Νέοι Ανοιξιάτικοι Έρωτες – Μόνο για Άντρες

erwtikes-11314

Νέοι Ανοιξιάτικοι Έρωτες – Μόνο για Άντρες

Αγόρια, ο μήνας σας είναι δικός σας. Πολλές οι ευκαιρίες που θα προκύψουν σε όλα τα μοναχικά παιδιά, που ήδη είναι σε διάθεση για κάτι που να συμπληρώνει την ζωή τους.

Άντρες στο ζωδιο του Κριού:
Είσαστε βελτιωμένοι στα πάντα σας. Ο μήνας σας μέχρι και τις 21/04, σας δίνει την υπεροχή σε νέα φλερτ, και νέες γνωριμίες, που θα σας εντυπωσιάσουν. Οι μέρες της Νέας Σελήνης, είναι οι καλύτερες, για να βρείτε το ταίρι σας, το σωστό.
Ευχάριστες επαφές με: Ιχθείς

 

 

Άντρες στο ζωδιο του Ταύρου:
Η κατάσταση σας είναι δύσκολη. Έχετε αφεθεί σε έναν ατελείωτο δρόμο που δεν έχει σταθερή πορεία. Η κατά καιρούς λοξοδρομήσεις, δεν σας έβγαλαν πουθενά. Η Αφροδίτη θα σας δώσει τα κίνητρα αυτόν τον μήνα, να έρθετε πιο κοντά στα θέλω σας, και να μείνετε κοντά σε αυτούς που αγαπάτε.
Ευχάριστες επαφές με: Κριός

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Άντρες στο ζωδιο των Διδύμων:
Έχετε την ανάγκη για νέες καταστάσεις, που θα είναι νερό στον μύλο σας. Μπορεί να πιέζεστε από τον Άρη –Κρόνο, στην άλλη πλευρά του ζωδιακού σας άξονα, αλλά τώρα θα δείξετε από τι είσαστε φτιαγμένοι. Αυτοί που περιμένουν κάτι από το παρελθόν, ας το ξεχάσουν, και αυτό σας έχει ξεχάσει.
Ευχάριστες επαφές με: Ταύρος

Άντρες στο ζωδιο του Καρκίνου:
Πολλές οι ευχάριστες ειδήσεις που θα πάρετε τις επόμενες ημέρες. Γνωριμία του τελευταίου χρονικού διαστήματος, έρχεται με ερωτικές διαθέσεις. Αφήστε την μοναξιά για αυτούς που φοβούνται, και κάντε μια μεγάλη ΄΄βουτιά΄΄ σε αυτά τα νέα πρόσωπα, που επιθυμούν να σας πλαισιώσουν.
Ευχάριστες επαφές με: Καρκίνος

Άντρες στο ζωδιο του Λέοντα:
Σαφώς και σας πνίγει η πεζή σας καθημερινότητα. Αυτό θα έχετε την ευκαιρία το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα Απριλίου, να το διορθώσετε. Πολλές από τις κακές συνήθειες του έχετε υιοθετήσει, θα τις κόψετε. Αρκετός νέος και ευχάριστος – ποιοτικός κόσμος, θα περάσει από μπροστά σας, και θα σας γνέψει.
Ευχάριστες επαφές με: Λέων

Άντρες στο ζωδιο της Παρθένου:
Αντιλαμβάνεστε ότι κάτι αλλάζει. Οι μέρες που έρχονται θα σας γεμίσουν ενέργεια. Αυτό θα ενισχυθεί από τον Ερμή που έχει γίνει και αυτός πύρινος από τον Κριό. Για τους Παρθένους που επιθυμούν να κάνουν βήματα πίσω στο παρελθόν, καλύτερα ας το ξεχάσουν.
Ευχάριστες επαφές με: Σκορπιόςtaro-oroskopio-54

Άντρες στο ζωδιο του Ζυγού:
Η συντροφικότητα που ζητάτε θα έρθει. Για τους αδέσμευτους που δεν έχουν διάθεση σταθεροποίησης, πολλά μπορεί να αλλάξουν με την έλευση νέων επαφών μετά τις 15/04. Είσαστε το επίκεντρο του κόσμου και αυτό θα πολλαπλασιαστεί με τον κυβερνήτη σας να κινείται θετικά, μέχρι τις 05/04 και θα σας φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις – άτομα και παλιούς έρωτες που αποζητούν και πάλι την προσοχή σας.
Ευχάριστες επαφές με: Ιχθείς

Άντρες στο ζωδιο του Σκορπιού:
Δοκιμασίες σε όλα τα επίπεδα θα σας επισκεφτούν μέχρι την λήξη του μήνα του Κριού, και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν βάλει στο τετράγωνο μυαλό τους τον χωρισμό το προσεχές διάστημα. Αυτοί που βρίσκονται σε φρέσκια σχέση εβδομάδων – μηνών… θα ευνοηθούν από την κίνηση του Ερμή στο επόμενο ζωδιο.
Ευχάριστες επαφές με: Ταύρος

Άντρες στο ζωδιο του Τοξότη:
Είσαστε στο επίκεντρο πολλών πλανητικών μαχών που ερίζουν για την κυριαρχία σας. Ο προσωπικός κυβερνήτης σας, θα σας δώσει υπερβολική αυτοπεποίθηση μέχρι τα τέλη του μήνα, προκειμένου να δράσετε καταλυτικά και να ξεφύγετε από καταστάσεις – σχέσεις –άτομα, που τελικά μόνο υποσχέθηκαν και τελικά ποτέ δεν ολοκλήρωσαν τις υποσχέσεις τους.
Ευχάριστες επαφές με: Παρθένος

tarw-taro-xartomanteia

Άντρες στο ζωδιο του Αιγόκερω:
Είναι γνωστό ότι ξεχωρίζετε χωρίς να προσπαθείτε ιδιαίτερα. Σε αυτά τα δίχτυα θα μπλέξετε νέα προσωπικότητα, από τα οικεία σας περιβάλλοντα. Μην υποσχεθείτε πολλά εν αρχή… αφήστε να σας κατακτήσουν. Τα ζωδια της Γης είναι οι πρωταγωνιστές του μήνα.
Ευχάριστες επαφές με: Ιχθείς

Άντρες στο ζωδιο του Υδροχόου:
Πολλές οι ευχάριστες ανατροπές στην ζωή σας. Η νέα σελήνη, σηματοδοτεί την έναρξη πρακτικών διάλογων με τον άνθρωπο σας για αποφυγή χωρισμού, ή και για τους ελεύθερους, εμπλοκή τους επιτέλους σε κάτι καινούργιο και κοντά στις προδιαγραφές τους.
Ευχάριστες επαφές με: Ζυγός

Άντρες στο ζωδιο των Ιχθύων:
Το φαινόμενο της κίνησης της Αφροδίτης στον Κριό, σηματοδοτεί μια νέα εποχή και για τους επόμενους 2-3 μήνες, όπου οι απόψεις σας θα κατασταλάξουν… και θα πραγματοποιηθούν. Οι Ιχθείς, που έχουν μείνει μόνοι, μετά από ερωτική απογοήτευση ή έστω άδικο – άσχημο χωρισμό, θα βρουν την θετική τους διάθεση.
Ευχάριστες επαφές με: Τοξότης