ζωδια ωροσκοπιο ημερας 02/6 Πεμπτη

panselinos-zwdio-ydroxoos

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 2 Ιουνιου

Διατηρήστε την παραγωγικότητά σας σε όσο πιο υψηλά επίπεδα μπορείτε για τις επόμενες μέρες, παρά τις πλανητικές προσπάθειες για το αντίθετο. Ο λόγος για τον δυσχερή δεσμό 150 μοιρών που ετοιμάζεται να σχηματίσει ο Βόρειος Δεσμος της Σελήνης από την Παρθένο, με την συνήθως λάτρη της προσφοράς Δήμητρα που βρίσκεται στον Κριό (1:06 μμ).

Παράλληλα το σύμπαν καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να χαρίσει στο ανθρώπινο είδος διαύγεια, όσο αφορά τα οικονομικά και επαγγελματικά μέτωπα. Προς αυτή την κατεύθυνση προσεγγίζουν για να ενώνουν τις δυνάμεις τους η Σελήνη από τον Ταύρο, ο Δίας από την Παρθένο και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, δημιουργώντας ένα αρμονικό Μεγάλο Τρίγωνο στον ζωδιακό κύκλο.

 

Η όψη αυτή αναπτύσσεται ενόσω η Σελήνη θα σχηματίζει ένα ακόμη τρίγωνο με τον Δία (4:37 πμ της επομένης) και με τον Πλούτωνα (9:12 πμ της επομένης).

zodia-taro-45

Ωστόσο όπως γίνεται συχνά στο συμπαντικό περιβάλλον, κάποιοι πλανήτες γίνονται άτακτοι και εμπλέκονται για να αποσυντονίσουν το κλίμα. Σε αυτή την περίπτωση παρεμβαίνει η Αφροδίτη και σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (7:15 πμ της επομένης), αλλά και ο Ήλιος που θα έχει την μηνιαία αντίθεσή του με τον Κρόνο (9:38 πμ της επομένης).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Το γεγονός ότι αυτή η «κόντρα» της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, εξελίσσεται χρονικά τόσο κοντά με την αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο, δεν προμηνύει και τα πιο ήρεμα συναισθήματα ούτε τις πιο ομαλές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα – προσωπικά, κοινωνικά και επαγγελματικά.

Με δεδομένες τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Κρόνος και ο Δίας όσο αφορά την συμπαντική τους θέση, και πρόκειται να τις εκφράσουν στο πλανητικό στερέωμα μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου, θα ήταν συνετό για όλους μας να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και συντηρητική συμπεριφορά τόσο προς τα άτομα του στενού μας προσωπικού περιβάλλοντος όσο και προς φίλους και συνεργάτες. Γιατί όπως λέει το ρητό: «η κάθε νύχτα είναι το πρωινό της επόμενης μέρας».

Διαβαστε  το ερωτοσκοπιο Ιουνιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος   λεων παρθενος ζυγος σκορπιος   τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh