ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/08 Τρίτη Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/08 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Γητευτής
Εσείς που έχετε χαθεί από τον άνθρωπο σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να περιμένετε λίγο. Τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, και το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρξει … μια σοβαρή συζήτηση η οποία και θα σας ενώσει μόνιμα. Οι αντιξοότητες του παρελθόντος, έχουν ξεχαστεί και τα θέματα που θα σας απασχολήσουν θα συσχετίζονται μόνο με το κοινό σας μέλλον. Λεφτά … που θα εξυπηρετήσουν ανάγκες σας, πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Σελήνη
Οι φωνές και οι εντάσεις, δεν είναι για εσάς και τον λεπτό χαρακτήρα σας. Αυτό είναι όμως κάτι … που το βιώνετε καθημερινά μέσα στον δεσμό σας, από τις αρχές του μήνα. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα πρέπει άμεσα να συζητήσετε και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Μόνοι και χωρισμένοι, θα έχουν ενδιαφέρουσες ερωτικές προτάσεις, από καινούργιο κόσμο … ακόμη και στις διακοπές.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Αυτοκράτειρα
Σίγουρα το ένστικτο σας, σας λέει να μην μπλέξετε και πάλι σε αδιέξοδες ερωτικές καταστάσεις, που μόνο θα πικράνουν … όλους τους εμπλεκόμενους. Σίγουρα ανήκετε στα ζώδια που δεν ξέρουν την λέξη ‘ όχι’ , αλλά σίγουρα προστατέψτε και τον εαυτό σας. Όσοι έχουν την διάθεση … να τα ξαναβρούν με τον άνθρωπο τους, καλό θα ήταν, να αφήσουν και το δεύτερο 10ημερο του μήνα να φύγει … και μετά να συζητήσουν
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Παρατηρείτε τα πάντα και τους πάντες. Αυτό είναι και το καλό … με το ζώδιο σας, καθώς όλα θα πρέπει να είναι υπό τον έλεγχο σας. Αυτό σαν μόνιμη κατάσταση και εντός της σχέσης σας, κάνει τον σύντροφο σας, να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια και αγάπη, για το πρόσωπο σας. Αυτοί που ζουν χώρια και σε μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις … θα συναντηθούν άμεσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Κόσμος
Οι βλέψεις σας οι ερωτικές, ίσως και να ακόμη να μην βρουν τον στόχο τους. Είσαστε λίγο μπερδεμένοι … με αυτήν την νέα γνωριμία που έχετε κάνει, αλλά σίγουρα κάθε κατάσταση θέλει τον χρόνο της … για να ωριμάσει. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και αυτήν την εποχή, μέσα στα ζευγάρια που είναι χωρισμένα και κάνουν τις συζητήσεις τους για το μέλλον. Χρήμα και οικονομική γενικά άνεση, είναι στο πρόγραμμα του Αυγούστου.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Καλύτερα να μην πείτε τίποτα παραπάνω αυτές τις ημέρες, με τόσο δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα … να επηρεάζουν το σύνολο των ζωδίων. Αφήστε αυτά που έχετε σε εκκρεμότητα για την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Πολλά τα νέα πρόσωπα … που θα μπουν στην ζωή των χωρισμένων και των εργένηδων, που ίσως και μέσα από αυτό, να προκύψουν νέοι έρωτες!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.