ζωδια Ταυρος σεχ ωροσκοπιο οκτωβριος

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

ζωδια σεχ ωροσκοπιο αστρολογια οκτωβριος

Παρόλο που αυτές οι καυτές ερωτικές νύχτες του καλοκαιριού που πέρασε έχουν “κρυώσει”, οι ορμές σας και οι φαντασιώσεις παραμένουν το ίδιο καυτές.

 

8 Οκτωβρίου όπου η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και αφήνει τον Λέοντα για να οδηγήσει τον εαυτό της στην Παρθένο, τα ερωτικά σας αυτά βιώματα εμφανίζονται στο προσκήνιο της ημέρας σας ξανά, και μάλιστα εμφανίζουν και κάποια πρόσωπα από το όχι μακρινό σας παρελθόν, συναισθήματα ερωτισμού σας κατακλύζουν και αυτή τη φορά θα είστε πλήρως συντονισμένοι με το γύρω σας καθώς ο ερωτισμός θα επικρατεί παντού στη γη και στον ουρανό και όχι μόνο γύρω από εσάς.

zodia-taro-45

Δώστε προσοχή στις 12 του μήνα καθώς η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Ζυγό και μέσα σας αρχίζει και γεννιέται ένα αίσθημα αυτοπροστασίας και μια αίσθηση ξαφνικη να θέλετε να αμυνθείτε του εαυτού σας οπωσδήποτε .

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zodia-astra-tarot

 

Αν και συνήθως γίνεστε ένθερμος υποστηρικτής όταν πρόκειται για το εγώ του εραστή σας, αυτή τη φορά θα παραμείνετε σιωπηλοί , όταν η επιλογή και η αναφώνηση ελάχιστων λέξεων θα έκανε αυτή σας τη σχέση να μετατραπεί από πολύ καλή σε κορυφαία.

Ταυτόχρονα θα είστε σε διάθεση να ανοίξετε σοβαρούς διαλόγους με το ή την σύντροφο σας μόνο που θα τους συνδυάσετε με μία μίξη εξυπνάδας και αυθάδειας ταυτοχρόνως κάτι που και πάλι δεν θα λειτουργήσει εάν δεν μετριάσετε κάπως ή δεν ελέγξετε την όλη κατάσταση και τόσο για σας θετικά.

Ίσως αυτές σας οι αντιδράσεις να οφείλονται στο ότι το Σαββατοκύριακο της 16ης Οκτώβρη τα αστέρια δείχνουν μια καθαρά κτητική στάση από εσάς απέναντι στο ταίρι σας και μία σοβαρότητα που σας σπρώχνει να του ζητήσετε μία ξεκάθαρη απάντηση στα θέλω σας.

zwdia

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

 

Τέλος η Πανσέληνος που θα γίνει στις 27 πάνω στο ζώδιο σας θα αλλάξει την φορά κίνησης σας ερωτικά και ίσως θέσει τη σχέση αυτή σε τέρμα.

Αν πάλι αποφασίσετε να περπατήσετε το μονοπάτι της σεξουαλικής απόλαυσης προσέξτε διότι μια νύχτα που θα περάσετε έντονα σεξουαλική με τον σύντροφο σας ή αν χωρίσατε με κάποιο νέο πρόσωπο είναι τόσο μεγάλης σημασίας όσο αφορά τη δέσμευση σας απέναντι στο πρόσωπο αυτό , που μπορεί κάποιος να τη συγκρίνει με την υπογραφή γραπτού συμβιβασμού ή συμβολαίου συνύπαρξης έπειτα της νύχτας αυτής μεταξύ σας

Επομένως να αναμένετε ότι ίσως κάτι που εσείς θεωρήσετε όμορφο σεξουαλικά μετατραπεί σε μία δική σας συναίνεση ερωτικής δέσμευσης υπό την κανονική μορφή της συντροφικής σχέσης μεταξύ δυο ατόμων .

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις