ταρω ερωτικες προβλεψεις 06/09 Τετάρτη Α

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 06/09 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Τροχός της Τύχης
Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι περισσότερο … για τον άνθρωπο που αγαπάτε. Υπάρχουν ήδη μέσα στο μυαλό του, κάποιες καταστάσεις – σχέδια που επιθυμεί μέσα σε αυτό το Φθινόπωρο …να τα ολοκληρώσει μαζί σας. Οι μέρες τώρα που λήγει το έντονο αστρολογικό φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή, σε κάποιους θα φανερώσουν εκκρεμείς αισθηματικές υποθέσεις, που κοιμόντουσαν, ίσως και χρόνια. Εξελίξεις εξαιρετικές για τα εργασιακά σας, να αναμένετε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Ο Αυτοκράτορας
Αφήστε τις διπλωματικές συμπεριφορές και τις ντροπές. Ξέρετε τι θέλετε και σίγουρα σας γήινο ζώδιο, έχετε και τους τρόπους για να το φέρει κοντά. Στο τώρα έχετε κάποια ερωτική ιστορία, που ανάβει και σβήνει και που σαν παλιά κατάσταση θα πρέπει να λήξει ή να ενεργοποιηθεί μόνιμα. Όλα τα άλλα σε επαγγελματικά και οικονομικά, σίγουρα θα βρείτε εύκολα τους τρόπους να τα ισορροπήσετε το επόμενο διάστημα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Το Αστέρι
Οι θέσεις που έχετε, είναι μακριά …από αυτά που θέλει και αποζητά ο άνθρωπος σας. Ίσως και να έχει έρθει το χρονικό εκείνο σημείο που θα πρέπει, να ανοίξετε και οι δύο τα χαρτιά σας. Οι μέρες του Σεπτεμβρίου θα βοηθήσουν και σε οικογενειακές υποθέσεις, αλλά και στα σταματημένα οικονομικά. Μια περίοδος, που σίγουρα θα βγάλει στην επιφάνεια ότι πρέπει να λυθεί και να διορθωθεί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Ο Γητευτής
Δεν θα θυσιάσετε άλλο χρόνο και προσωπική προσπάθεια για να πείσετε κάποια παλιά σας αγάπη – ερωτική ιστορία να έρθει και πάλι στην καθημερινότητα σας. Έχετε πεί τις προτάσεις σας, άρα σε επόμενο βήμα, υποχωρείτε πια και αφήνετε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Μέχρι τότε, έχετε αφήσει πίσω … τις άλλες σας υποχρεώσεις και εργασίες που σας καρτερούν. Μια μερίδα του ζωδίου σας, θα έχετε ξαφνικό ταξίδι ή χρήμα!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Δεν υπάρχουν λόγια και πράξεις … που δεν έχετε προσφέρει στον άνθρωπο σας. Κάτι περισσότερο… θα χαρακτηριστεί υπερβολή και θα σας χαλάσει την εικόνα. Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν πια με την δική τους πρωτοβουλία. Εσείς που έχετε χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα έχετε καλές ειδήσεις από το πρώην ταίρι σας, που ζητά να σας δει και να συζητήσετε εκ νέου.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Η Σελήνη
Είσαστε ανάμεσα σε πολλά τρεξίματα σε εργασιακά και οικονομικά θέματα και μάλλον έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σας θέματα. Μετά τις 10 / 09 που θα έρθει και πάλι σε ορθή φορά ο Ερμής, καλό θα ήταν να δώσετε παραπάνω προσοχή και τον άνθρωπο σας. Πολλά και τα νέα φλερτ και γνωριμίες, που θα εμφανιστούν στους ελεύθερους και θα τους βάλουν σε τροχιά αγάπης και αληθινών συναισθημάτων.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.