έπακρο, τώρα που συμβαίνει.

Τετάρτη 13 Ιουλίου: Προσωπικές – καταπιεσμένες επιθυμίες, βγαίνουν στην επιφάνεια και δημιουργούν επικοινωνιακές αντιθέσεις.

Πέμπτη 14 Ιουλίου: Όλος ο ζωδιακός κόσμος οργανώνει ταξίδια. Προσοχή στις υπερβολές και στις εντάσεις, ένεκα διαφορετικής πολιτικής για τις διακοπές.

Παρασκευή 15 Ιουλίου: Τα νήματα θα κινηθούν και οι ερωτικές υποθέσεις που εκκρεμούν θα λυθούν, όχι υποχρεωτικά μόνο με επανασύνδεση.

Σάββατο 16 Ιουλίου: Ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα η σημερινή, που θα βρει τους περισσοτέρους σε μια διάθεση, για συζήτηση για μελλοντικές δεσμεύσεις.

Κυριακή 17 Ιουλίου: Επαφές και διάλογοι με καινούργιο κόσμο ευνοούνται. Ακόμη και όσοι είχαν απομακρυνθεί, θα ξαναπλησιαστούν.

Δευτέρα 18 Ιουλίου: Προϋπολογίστε αυτά που θα κάνετε για το Καλοκαίρι, και σε αυτό επιτρέψτε να έχει άποψη – θέση το ταίρι σας.

Τρίτη 19 Ιουλίου: Ηθικές ανταμοιβές θα εισπράξουν τα περισσότερα ζώδια, που είχαν στεναχωρηθεί από ερωτικές αστοχίες.

Τετάρτη 20 Ιουλίου: Πολλές οι αντιφάσεις που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες και μέχρι την λήξη του μήνα, που δεν θα πρέπει να ξεφύγουν του μέτρου

Πέμπτη 21 Ιουλίου: Υπάρχει μια τεράστια δυναμική στην ημέρα, που θα ενισχύσει σημαντικά ερωτικές υποθέσεις που είχαν παγιωθεί λόγω παρεξηγήσεων

Παρασκευή 22 Ιουλίου: Όνειρα και αισθηματικές υποθέσεις τώρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Υπάρχουν πια οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Σάββατο 23 Ιουλίου: Η τάση της ημέρας, περιλαμβάνει οικογενειακές και φιλικές επαφές που θα φέρουν, πιο κοντά τους δεσμούς και την εμπιστοσύνη.

Κυριακή 24 Ιουλίου: Μέχρι και τις 28/07, αυτό που θα βαρύνει στα μυαλά των περισσοτέρων, είναι η οικονομική ισορροπία μέσα από αλλαγές και επενδύσεις.

Δευτέρα 25 Ιουλίου: Οι επικοινωνίες θα πάρουν φωτιά. Όλα πρέπει να λυθούν πριν λήξει αυτός ο μήνας. Παρεξηγήσεις και παρασκήνιο, περνάνε στο παρελθόν.

Τρίτη 26 Ιουλίου: Δώρα, επικοινωνιακή άνεση και χαρά, προσφέρει η μέρα. Αυτό συμπεριλαμβάνει και νέους έρωτες για τους ελεύθερους.

Τετάρτη 27 Ιουλίου: Τα μονοπάτια παλιών συντρόφων θα διασταυρωθούν. Ο Ερμής κάνει τις ‘δολοπλοκίες’ του, και αποδίδει ευκαιρίες.

Πέμπτη 28 Ιουλίου: Πείτε όσο λιγότερα μπορείτε. Υπάρχει μια γενικότερη ασάφεια στην ατμόσφαιρα, που τείνει να δημιουργήσει μόνο εντυπώσεις.

Παρασκευή 29 Ιουλίου: Επισφραγίζεται σήμερα η αγάπη για όλους αυτούς που την ψάχνουν. Ελεύθεροι και δεσμευμένοι θα έχουν ευκολίες.

Σάββατο 30 Ιουλίου: Ξαφνικές παρουσίες που θα συζητηθούν. Προτάσεις που θα γίνουν και που θα εκπλήξουν. Προσοχή στις υπερβολές.

Κυριακή 31 Ιουλίου: Ο μήνας δίνει την σκυτάλη στον Αύγουστο που θα φανερώσει άπειρες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά και να αναζωπύρωση αισθημάτων.

tarw-taro-xartomanteia