ζωδια για ελευθερους 08/01 Παρασκευη

synastria-amoivaia-elksi

 ζωδια κριός

Το να ψάχνει κανείς για το τέλειο ταίρι κάποιες φορές μοιάζει λες και ψάχνει το τέλειο ψάρι σε έναν ωκεανό γεμάτο με καρχαρίες και σμέρνες. Αν και αρχικά μοιάζει αδύνατον, έχετε στο νου σας ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ένα είδος τέλειου ψαριού που να σας ταιριάζει τελικά. Οπότε μείνετε ανοιχτοί ως προς όλα τα είδη και τις όψεις της αγάπης και του έρωτα

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Η ένταση που έχετε όσο αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις μπορεί να στείλει τον άλλο μακριά σας τελικά σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Με το να αφήνετε τα πάθη σας και τις επιθυμίες σας να τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός μάλλον καταστρέφετε τις πιθανότητες που έχετε για μια μακροχρόνια σχέση. Για αυτό χαμηλώστε ταχύτητα και γενικά αντιδράστε πιο κουλ σε αυτές τις καταστάσεις.

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριοςταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτηςαιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

ζωδια δίδυμοι

Σε κανέναν δεν αρέσει να του ποδοπατάν τα συναισθήματα του και εσείς δεν αποτελείτε εξαίρεση. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως κάθε αρνητικό σχόλιο έχει στόχο να εκτροχιάσει την πορεία σας. Για αυτό θα ήταν καλύτερο για εσάς να μάθετε να σέβεστε την σωστή ειλικρινή κριτική που δέχεστε από τρίτα πρόσωπα.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 ζωδια καρκίνος

Τα βάθη της καρδιάς σας μπορεί να είναι ένας πολύπλοκος λαβύρινθος συναισθημάτων, οπότε προχωρήστε προσεκτικά. Σίγουρα το ταξίδι της αγάπης δεν είναι μια κατάβαση σε ένα σπήλαιο γεμάτο με θανατηφόρες παγίδες, όμως σίγουρα δεν είναι και ένα απλό ταξίδι. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παραπατήσει και να πέσει στο έδαφος. Και έπειτα ξανασηκωθείτε επάνω, ξεσκονίστε τον εαυτό σας και συνεχίστε τον δρόμο προς την ευτυχία σας.

 

 ζωδια λέων

Δυστυχώς δεν έχει ο καθένας που βρίσκεται κοντά σας τα καλύτερα όσο αφορά το ερωτικό σας συμφέρον , στο μυαλό του. Για αυτό τον λόγο δώστε προσοχή σε ποιον εκμυστηρεύεστε τα ερωτικά σας, μιας και πολύ τρέφουν αισθήματα ζήλιας απέναντι σας και η σκέψη τους είναι κακόβουλη. Και μιας και η κρυφή τους αυτή ατζέντα -να σας προκαλέσουν πόνο στα ερωτικά με λάθος συμβουλές κλπ τεχνικές- δεν είναι φανερή εξ’αρχής, καλύτερα να κρατάτε τα περισσότερα νέα για τον εαυτό σας.

 

 ζωδια παρθένος

Η έντονη ανησυχία σας που αφορά την προσωπική σας ζωή δείχνει μόνο να γίνεται χειρότερη με το πέρασμα των ημερών. Υπάρχει λοιπόν μόνο μία λύση για αυτό σας το πρόβλημα. Αντιμετωπίστε την δυσαρέσκεια σας αυτή με το να αναλάβετε εσείς τον έλεγχο και να ζωντανέψτε τα πράγματα στην καθημερινότητα σας. Ξεκινήστε ζώντας στην περιπέτεια με το να ξεκινήσετε μαθήματα πλοήγησης αεροπλάνου, ή με το να αρχίσετε το skydiving

zwdia

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

 ζωδια ζυγός

Ίσως αισθανθείτε κάπως εγωιστές σήμερα επειδή πρόκειται να κάνετε μόνο όσες δραστηριότητες πραγματικά σας κάνουν χαρούμενους. Καλύτερα να σβήσετε από μέσα σας εντελώς αυτή την ανήκουστη ντροπή, και να αφήσετε τον εαυτό σας να ζήσει στο έπακρο τις ευτυχείς αυτές στιγμές. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τιμωρήσετε τον εαυτό σας μόνο και μόνο επειδή σήμερα επέλεξε να αφεθεί στις επιθυμίες του αποκλειστικά.

 

 ζωδια σκορπιός

Η σιγουριά σας εκρέει από κάθε πόρο του σώματος σας και αυτό γίνεται αντιληπτό από την μάζα των ατόμων. Οπότε χρησιμοποιήστε το ενεργειακό αυτό δυναμικό με το να ρίξετε επί τάπητος κάποιες νέες ιδέες που έχετε στον τομέα της εργασίας σας, οι οποίες έτσι θα μπορέσουν να υλοποιηθούν και να αποδώσουν τους καρπούς τους. Και αφού βλέπετε ότι όλο και περισσότερα άτομα σήμερα είναι ανοιχτά προς τις προτάσεις που τους κάνετε, αρπάξτε την ευκαιρία και ζητήστε από το άτομο που σας αρέσει να βγείτε έξω.

 

 ζωδια τοξότης.

Σήμερα τα επίπεδα του στρες είναι ικανά μέχρι και να συντρίψουν ολόκληρα βουνά. Για αυτό θα ήταν προτιμότερο ότι εργασία έχετε να κάνετε να την κάνετε μόνοι σας. Επίσης το να κανονίσετε να βγείτε ένα ρομαντικό ραντεβού σήμερα θα έχει ως αποτέλεσμα το δράμα που συναντάμε μόνο στις τηλεοπτικές σαπουνόπερες. Επομένως καλύτερα να περιμένετε να κανονίσετε κάτι όταν θα έχετε ηρεμήσει…

 

 ζωδια αιγόκερως

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για λήψη αποφάσεων. Στην πραγματικότητα σήμερα είναι η ιδανική ημέρα ώστε να δώσετε το τελικό σας πόρισμα που αφορά μία μακροχρόνια διαμάχη που έχετε αναπτύξει ανάμεσα σε εσάς και σε ένα άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε υπερβολικά. Σήμερα επίσης υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πάρετε και την απάντηση που σας δίνει το κλείσιμο μιας ερωτικής σχέσης που είχατε , από τον πρώην σύντροφο σας, και να κλείσετε μια και καλή το κεφάλαιο αυτό της ζωής σας.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

 ζωδια υδροχόος

Σήμερα πιθανώς να νιώσετε συναισθηματικά εκτεθειμένοι καθώς θα δείξετε σε χρόνο dt την πολύ ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας σε ένα άτομο που μόλις γνωρίσατε. Ηρεμήστε. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πιέσετε τα πράγματα και να θελήσετε να ξεπεράσετε πιο σύντομα από όσο τελικά είναι δυνατό το πρώτο στάδιο του να μάθει ο ένας των άλλων που αποτελεί μέρος κάθε καινούριου ερωτικού ξεκινήματος. Για αυτό αφήστε τον εαυτό σας ανέμελο και αφεθείτε στον χρόνο που δίνει το ραντεβού από μόνο τους. Ζήστε επίσης τα απαιτούμενα πρώτα ραντεβού (πάνω από ένα σε αριθμό) για να πάτε παρακάτω και μην πιέζετε τις καταστάσεις για να φτάσετε νωρίτερα στην γραμμή τερματισμού μιας και αυτό είναι αδύνατον να συμβεί.

 

 ζωδια ιχθείς

Το να αναβάλετε συνεχώς κοινωνικά σχέδια και ραντεβού που έχετε κάνει, έχει αρχίσει να κάνει τους γύρω σας να σας θεωρούν ως όχι και τόσο αξιόπιστο άτομο τελικά. Για να προλάβετε το κακό λοιπόν, όσο και να πράττεται από την καλή σας την καρδιά, προτιμότερο είναι να λέτε όχι από την αρχή σε εκδηλώσεις ή προσκλήσεις κοινωνικού χαρακτήρα που γνωρίζετε ότι δεν θα καταφέρετε να πάτε λόγω άλλων προ υπαρχουσών υποχρεώσεων στην ατζέντα σας. Έτσι θα καταφέρετε να συνεχίσετε να είστε ενεργά μέλη στους κοινωνικούς κύκλους που έχετε στην ζωή σας αντί να αποκλειστείτε από αυτούς.

zodia-astra-tarot