Ταρω Express – άμεσες προβλέψεις Αγάπης

taro-mythoi-alitheies

Ταρω Express – άμεσες προβλέψεις Αγάπης

Η γνωστή μέθοδος πρόβλεψης που μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά, να δώσει τις έγκυρες απαντήσεις σε οποιοδήποτε αισθηματικό – οικονομικό ζήτημα. Τρεις ερωτήσεις και μια ενιαία πρόβλεψη…. ερμηνεύουν το μέλλον.

Ζητήστε από το τμήμα των Χαρτομαντών, να σας κάνουν την πρόβλεψη με τα Ταρώ Express… και πάρτε τις άμεσες απαντήσεις σας, μέσα σε λίγα λεπτά.

 

 

Η πρόβλεψη αφορά τις επόμενες 8-10 ημέρες.

zodia-taro-45

Κριός: Ο Ήλιος και το Εφτά των Πεντάκτινων
Δεν σας χωράει ο τόπος. Άπειρα τα λάθη που έχετε κάνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα και τώρα κοιτάτε τα αποτελέσματα. Το πιο πιθανόν είναι να έχετε μείνει μόνοι…πάλι. Δεν χρειάζεται να απελπίζεστε. Οι μέρες μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Μαίου θα είναι πιο θετικές, έτσι ώστε να μπαλώσετε τα σπασμένα σας.
Τυχερό νούμερο: 09

Ταύρος: Το Άρμα και το Έξι των Ράβδων
Όντως είναι μεγάλο το βάρος του Ήλιου, του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης πάνω σας. Να είστε άκρως προσεχτικοί, καθώς πολλές από τις ατασθαλίες σας, ίσως και να αποκαλυφθούν σε ακατάλληλο πρόσωπο. Για αυτούς που έχουν επιλέξει την μοναξιά σαν συντροφική κατάσταση, να είναι έτοιμοι για αλλαγές εκ βάθρων.
Τυχερό νούμερο: 07

 

Δίδυμοι: Η Αυτοκράτειρα και το Δέκα των Σπαθιών
Οι ελπίδες που έχετε, σίγουρα δεν έχουν τελειώσει. Το άτομο που σας απασχολεί, μπορεί να δείχνει μακρινό και αδιάφορο, όμως στην πραγματικότητα απλά φοβάται να σας πλησιάσει ένεκα, των παλιών προστριβών σας. Σίγουρα μια διπλωματική κίνηση από πλευράς σας, θα άνοιγε τις πόρτες στις επικοινωνίες.
Τυχερό νούμερο: 02

Καρκίνος: Ο Τρελός και των Οχτώ των Κυπέλλων
Εδώ και καιρό έχετε ξεπεράσει τις άσχημες καταστάσεις στα προσωπικά σας. Οι μέρες προσεχώς, σας δίνουν τις ευκαιρίες για να προχωρήσετε εσείς οι δεσμευμένοι σε πιο σοβαρές και καταλυτικές κουβέντες, για την πορεία σας, τους επόμενους μήνες. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα δικαιωθούν, μέσα από ειδήσεις που θα τους έρθουν από τρίτα πρόσωπα.
Τυχερό νούμερο: 01

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Λέων: Ο Αυτοκράτορας και το Εννέα των Κυπέλλων
Δίνετε σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια, ιδίως στην αισθηματική σας ζωή. Μέσα από αυτό θα καταφέρετε, σχετικά σύντομα, και μέσα από σοβαρό διάλογο και σχετικές δράσεις προς τον σύντροφο σας, να ενισχύσετε τους δεσμούς στο μεταξύ σας. Οι Λέοντες που έχουν ερωτική σχέση – γάμο, που μεσολαβούν πολλά χιλιόμετρα, θα πρέπει να κάνουν κάτι περισσότερο από το να τηλεφωνούν.
Τυχερό νούμερο: 06

Παρθένος: Ο Αρχιερέας και το Τρία των Σπαθιών
Η ευφυία σας είναι δεδομένη. Αυτό όμως πρέπει να το εφαρμόσετε και στην αισθηματική σας ζωή. Σας έρχονται παράπονα και εντάσεις από τον άνθρωπο σας, που δηλώνει ότι έχει βαρεθεί τις ίδιες και κλασσικές σας συμπεριφορές. Κάντε την εσωτερική σας ανανέωση. Οι χωρισμένοι, μέχρι και τα τέλη αυτού του μήνα, θα έχουν την βοήθεια των τρίτων για να απλώσουν και πάλι τις γέφυρες των επικοινωνιών.
Τυχερό νούμερο: 05

Ζυγός: Η Σελήνη και το Δύο των Πεντάκτινων
Όλες σας οι αισθηματικές προσδοκίες είναι ένα βήμα πριν πραγματοποιηθούν. Έχετε κάνει μεγάλο κόπο προς αυτήν την κατεύθυνση και όλα δείχνουν ότι θα το πετύχετε. Αυτό έχει την ισχύ του και όσους είναι σε φάση απομάκρυνσης – χωρισμού ένεκα τρίτου προσώπου. Οι μέρες σίγουρα θα καλυτερέψουν και θα σας βάλουν, και πάλι στο παιχνίδι της αγάπης.
Τυχερό νούμερο: 04

Σκορπιός: Το Αστέρι και ο Άσος των Ράβδων
Οι συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, είναι μέτριες και το ξέρετε. Έχετε κάνει πολλές οπισθοχωρήσεις, αλλά ακόμη δεν έχετε εισπράξει αυτό που θα θέλατε από τον σύντροφο – σύζυγο σας. Μην επιμένετε τουλάχιστον για το τώρα, να εξελιχτούν οι δεσμοί, θα ήταν λάθος. Μέχρι τότε λειτουργήστε προνοητικά, και τελειώστε τις όποιες παλιές σας εκκρεμότητες.
Τυχερό νούμερο: 01

Τοξότης: Ο Τροχός της Τύχης και το Δέκα των Κυπέλλων
Ζητάτε χρόνο για να τα βάλετε όλα στο μυαλό σας και στην καρδιά σας, σε μια σειρά. Ως γνωστόν έχετε μπλέξει με πολλά και διαφορετικά μέτωπα, αυτήν την περίοδο και δεν ξέρετε ακόμη και εσείς οι ίδιοι, τι επιθυμείτε και ποιον περισσότερο. Η διπλωματία δεν είναι σύμμαχος αυτήν την εποχή. Για τους ελεύθερους, να είστε σε ετοιμότητα, σας πλησιάσει μεγάλος και μοιραίος έρωτας, πριν λήξει ο μήνας.
Τυχερό νούμερο: 06

Αιγόκερως: Ο Κόσμος και το Εννέα των Ράβδων
Θα βρείτε σύμμαχο σε όλα αυτά που προσπαθείτε τον άνθρωπο σας. Τα αστρολογικά δεδομένα, είναι εξαιρετικά και το μόνο που απομένει είναι να προτείνετε αυτά που θέλετε και χωρίς άλλη καθυστέρηση. Όσοι έχουν απομακρυνθεί από την οικογενειακή τους εστία ή από σοβαρή σχέση, θα χρειαστεί να μείνουν έναν μικρό διάστημα μόνοι τους, έτσι ώστε να ισορροπήσουν.
Τυχερό νούμερο: 08

Υδροχόος: Οι Εραστές και το Πέντε των Σπαθιών
Η προκατάληψη, ο ανταγωνισμός και η επιθετική σας συμπεριφορά, δεν έχουν βοηθήσει στο να φέρετε πιο κοντά σας το άτομο, που επιθυμείτε να βρίσκεται στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Αυτοί που έχουν σοβαρή και ποιοτική σχέση, έχουν βαλθεί να κάνουν το ένα βήμα παραπάνω προς την κατεύθυνση της δέσμευσης. Το Καλοκαίρι αυτό θα έχετε θετικές και γοργές εξελίξεις.
Τυχερό νούμερο: 07

Ιχθείς: Η Δικαιοσύνη και το Τέσσερα των Κυπέλλων
Δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας σε όλα. Μέσα σε αυτήν την κινητικότητα θα δείτε και άμεσες θετικές ανταποκρίσεις, από το πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό έχετε ψυχραθεί. Είστε εσείς οι δεσμευμένοι ένα βήμα πριν κάνετε λάθος. Πολλά τα ερωτικά διλήμματα που έχουν προκύψει στα περιβάλλοντα σας, και που πρέπει να αντεπεξέλθετε.
Τυχερό νούμερο: 08