2016 ζωδια Ετήσιες Προβλέψεις Ζυγος

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

2016  Ο κυβερνήτης  πλανήτης σας Αφροδίτη φέτος θα σας ζορίσει αρκετά, καθώς πρόκειται να εξορμήσει και στους 12 οίκους του ζωδίου , (κάποιους θα επισκεφτεί μάλιστα παραπάνω από μια φορά), και έτσι θα ξυπνήσει από μέσα σας παλαιά όνειρα, ξεχασμένα σας ταλέντα, και θα σας ανακινήσει μια νέα φιλοδοξία.

Ως τα μέσα του Οκτωβρίου θα βρίσκεται πίσω από εκεί που ξεκίνησε , δηλαδή στον οίκο της επικοινωνίας , μερικές φορές συνοδευόμενη από τον σχολαστικό  Κρόνο, ο οποίος από το παρασκήνιο της καθημερινής σας ζωής φροντίζει να εξευγενίζει καθημερινά την ομιλία σας.

Η Αφροδίτη θα τελειώσει το έτος 2016 , ευρισκόμενη στον οίκο της αγάπης, και ο Δεκέμβριος 2016 μπορεί να είναι εκείνος ο σημαντικός μήνας κατά τον οποίο θα προβείτε στην υλοποίηση των αλλαγών που επιβάλλεται να κάνετε στην ζωή σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Δίας θα σας προσφέρει χείρα βοηθείας και μάλιστα πολλές φορές θα πάρει την μορφή ενός αγγέλου που σιγοψιθυρίζει στο αυτί σας με αποτέλεσμα έπειτα να γνωρίζετε διαισθητικά όλες τις σωστές λέξεις και όλες τις σωστές πράξεις που πρέπει να επακολουθήσουν ανά πάσα κατάσταση. Τον Σεπτέμβριο ο Δίας θα εισχωρήσει στο ίδιο σας το ζώδιο και έτσι θα απολαύσετε την δημοσιότητα που θα λάβετε σε όλο της το μεγαλείο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Δίας στον Ζυγό ανοίγει την πόρτα της καλοζωίας, και φωτίζει τόσο την προσωπική σας ζωή όσο και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, -τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ο εν λόγω κοσμικός δότης  αυξάνει την αυτοπεποίθηση σας, το σεξαπίλ σας, και την γοητεία σας, … από ότι δείχνει φέτος. Είστε κυριολεκτικά μαγνήτες….

 

2016 ζωδια Ρομαντισμός

Η Αφροδίτη, ο κυβερνών πλανήτης σας είναι σε αναζήτηση φέτος, καθώς ορμάει μέσα και έξω από κάθε έναν οίκο σας του γενεθλίου χάρτη σας. Προς το τέλος της χρονιάς αρχίζει να ανιχνεύει και πάλι τα βήματα σας, και επιστρέφει στον οίκο , της επιστροφής σας στα κοινωνικά δρώμενα έχοντας έντονο σεξαπίλ, στα ερωτικά δείπνα υπό το φως των κεριών, και στον οίκο του έρωτα με την πρώτη ματιά.

Το σύμπαν αναδεύει προς τα έξω μία προκλητική ενέργεια όσο αφορά την ερωτική σας ζωή τα τελευταία έτη, συνεπώς είναι αρκετά πιθανόν αρκετοί από εσάς να έχουν αποκτήσει ερωτικές ουλές το διάστημα αυτό και να μην νιώθουν μέσα τους ακόμα έτοιμοι να παρουσιάσουν προς τα έξω το σέξι και σημαντικό για αυτό ιδιαίτερο άτομο της ζωής τους. Ο Δίας βρίσκεται στον 12ο οίκο όσο αφορά τις ενέργειες του στο παρασκήνιο της καθημερινής σας ύπαρξης, και δείχνει ότι οι ερωτύλοι κατά τα άλλα Ζυγοί κρύβουν ένα μυστικό ιδιαιτέρως εύστοχα φέτος.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Με τον Ουρανό να είναι στο δυναμικό 7ο οίκο των διαπροσωπικών σχέσεων , πιθανώς να νιώσετε κάποιες στιγμές μία έντονη ανάγκη να αλλάζετε ερωτικούς συντρόφους κατά σύντομα χρονικά διαστήματα. Τώρα αν εσείς και ο σύντροφος είστε ακόμα μαζί μετά το πέρας όλων αυτών των προηγηθέντων ετών, τότε το ταίρι σας είναι αυτό που ονομάζουμε το άτομο κλειδί της ερωτικής ζωής ή ακόμα και ο έρωτας της ζωής σας, για να είστε ακόμα μαζί.

