αστρολογος προβλεψεις 1/10 Σάββατο

imerisies-provlepseis-zodia-pempti-5-6

αστρολογος προβλεψεις 1/10 Σάββατο

Καλό μήνα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.

Ο Οκτώβριος μπορεί να είναι στις μέρες μας ο δέκατος μήνας του χρόνου, όμως στο παλιό Ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν ο όγδοος μήνας. Από αυτό εξάλλου έχει πάρει και το όνομά του, από τη λατινική λέξη «οκτώ» που διατηρούμε μέχρι και σήμερα.

 

Μην οργανώσετε σπουδαία σχέδια για σήμερα, ειδικά αν αυτά ενέχουν με κάποιο τρόπο και την οικογένειά σας. Η μέρα επιφυλάσσει σε όλους κάποια δικά της σχέδια…
Δεν αποκλείεται να δείτε κάποια όνειρα σήμερα, που να αφορούν άτομα του φιλικού ή του συγγενικού σας περιβάλλοντος που δεν ζουν πια.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Σήμερα θα δοθούν πολλές ευκαιρίες για να πραγματωθούν οι επιθυμίες σας. Όμως δεν πρέπει να βιάζεστε, αλλά να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να είστε ήρεμοι, συνετοί, με ενδιαφέρον και μεγάλη προσοχή σε κάθε βήμα που κάνετε.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να αναμένουν ότι σήμερα θα μετάσχουν σε ένα σημαντικό γεγονός ή μια συζήτηση που θα αφορά μια γυναίκα.
Οι γυναίκες που θα πρέπει σήμερα να απασχοληθούν με μια δικαστική τους υπόθεση ή μια μεγάλη αλλαγή στο σπίτι τους, να αναμένουν επιτυχία.
Κάποιες ειδήσεις θα λάβουν οι άντρες σήμερα, που ενδέχεται να αποτελέσουν τη βάση για μια διαφωνία ή διαμάχη που είναι σε εκκρεμότητα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας σχέσεις με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Γενικότερα σήμερα θα πρέπει να προσέχετε για ο,τιδήποτε αφορά χρήματα.
Κάτι θα σας δώσει αφορμή για ευτυχία ή έπαινο. Το πιο σημαντικό είναι ότι σήμερα θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τουλάχιστον ένα πρόβλημά σας.

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, δεν αποκλείεται να σας προκύψουν κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο. Πιθανότητα να ενέχουν κάποιον έλεγχο, επιθεώρηση ή αλλαγή.
Σας περιμένει μια έκπληξη, από ένα άτομο που μένει μακριά σας.

zwdia

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα αν και αργοπορημένα, θα χαρείτε από μια επιτυχία, ένα χαμόγελο της τύχης ή μια σημαντική δέσμευση.
Να ξέρετε ότι σήμερα είναι πιθανή οποιαδήποτε αλλαγή.
Αν λάβετε χαρά, φροντίστε να δώσετε κι εσείς χαρά σε ένα άλλο άτομο.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra