ζωδια Κριος σεχ ωροσκοπιο οκτωβριος

miniaies-erwtikes-zwdio-krios

ζωδια σεχ ωροσκοπιο αστρολογια οκτωβριος

Σας υπενθυμίζω ότι το να στάζετε αυτοπεποίθηση, ρομαντική περιπέτεια και σεξ απίλ δεν είναι το ατού σας σαν άτομα του εν λόγω ζωδίου κανονικά.

 

Ίσως για να ξεθάψετε μία έντονη ερωτική περίοδο της ζωής σας χρειάζεστε κάτι παραπάνω, όπως για παράδειγμα να ακούσετε κάποιο κομμάτι που ακούγατε συνέχεια τότε τυχαία ή να βρείτε κάποιο αντικείμενο έτσι ώστε ότι κλειδώσατε στο υποσυνείδητο να αναδυθεί και πάλι στο συνειδητό σας.

zodia-taro-45

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

Με τη Σελήνη στις 4 Οκτώβρη να βρίσκετε στο ζώδιο του Καρκίνου καθώς και με την ανάμιξη του Ποσειδώνα την ίδια στιγμή, θα βρεθείτε ξανά πρόσωπο με πρόσωπο σε μία είτε πραγματική είτε ονειρική συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας , γεγονός το οποίο θα ξυπνήσει μέσα σας ατελείωτες ερωτικές υποθέσεις που παραμένουν ζωντανές στη καρδιά σας καθώς και αποκαλύψουν την ταυτότητα αυτού του μυστηριώδη σας έρωτα.

Κατά τις 12 Οκτώβρη, με τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης η πόρτα της μνήμης σας θα ανοίξει ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να είστε εντελώς αφοσιωμένοι στον έρωτα σας από τα παλιά, ενώ αν η συνάντηση που είχατε μαζί του ή μαζί της έγινε στην πραγματικότητα , τότε πραγματικά μπορεί να μην απέχετε και ιδιαίτερα από την αναπαράσταση των ερωτικών καυτών στιγμών πού είχατε μοιραστεί μαζί παλαιότερα.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zwdia-zodia-astrologia-65

 

Η Παρασκευή είναι πάντα μια ιδιαίτερη ημέρα της εβδομάδας ιδίως διότι ακολουθείται από το Σαββατοκύριακο.

Η Παρασκευή τις 23ης Οκτώβρη όμως έχει κάτι παραπάνω καθώς ακολουθείται από ένα ιδιαίτερα καυτό ερωτικά και πολλά υποσχόμενο Σαββατοκύριακο , όπου τα πάντα γύρω σας λάμπουν , ενώ τα άστρα σας υπόσχονται καλύτερες ημέρες στο μέλλον σας.

27 Οκτωβρίου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου σπάει κάθε όριο που υπήρχε στα ερωτικά σας και σας αφήνει ανεξέλεγκτους να παραδοθείτε στα πάθη σας. Ακόμα και οι πιο ηθικοί του ζωδίου εκείνες τις ημέρες θα είναι αδύνατο να αντισταθούν στον πειρασμό ή να μην υποπέσουν σε αυτό το πλήρως ενεργοποιημένο ερωτικό ξελόγιασμα.

\Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις 

zodia-astra-tarot