Το Μάρτιο η Σεληνιακή έκλειψη που θα συμβεί μάλιστα στο Ζυγό, στρέφει πάνω σε εσάς και το σύντροφο σας έναν συμπαντικό μεγεθυντικό φακό. Οι εκλείψεις μας βοηθάνε να δούμε το πραγματικό πρόσωπο του άλλου, που κρύβεται κάτω από την μάσκα που ο καθένας μας βάζει πάνω στον αληθινό του εαυτό για να αντικρίσει το κοινωνικό σύνολο, και ίσως αναγκαστείτε ακόμα εσείς οι ίδιοι – συνήθως αναποφάσιστοι ως χαρακτήρες Ζυγοί- να να κοιτάξετε κατάματα τον ίδιο σας τον εαυτό στον καθρέπτη, ή τον αληθινό εαυτό του συντρόφου σας που βρίσκεται κάτω από την μάσκα που φοράει στο πρόσωπο του. Ακόμη να ξέρετε ότι κατά την διάρκεια των σεληνιακών εκλείψεων τα όποια μυστικά έχουμε συνήθως βγαίνουν στην επιφάνεια.

zwdia-agnh

Καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς, η έμφαση βρίσκεται πάνω σας ή πάνω στον πραγματικό εγώ σας. Κοιτάζοντας το ζήτημα από την ανάλαφρη του οπτική, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, η ενδόμυχη ζωηρή ερωτοτροπία σας παραμένει πάντα σε ετοιμότητα, και στις 23 Μαρτίου που στον ουρανό έχουμε την έναρξη της Σεληνιακής έκλειψης, η “αλεπού” που κρύβεται μέσα σας, βγαίνει έξω για να παίξει.

Τον Σεπτέμβριο όμως που ο Δίας θα βρεθεί στο ζώδιο σας, ο πειρασμός που εκρέει από την ψυχή σας και που εδώ βρίσκεται υπό αμφισβήτηση και κρίνεται, θα έχει αλλάξει μέθοδο και θα ενεργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιεί τα δυνατά της σημεία που είναι ο έντονος σας ερωτισμός, η λαγνεία, η ευφυΐα και η πονηριά σας , ώστε να κερδίσει αυτό που επιθυμεί και να συνεχίσει να το κρατά δικό της για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα. Βλέπετε συνεχίζοντας να φουντώνετε τον έρωτα στις σχέσεις αποτρέπεται τον σύντροφο σας από το να σας βαρεθεί ή να σας συνηθίσει.

zwdia-zodia-tarw

Τέλος καλά θα κάνουμε να μην ξεχάσουμε και τον πλανήτη Άρη στην εξίσωση της αγάπης το έτος 2016 και αυτό διότι ο Άρης είναι ο παντοτινός έρωτας του κυβερνών πλανήτης σας, της Αφροδίτης. Μαζί αποτελούν ζευγάρι για αυτό και ο Άρης πάντα θεωρείται ως ο εραστής-σύντροφος-και σύμμαχος στο έγκλημα της Αφροδίτης.

Ιδίως φέτος που η Αφροδίτη θα κινείτε εκτός ορίων , κάτι που θα πράττει ακόμα πιο έντονα και ο πλανήτης Άρης για το μεγαλύτερο μέρος του έτους και που στον έρωτα σημαίνει ότι θα σκέπτεται και θα πράττει πλήρως αντί συμβατικά. Είτε είστε ελεύθεροι, βγαίνετε ραντεβού με κάποιον, ή είστε δεσμευμένοι , στον έρωτα θα βιώσετε άγρια περιπετειώδες σκηνικά και καταστάσεις -φαινόμενο που αποτελεί το αποτέλεσμα της ηλεκτρικής ενέργειας που αναπηδά από τα δυο αυτά χαρισματικά άστρα και την προθυμία τους να αφεθούν στην περιπέτεια του ταξιδιού από το εδώ με προορισμό το άγνωστο και τα ανεξερεύνητα του εδάφη μαζί ως το πιο αγαπημένο και ερωτευμένο ουράνιο πλανητικό ζευγάρι άστρων.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-zodia-astrologia-65

