Νέοι Ανοιξιάτικοι Έρωτες – Μόνο για Γυναίκες

erwtikes-8314

Νέοι Ανοιξιάτικοι Έρωτες – Μόνο για Γυναίκες

Κυρίες, ο μήνας αυτός είναι αντρικών συμφερόντων. Η κινητικότητα τόσων πλανητών σε Τοξότη και Κριό, μόνο την υπεροχή της αρσενικής φύσης μπορεί πολλαπλασιάσει. Εντούτοις, θα βοηθήσει και την δράση τους σε υποθέσεις επανασυνδέσεων, αλλά και πρωτοβουλιών για νέες ερωτικές κατακτήσεις.

 

 

Αναλυτικά τα ζώδια:

Γυναίκες στο ζωδιο του Κριού:
Δεχτείτε την ευκαιρία της καλής εποχής που απλώνεται μέχρι και την λήξη του ζωδιακού σας μήνα. Πολύς κόσμος θα συσσωρευτεί γύρω σας, προσπαθώντας να γνωρίσει το ιδιαίτερο του χαρακτήρα σας και να βρει τις χαραμάδες για να σας πλησιάσει. Ανοίξτε τις πόρτες μόνο σε ότι πραγματικά αξίζει.
Ευχάριστες επαφές με: Παρθένος

Γυναίκες στο ζωδιο του Ταύρου:
Είσαστε χαρισματικά άτομα και το ξέρετε. Αυτό το έχει αντιληφθεί και άτομο που βρίσκεται στον εργασιακό σας χώρο ή και κοινωνικό, και πριν την πανσέληνο του μήνα Απριλίου, θα κάνει την κίνηση του. Δεν υπάρχουν περιθώρια για παρατεταμένες και ασαφείς γνωριμίες. Δείτε, αναλύστε και ανάλογα πράξτε.
Ευχάριστες επαφές με: Κριός

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Γυναίκες στο ζωδιο των Διδύμων:
Ότι και να πούμε για εσάς είναι λίγο. Είσαστε τα μοναδικά ζώδια που έχουν τόσο κόσμο γύρω τους, αλλά συνήθως κανέναν μέσα στην καρδιά τους. Οι μέρες του Απριλίου είναι καλύτερες, και με τον κυβερνήτη σας, να απλώνει παντού τα δίκτυα του. Σας πλησιάζει καρμική αγάπη.
Ευχάριστες επαφές με: Σκορπιός

Γυναίκες στο ζωδιο του Καρκίνου:
Προωθούνται τα αισθηματικά σας θέματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι περισσότεροι θα επανασυνδεθούν, και θα συνεχίσουν την ζωή τους προς την κατεύθυνση της ευτυχίας! Οι Καρκίνοι που είναι πραγματικά μόνοι τους, θα έχουν καλέσματα από άτομα, που θα εισρεύσουν στην καθημερινότητα τους, μέσα από κοινές δραστηριότητες- χόμπι – αθλήματα.
Ευχάριστες επαφές με: Τοξότης

Γυναίκες στο ζωδιο του Λέοντα:
Αισθάνεστε γεμάτες με τις υπόλοιπες υποθέσεις της ζωής σας. Αυτό που μένει να βελτιωθεί είναι και ο συναισθηματικός σας κόσμος, που έχει μείνει σε στάσιμη κατάσταση ίσως και μήνες-χρόνια. Το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου, θα είναι γεμάτο από δημόσιες σχέσεις – επαφές, που θα σας γοητεύσουν.
Ευχάριστες επαφές με: Αιγόκερως

Γυναίκες στο ζωδιο της Παρθένου:
Οι υποσχέσεις που θα σας τάξανε…πήγανε στο βρόντο. Ώρα για να κάνετε μια σοβαρή επανεκκίνηση, σε αυτά που αποζητάτε από έναν ποιοτικό άντρα.
Έχετε τον παιχνιδιάρη Ερμή στον Κριό και σε λίγο στον Ταύρο, άρα οπωσδήποτε αυτόν τον μήνα, θα ανεβρεθεί και ο τυχερός της καρδιάς σας.
Ευχάριστες επαφές με: Ταύροςtaro-oroskopio-54

Γυναίκες στο ζωδιο του Ζυγού:
Τα περιβάλλοντα σας στο τώρα, δεν έχουν τίποτα σε σπουδαίο και ερωτικό να σας προσφέρουν. Η νέα σελήνης τις 07-04, θα δώσει γνωριμίες και συναντήσεις που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Η Αφροδίτη, μέσα στον αισθησιακό Κριό, θα σας φέρει προσωπικότητες, που θα σας θελήσουν πολύ.
Ευχάριστες επαφές με: Τοξότης

Γυναίκες στο ζωδιο του Σκορπιού:
Είσαστε ίσως και στην καλύτερη φάση σας. Έχετε καταφέρει και έχετε βγει από άσχημες συναισθηματικές καταστάσεις, και τώρα σίγουρα ξέρετε τι θέλετε. Πολλές οι εξελίξεις σε ερωτοφιλίες που έχουν την υποδομή πια να γίνουν και κάτι περισσότερο.
Ευχάριστες επαφές με: Ιχθείς

Γυναίκες στο ζωδιο του Τοξότη:
Συγκεντρωθείτε εσείς οι Τοξοτίνες στους σκοπούς σας. Δεν υπάρχει πια χρονικό περιθώρια για καθυστερήσεις. Τα άστρα πάνω σας, πιέζουν για λήψη δράσεων, που θα σας φέρουν μέσα στην αγκαλιά νέου συντρόφου, που ίσως μέλει να είναι και το καρμικό σας έτερο.
Ευχάριστες επαφές με: Κριός

tarw-taro-xartomanteia

 

Γυναίκες στο ζωδιο του Αιγόκερω:
Είσαστε μέσα στο κενό. Οι μέρες του Μαρτίου, ήταν για όλα τα γήινα ζωδια ιδιαίτερα δύσκολες. Αυτό θα τροποποιηθεί άρδην. Από την νέα σελήνη και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, σε Ταύρο, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να συσχετιστείτε με κόσμο που ταιριάζει στις προδιαγραφές σας.
Ευχάριστες επαφές με: Καρκίνος

Γυναίκες στο ζωδιο του Υδροχόου:
Το επαναστατικό σας πνεύμα, θα έχει την ανταπόκριση από το άτομο που σας ενδιαφέρει, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα αστρολογικά δεδομένα είναι άψογα. Πολλές και προσωπικές εξελίξεις και για τους χωρισμένους, που ακόμη ελπίζουν.
Ευχάριστες επαφές με: Αιγόκερως

Γυναίκες στο ζωδιο των Ιχθύων:
Φροντίστε να χαλαρώσετε από τις υπερβολές του παρελθόντος. Οι μέρες είναι αστρολογικά θετικές, για να στηρίξετε τις επιλογές σας. Πολύς κόσμος που θα σας πλησιάσει και θα ζητήσει την παρουσία σας στην ζωή του. Μια ευκαιρία, ίσως και τελευταία, για επανένωση.
Ευχάριστες επαφές με: Λέων