ερωτοσκοπιο 16/03 Τετάρτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-25-4n

ερωτοσκοπιο 16/03 Τετάρτη ωροσκοπιο

 

σεληνη σε γέμιση 08 ημερων

 

ωροσκοπιο – Κριός : Φροντίστε τις εκκρεμότητες με την οικογένεια σας, κάποιοι ετοιμάζονται να σας κάνουν πολλά παράπονα, για την αδιαφορία και την απομάκρυνση σας. Αυτοί που είναι μόνοι, ας μην πέσουν σε ερωτικές παγίδες που τους στήνει αυτήν την εβδομάδα η Αφροδίτη. Υπομονή, θα ηρεμήσετε μετά την πανσέληνο.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Θα εισπράξετε μια παραπάνω χαρά – έκπληξη, μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες που έχει να κάνει με την ερωτική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να συγκινηθείτε, αν οι μνήμες είναι ακόμη νωπές και άσχημες, Προσεχώς τα άστρα σας ταρακουνούν για να αποφασίσετε, τι και ποιόν θα κρατήστε κοντά σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Μια παλαιότερη σας σχέση θα έρθει να σας βρει. Δεν τίθεται θέμα επανασύνδεσης καθώς, ο Άρης απέναντι σας, σας έχει σε μια εγρήγορση που σας θολώνει το μυαλό. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την έκλειψη στις 23/03. Μέχρι τότε όποιος θέλει, ας σας καρτερεί.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είσαστε στην καλύτερη σας φάση όλοι οι Καρκίνοι, είτε αυτό είναι νέα σχέση –έρωτας είτε μακροχρόνιος γάμος. Ο Δίας όσο προχωράει στις επόμενες μοίρες της Παρθένου, τόσο περισσότερα τα οφέλη σε όλα τα επίπεδα για τα ζωδια του νερού.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Η αποφασιστικότητα σας είναι αυτή που τελικά θα σας δείξει το σωστό δρόμο, της ερωτική σας ζωής, Οι περισσότεροι Λέοντες. είναι σε ένα τεντωμένο σχοινί και καλούνται σύντομα να πάρουν αποφάσεις. Αν αυτό σημαίνει χωρισμός και απαλλαγή από τις στρεβλές καταστάσεις…τότε πράξτε το.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Το διαρκές σας άγχος δεν βοηθάει στις εξελίξεις της σχέσης σας. Αυτό ακουμπάει σε θέματα οικονομικά και γενικότερης κατάστασης της τωρινής σας ζωής. Σίγουρα σαν ζωδιο της γης, αν δεν αισθάνεστε ασφαλείς τότε σίγουρα δεν έχετε κανένα λόγο να φορτωθείτε με περισσότερες ευθύνες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Η παρόρμηση σας για νέα γνωριμίες ίσως σας έχει αποξενώσει από τον σύντροφο σας, που ίσως και να έχει καταλάβει την διαφορά στην ερωτική σας συμπεριφορά. Τα άστρα έχουν δύσκολες όψεις και ιδίως η ερχόμενη έλειψη…ενισχύει τις αποκαλύψεις
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Οι νύχτες σας θα γεμίσουν…μέχρι τις 22/03 με ερωτικές περιπέτειες, που θα ρισκάρουν όμως την κανονική σας σχέση. Αν τελικά κάτι δεν σας γεμίζει στην παρούσα φάση της ζωής σας.. τότε καλύτερα συζητήστε το και πάρτε αποφάσεις. Μην αφήνετε τον άλλον να ψάχνει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

tarw-taro-xartomanteia

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

ωροσκοπιο – Τοξότης: Θα χρειαστεί να παραδεχτείτε πολλά προκειμένου να διατηρήσετε τις ευαίσθητες ισορροπίες, μέσα στην ερωτική σας σχέση. Πολλά έχουν ξεχαστεί στο πέρας του χρόνου και αυτό οφείλετε στην δική σας χαλαρότητας. Δράστε τώρα…άμεσα.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Κάποιος ανακατεύεται στη προσωπική σας ζωή και δημιουργεί ρήξεις. Αυτό το άτομο μπορεί να προέρχεται και από την πλευρά του συντρόφου σας…όχι υποχρεωτικά με την μορφή του τρίτου προσώπου, αλλά σαν φίλος – συγγενής που έχει άποψη.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Είσαστε οι ταλαιπωρημένοι του τελευταίου χρονικού διαστήματος, κάτι που έχει διακρίνει το ταίρι σας και σας το έχει τονίσει πολλάκις….σαν αδιαφορία. Οι ημέρες που ακολουθούν και όσο είστε κάτω από την εύνοια των άστρων…μην δώσετε συνέχεια σε παρεξηγήσεις και εντάσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Χάνετε κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδαφος στην καρδιά και στο μυαλό του ατόμου, που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες με την πανσέληνο να πλησιάζει … δημιουργούν μια βαθύτερη μελαγχολία που σας οδηγεί μοιραία σε ξεκαθαρίσματα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.