ζωδια ωροσκοπιο ημερας 04/01 Δευτερα

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 04 Ιανουαριου 2016

Για πάρα πολλούς λόγους η πρώτη Δευτέρα του Ιανουαρίου είναι μία από τις καλύτερες ημέρες του μηνός.

Επωφεληθείτε λοιπον από τους ουράνιους θετικούς σχηματισμούς, ξεκινώντας με τον Ερμή και τον Δία που ετοιμάζονται και οι δυο να ξεκινήσουν την ανάδρομη πορεία τους. Πρώτα ο Ερμής (την αυριανή ημέρα) και έπειτα ο Δίας (μεθαύριο).

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

zodia-taro-45

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

Ορίστε η σημερινή θεσπέσια ύπαρξη ουράνιας ευθυγράμμισης πλανητών και αστεριών στον ουρανό: η Αθηνά σχηματίζει τριγωνική όψη με τον πλανήτη Δία στις 22.42 μ.μ και μαζί της φέρνει μία ενισχυτική δύναμη στους τομείς της επίλυσης των προβλημάτων και της στρατηγικής σκέψης., – η Σελήνη ενώνεται με την πηγη της ενέργειας στους τομείς της ομορφιάς- του στυλ- και της μόδας και του ουράνιου συνήγορου της ειρήνης και της αρμονίας την Ήρα στις 11.48 π.μ – η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον οραματιστή πλανήτη Ποσειδώνα στις 12.57 μ.μ και έπειτα σχηματίζει και πάλι όψη τριγώνου με τον μαέστρο της ίασης Χείρωνα στις 08.47 τα ξημερώματα της επομένης.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

 

Επίσης η Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί έναν δεσμό 60 μοιρών ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας και παραγωγικό με τον Ήλιο στον ζώδιο του Αιγόκερω στις 01.44 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα- ενώ τέλος ο Ερμής στις 04.17 τα ξημερώματα κινείται παράλληλα με τον πλανήτη της αγάπης την Αφροδίτη, ενώ η Αφροδίτη στις 06.19 ξημερώματα της επομένης σχηματίζει όψη τριγώνου με την αδελφή -ψυχή της Εστία (η οποία ορίζει άριστα τις επενδύσεις μας).

Υπάρχει τόσο μεγάλη θετική ενέργεια το 24ωρο αυτό που ακολουθεί που πιθανότατα τις ερχόμενες έξι ημέρες που το ακολουθούν να αισθανθείτε ότι η ατμόσφαιρα σας ρίχνει ψυχολογικά μιας και οι υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας θα είναι γεμάτες από περισσότερες αναταραχές από ότι ηρεμία στην ζωή μας.

zvdia-zwdia-tarw