ζωδια Καρκινος σεχ ωροσκοπιο οκτωβριος

miniaies-erwtikes-zwdio-karkinos

ζωδια σεχ ωροσκοπιο αστρολογια οκτωβριος

Αυτός είναι ο μήνας όπου το καλοκαίρι επιτέλους παραδίδεται στο φθινόπωρο.

Εσείς που που παραδώσατε την ψυχή σας στο σωματικό πάθος, είστε έτοιμοι να κρατήσετε την λευκή σημαία και να αφήσετε την ξεπερασμένη πια μάσκα του καλοκαιρινού έρωτα να πέσει κάτω καθώς και να αφήσετε εκείνο το εξωτικό πλάσμα που είχατε όλο αυτό το διάστημα δίπλα σας , να πάει σε εκείνα τα μακρινά μέρη που ονειρεύεται και ποθεί και που τώρα σας περιμένει στο εστιατόριο και το καφέ της γειτονιάς σας για να σας συναντήσει.

zodia-taro-45

 

Στις 12 Οκτωβρίου με την άφιξη της Νέας Σελήνης , μιας και παντού στο σύμπαν ο ερωτισμός προβλέπεται να εκραγεί και πάλι και να φέρει στη γη αρκετές και συνεχόμενες ερωτικές συγκινήσεις και καυτά δρώμενα, θα βρεθείτε σε μία ενδιάμεση κατάσταση που με το φλερτ σας θα είστε μέσα στο ήδη προγραμματισμένο από εσάς ερωτικό σκηνικό του φθινοπώρου αλλά και εκτός αυτού.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zwdia-taro-astra

 

Μην παραξενευτείτε τελικά αν ο σεξουαλισμός σας υπερνικήσει των άλλων σας συναισθημάτων και στο τέλος επιβιβαστείτε σε ένα μικρό αεροπλάνο με προορισμό ξένες εξωτικές χώρες της Υδρογείου έχοντας στο πλάι σας έναν καυτό περιπετειώδη εραστή να μοιράζετε την εμπειρία σας αυτή.

Με την Αφροδίτη μαζί με τον Άρη έτοιμοι να εισχωρήσουν στον τομέα των σχέσεων της μίας νυχτιάς, μπορείτε είτε να αφεθείτε στην πλανητική τους επιρροή ή απλά αν έχετε ήδη μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση, να κατανοήσετε ότι ακόμα τα όρια σας πάνω στον σεξουαλισμό είναι χαλαρά και όχι μόνο προσβάσιμα αλλά ίσως και αδύναμα και δοκιμάσετε να πάτε μερικά βήματα παρακάτω μαζί με τον σύντροφο σας.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zodia-zvdia-75

 

Γύρω στις 20 Οκτωβρίου, κάτω απο την επιρροή της Σελήνης, θα επικρατήσει ενίσχυση της εστίας και θα βρεθείτε με τον εραστή σας κάτω από την ίδια στέγη.

Το αξιοθαύμαστο σε αυτό το γεγονός είναι ότι δεν θα αναρωτηθείτε καν αν το επιθυμείτε ή όχι αυτό το σκηνικό. Σας αρέσει που είστε μαζί και αν και οι δυο σας θα νιώθετε αρχικά τουλάχιστον σαν να περπατάτε σε κινούμενη άμμο, το αίσθημα της αγάπης θα τα νικήσει όλα αυτά πανηγυρικά.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις