ζωδια για ελεύθερους 1/10 Σάββατο

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

ζωδια για ελεύθερους 1/10 Σάββατο

ζωδια κριός
Είστε φλογεροί υποστηρικτές για κάτι. Το τι, παραμένει άγνωστο προς το παρόν… Εντοπίστε ένα σκοπό που να σας ενδιαφέρει, και διαθέστε όλη σας την ενέργεια στην προώθησή του. Μιας και το ρομαντικό σας πεδίο είναι ακατοίκητο αυτή την εποχή, θα σας κάνει καλό να απασχοληθείτε με κάτι άλλο.

ζωδια ταύρος
Αν ανταλλάξετε φιλί, δεν πρέπει να το πείτε. Αυτή είναι μια περίοδος που ενδείκνυται να κρατάτε τα μυστικά σας για τον εαυτό σας και μόνο, ειδικά αν το φλερτ που εξελίσσεται είναι κρυφό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μάθει αυτή την πληροφορία όλος ο κοινωνικός σας περίγυρος.

 

ζωδια δίδυμοι
Οποιοσδήποτε, ακόμη και το πιο ποθητό άτομο στον κόσμο, αν προσπαθήσει να εισβάλλει στα προσωπικά σας στοιχεία, τραβάτε γραμμή απαγόρευσης! Δεν επιτρέπεται να κοιτάει κανείς αυθαίρετα τις φωτογραφίες που έχετε στο πορτοφόλι σας, ούτε την ατζέντα των επαφών σας. Όσο άκακο κι αν φαίνεται, δεν είναι. Το βέβαιο είναι ότι όλα αυτά δεν αφορούν κανέναν!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Μια συνάντηση για γεύμα, αυτή είναι τέλεια ιδέα. Αν θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού και δεν είστε βέβαιοι για την εξέλιξή του, οργανώστε το για τη διάρκεια της μέρας. Αν είναι αποτυχία, θα έχετε εύκολη διέξοδο. Αν πάλι όλα κυλήσουν ευοίωνα, τι καλύτερο από το να έχετε όλο το βράδυ δικό σας – ίσως και όλη τη νύχτα…

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Οι προτάσεις που συρρέουν αυτή την περίοδο στη ζωή σας, είναι αμέτρητες! Όσο δελεαστικό κι αν είναι όμως να ορμήσετε στον «μπουφέ», είναι ακόμη πιο δελεαστικό να δοκιμάσετε την αυτοσυγκράτηση. Επιλέξτε αυτή τη φορά την ποιότητα έναντι της ποσότητας.

ζωδια παρθένος
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ακολουθήσετε και σήμερα την καθημερινή σας ρουτίνα. Αφού τα φιλαράκια σας σάς ζήτησαν να βρεθείτε για να γλεντήσετε, γιατί να αρνηθείτε; Δεν θα βρείτε κανέναν στο σπίτι να σας περιμένει. Όμως στους δρόμους της πόλης περιφέρονται πολλοί ενδιαφέροντες άνθρωποι, και είναι παραπάνω από πιθανό να γνωρίσετε κάποιους από αυτούς αν βγείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια ζυγός
Αν δεν έχετε ήδη κάποια σχέδια για απόψε, η στιγμή είναι ιδανική για να τολμήσετε μια περιπέτεια. Από το να περάσετε τη νύχτα σε ένα ιδιαίτερο κλαμπ, μέχρι να φύγετε για μιας μέρας απόδραση χωρίς προορισμό. Αν μάλιστα η ατζέντα σας περιέχει και κάποιο φιλικό άτομο με «προνόμια», μη διστάσετε καθόλου να του τηλεφωνήσετε για να σας συντροφεύσει!

ζωδια σκορπιός
Όλοι σας φαίνονται απίστευτα ενοχλητικοί αυτή την στιγμή. Είτε γιατί ζητούν πολλά από εσάς, είτε γιατί απαιτούν να σας μάθουν καλύτερα. Η συμβουλή για εσάς είναι να κλείσετε τα πάντα για λίγες ώρες, και να τις διαθέσετε στον εαυτό σας για να ηρεμήσετε. Αν δείτε ότι έχει αποτέλεσμα, παραμείνετε μακριά από όλους και από όλα για ένα ακόμη 24ωρο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Βγάζετε πολύ άδικο θυμό προς κάποιο άτομο! Το κατηγορείτε για έναν άσχημο χωρισμό που συνέβη πριν χρόνια, αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που σκεφτήκατε τις δικές σας ευθύνες σε ο,τιδήποτε; Ήσασταν κι εσείς παρόντες τότε, όπως και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Δεν πρόκειται να βρείτε τη γαλήνη, αν δεν αποδεχθείτε τα δικά σας σφάλματα.

ζωδια αιγόκερως
Η αλήθεια είναι ότι θα σας έκανε καλό να συζητήσετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημά σας με έναν ειδικό. Συνηθίζετε να εμπλέκεστε τόσο πολύ με τις λεπτομέρειες των θεμάτων, που χάνετε την ουσία και τη συνολική τους εικόνα. Ένα απλό παράδειγμα είναι οι επιλογές σας στον ρομαντικό τομέα: αν έχετε μπροστά σας ένα άτομο 35 ετών που ακόμη ζει με τους γονείς του, δεν χρειάζεστε κάποια άλλη προειδοποίηση ότι είναι προβληματική περίπτωση…

zwdia-zodia-astrologia-65

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια υδροχόος
Είστε πραγματικά σαν ένα φρέσκο αεράκι, που φυσάει και γοητεύει όποιον βρεθεί στο περιβάλλον του! Αν ένα ιδιαίτερο άτομο σας έχει τραβήξει την προσοχή, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε την κίνησή σας. Αν μάλιστα το εντοπίσετε κάπου μόνο του να δείχνει βαριεστημένο, να ξέρετε ότι έχετε κερδισμένο το παιχνίδι προσεγγίζοντας.

ζωδια ιχθύες
Περνάτε μια περίοδο που δεν είστε στο επίκεντρο των άλλων. Αυτό όχι μόνο είναι θετικό, είναι και ιδανικό για να προσεγγίσετε και να κερδίσετε όποιο άτομο σας ενδιαφέρει. Ξέρετε από προσωπική σας εμπειρία, ότι όλοι λατρεύουν να μιλάνε για τον εαυτό τους. Αρχίστε λοιπόν τις ερωτήσεις, αφήστε το άλλο άτομο να μιλήσει, και μέχρι το τέλος της βραδιάς θα έχει ξετρελαθεί μαζί σας!

zwdia-66