ζωδια Διδυμοι σεχ ωροσκοπιο οκτωβριος

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

ζωδια σεχ ωροσκοπιο αστρολογια οκτωβριος

Εδώ μου είστε λοιπόν , να συνεχίζετε αθόρυβα την πορεία σας και να στηρίζετε πλήρως την άποψη των άλλων ότι είστε ένας ελεύθερος εραστής, δίχως συμβιβασμούς στη ζωή του, ενώ μέσα η πραγματική ανάγκη που έχετε αρκετό καιρό τώρα πια για την αληθινή αγάπη και συντροφικότητα , παραμένει άδεια λόγω της αμέλειας των μέχρι τώρα ερωτικών σας συντρόφων.

 

 

Στις αρχές του μήνα είτε πρόκειται για μια νέα αγάπη είτε πρόκειται για κάποιο άτομο που καιρό τώρα κρατάει τα νήματα της δικής σας καρδιάς , κάντε τη κίνηση και κανονίστε ένα μεταξύ σας ερωτικό ραντεβού.

zodia-taro-45

Το Σαββατοκύριακο της 16ης Οκτωβρίου τα άστρα κρατούν για σας ζωντανό το σενάριο της εύρεσης της προσωπικής αγάπης, για αυτό και εσείς θα πρέπει να μη στειρώσετε από τον εγκέφαλο σας την σκέψη αυτή , αλλά να της δώσετε ώθηση και μέσα από τις πράξεις σας να κάνετε άλματα στις ευκαιρίες που θα σας δοθούν κατά τη διάρκεια του διημέρου της 16ης του μήνα.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zwdia-zodia-astrologia-65

Η Πανσέληνος που θα συμβεί πάνω στο ζώδιο του κτητικού Ταύρου θα φέρει στο φως τις πιο κρυφές και εσώτερες σκέψεις σας κάτι που στον τομέα του ερωτισμού αλλά και στο ταίρι ή φλερτ σας λειτουργεί εντελώς αφροδισιακά.

Σε αυτή την περίοδο επίσης έλκετε τους άλλους υπερβολικά και αν θα μπορούσα να σας συνδυάσω με μια εικόνα που για εσάς λειτουργεί τέλεια στα ερωτικά σας (δηλαδή τον συνδυασμό του καλού φαγητού και του σεξ) θα έλεγα ότι είστε το βούτυρο πάνω σε ζεστό ψωμί αυτή την περίοδο, και κάτι τέτοιο αναμένετε να βιώσετε και με το ταίρι σας τις ημέρες εκείνες ειδικά.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

Από όλο τον Οκτώβρη του 2015 η νύχτα της 30ης του μήνα, θα είναι και η πιο μαγική νύχτα για εσάς , όταν τη στιγμή που στο ουράνιο στερέωμα ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας θα κρύβουν την πραγματική αλήθεια αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά – που την εν λόγω εποχή η αλήθεια βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο Άλμα Πίστης της Αγάπης και στο να ανοίξει κάποιος το Κουτί της Πανδώρας.

Όποια και αν αποκαλυφθεί ύστερα ότι ήταν η Αλήθεια πάντως, δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτή η νύχτα θα είναι μία από τις ωραιοτερες νύχτες ολόκληρης της ζωής σας.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις