ζωδια σεχ ωροσκοπιο οκτωβριος 2015

zwdio-tayros

ζωδια σεχ ωροσκοπιο αστρολογια οκτωβριος

O Οκτώβρης του 2015 είναι ένας πάρα πολύ δυναμικός μήνας , ο οποίος επηρεάζεται τρομερά από την ένωση του Άρη με τον Δία.
Η ένωση Άρη-Δία φέρνει μία σωματική ικανότητα, μία ιδιαίτερη όρεξη για την ζωή και την δράση, καθώς επίσης και βούληση να εμπλακείτε στην υλοποίηση εργασιών που απαιτούν πολλή ενέργεια και τόλμη.

 

Όμως το δίδυμο Άρη και Δία μπορεί επίσης να εκδηλωθεί αρνητικά , παράγοντας μία τάση προς την απροσεξία, την υπερβολή, τη υπέρβαση, την λήψη ρίσκων και την πράξη ανόητων πράξεων.

zodia-taro-45

Η διαμόρφωση των ουράνιων σωμάτων κατά τον Οκτώβριο του 2015, συμπεριλαμβάνει και την δημιουργία ενός τετραγώνου ανάμεσα στον πλανήτη Κρόνο και την ένωση του Άρη και του Δία. Επομένως μία σειρά δραστηριοτήτων, λόγω της βιασύνης που θα υπάρξει κατά την έναρξη τους, πιθανόν να συναντήσει αρκετά εμπόδια κατά την πορεία, ενώ ίσως αποτύχει εντελώς ως προσπάθεια έλλειψης υπομονής-διορατικότητας και επιμονής.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zodia-astra-tarot

Μια άλλη σημαντική ουράνια αστρολογική όψη του Οκτωβρίου του 2015 αποτελεί και η αντίθεση που θα υπάρχει ανάμεσα στο δίδυμο Άρης -Δίας και του Ποσειδώνα στον ουρανό. Αυτή η διαμόρφωση μπορεί να επιφέρει στην καθημερινότητα ψευδαισθήσεις, ψευδείς πεποιθήσεις, σύγχυση και έντονο κίνδυνο σφαλμάτων.

Τέλος η ένωση Άρη και Δία διαμορφώνει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Η συγκεκριμένη αστρολογική όψη είναι ευνοϊκή και θετική για όσους γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν και φυσικά πρόθυμοι να κάνουν ότι χρειαστεί για να πραγματοποιήσουν τον σκοπό τους.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zwdia

Γενικά ο μήνας Οκτώβρης του 2015 είναι ένας δυναμικός μήνας γεμάτος με ευκαιρίες, αλλά για να μπορέσουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα από την δυναμική του θα πρέπει να τον προσεγγίσουμε με σοφία και αρκετή προσοχή.

Τον μήνα αυτό μπορεί , άτομα ανεύθυνα- αλαζόνες- δίχως υπομονή- ανώριμα να μ πλεχτούν σε μπελάδες και σοβαρές καταστάσεις που ίσως και να καταστρέψουν την ζωή τους, και από την άλλη μπορεί άτομα σοβαρά – επίμονα και συγκεντρωμένα στον στόχο τους να επιτύχουν σπουδαία πράγματα.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις 

zodia-zvdia-yy