ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/09 Δευτέρα Α

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/09 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Ήλιος
Δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να σας πλησιάσει, αν πρώτα δεν σας έχει δείξει τις αληθινές του προθέσεις. Αυτό έχει την ισχύ του …κατά κύριο λόγο στις επανασυνδέσεις, που είναι αμφίβολες. Εσείς πια έχετε καταλάβει ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να σταθούν δίπλα σας, και να σας κάνουν να αισθανθείτε αισθηματικά ασφαλείς. Όλα τα άλλα, πλέον απλά ξεχάστε τα. Από την νέα εβδομάδα, θα σας περικυκλώσουν καλές οικονομικές ειδήσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Το Άρμα
Έχετε την καλύτερη διάθεση αυτό το διάστημα, και αυτό σαν θετική ενέργεια και κατάσταση περνάει στον άνθρωπο σας, που έχει στο μυαλό του, διάφορα πλάνα για τις επόμενες εβδομάδες. Ανήκετε στα γήινα ζώδια που θα δεχτούν τις περισσότερες προτάσεις, για γάμο – συγκατοίκηση – οικογένεια – επανασύνδεση. Σε αυτά τα καλά, από τις 10-09 και μετά προσθέστε και τα οικονομικά σας …που θα πάρουν την άνοδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη
Δεν χρειάζεται να πείτε …ή να κάνετε και άλλες υπερβολές. Σίγουρα πρέπει να περιμένετε και από την άλλη πλευρά, να δράσει και να σας αποδείξει ότι κάτι θέλει κάνει για να σώσει αυτόν τον ερωτικό συσχετισμός. Οι μόνοι και αυτοί που έχουν χωρίσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να ανοίξουν, τα μάτια και τα αυτιά τους, σε προτάσεις που θα τους γίνουν ή ήδη του γίνονται από νέα πρόσωπα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Η Εγκράτεια
Η καρδιά σας, έχει πραγματικά πολλά μπαλώματα, και αυτό είναι κάτι που σας κάνει, να μην ανοίγεστε πια εύκολα, σε νέο κόσμο και τις προτάσεις του. Κάποιοι, διατηρούν ακόμη την ελπίδα και ευχή για επανασύνδεση, μόνο με την πρωτοβουλία της άλλης πλευράς. Όπως και να έχουν τα πράματα ασχοληθείτε πιο ενεργά με την εργασία … και τις κοινωνικές σας σχέσεις γενικότερα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Η Δύναμη
Όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας, έχουν να κάνουν με την έλλειψη επικοινωνίας … που υπάρχει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλα τα άλλα είναι απλά για εσάς. Από την επόμενη εβδομάδα και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου στις 22/09 θα δείτε, την φιλότιμη προσπάθεια του ανθρώπου σας, να σας πλησιάσει και να διορθώσει το κλίμα στο μεταξύ σας. Κάντε και εσείς κάτι ανάλογο, από την δική σας πλευρά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Οι Εραστές
Δεν υπάρχει κάτι που να σας γοητεύει, ή να σας τραβάει την προσοχή στον άμεσο περίγυρο σας. Δεν πειράζει, αλλά μη κάνετε το λάθος, να στραφείτε στο παρελθόν, για συντροφιά. Από τις 10/09 και μετά θα ανοίξουν οι δρόμοι, τα άστρα θα σας φωτίσουν, και πιθανόν μια παλιά σας γνωριμία από τον εργασιακό – ή τον φιλικό σας κύκλο, να σας πλησιάσει με αισθηματικές προθέσεις. Είσαστε και στα οικονομικά σας, οι πιο τυχεροί της εποχής.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.