2016 ζωδια Καριέρα

Ο Κρόνος είναι ο αρχιτέκτονας του πεπρωμένου, ο Δίας είναι ο δωρητής  του σύμπαντος και αν είστε δυσαρεστημένοι με την πορεία της καριέρας σας ή αναζητάτε νέα μονοπάτια για να δείξετε τα ταλέντα σας, είστε πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου σας, μιας και έχετε αυτούς τους δυο σημαντικότατους πλανήτες στις υπηρεσίες σας. Ο Κρόνος έχει πάρα πολλά χρόνια να βρεθεί και πάλι στον 3ο οίκο του αστρικού σας χάρτη και η επικοινωνία σας θα καλυτερέψει από την πρώτη κιόλας στιγμή τόσο πολύ, ώστε αμέσως οι υφιστάμενοι σας να προσέξουν την αλλαγή αυτή και να αρχίσουν αυτομάτως να δίνουν μεγαλύτερη σημασία στις προτάσεις και τα λεγόμενα σας.

Επίσης θα επιφέρει και αύξηση των εσόδων σας μιας και θα εγκαταλείψει τον 2ο οίκο σας όπου τόσα χρόνια σας επέφερε μια κάποια οικονομική στενότητα. Για τα ερχόμενα 2 έτη επομένως να περιμένετε την εξυπνάδα σας να αναπτύσσεται συνεχώς και τα έσοδα σας να ρέουν αντιστοίχως.Όταν ο Κρόνος θα φτάσει στο τέλος της διέλευσης του από τον 2ο σας οίκο, εσείς θα είστε πλήρως ισορροπημένοι και έτοιμοι να αναλάβετε την θέση εργασίας που σας γνέφει από πολύ κοντά πια.

zwdia

Και σαν μην έφτανε η λειτουργία του Κρόνου στον οίκο σας αυτόν, εκεί επίσης θα βρεθεί και ο Άρης, ο οποίος θα είναι περισσότερο υπεύθυνος για τον ρυθμό παραγωγής σας καθημερινά και για την αύξηση των δυνάμεων σας, δυνάμεων που οφείλετε να έχετε για να κρατήσετε τους ρυθμούς σας ανοδικούς και για να φτάσετε στην τελική επίτευξη του στόχου σας.

Θα δείτε πως τελικά μπορείτε να καταφέρετε πολλά περισσότερα από όσα νομίζατε ότι μπορούσατε να φέρετε εις πέρας μέσα στο πέρας της ημέρας σας στη δουλειά. Το μόνο που ζητάει το σύμπαν από εσάς είναι απλά να διοχετεύσετε όλη αυτή την αυξημένη σε επίπεδο ενέργειας στην παραγωγή , έκβαση και τελειοποίηση των πρότζεκτ που έχετε αναλάβει και όχι να την αναλώσετε άσκοπα σε διαμάχες ανάμεσα σε εσάς και στους συναδέλφους σας. Η διέλευση αυτή του Άρη από τον 3ο οίκο του αστρικού σας χάρτη αποτελεί όντως ορόσημο για τα επαγγελματικά σας και το μέλλον σας.

zwdia

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το 2016 θα έχει δυο εκλείψεις πάνω στον 6ο οίκο σας που αφορά τα επαγγελματικά σας. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου (η Ηλιακή έκλειψη) και η δεύτερη στις 1 Σεπτεμβρίου (η Σεληνιακή) και οι μήνες που υπάρχουν στο διάστημα μεταξύ των δυο αυτών σημαντικών ημερομηνιών , θα φέρουν αλλαγές στο χώρο εργασίας σας.

Το προαναφερόμενο εύρημα των εκλείψεων πρόκειται να φέρει την έναρξη ενός νέου κύκλου ανάπτυξης στον τομέα της εργασίας στην ζωή σας. Ίσως λόγω της ύπαρξης και του Δία επίσης στον ουρανό το διάστημα αυτό, να αναπτύσσεται την ανάγκη επέκτασης του ορίζοντα σας μέσω ενός ταξιδιού ανακάλυψης του ίδιου σας του εαυτού αλλά και ενός πραγματικού ταξιδιού όπου θα έχετε ως στόχο , να ζήσετε σε μια διαφορετική πολιτεία και να ξεκινήσετε εκεί την επιτυχής καριέρα σας.

zodia-zvdia-yy

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο Άρης ο οποίος όπως έχουμε αναφέρει φέτος θα βρίσκεται πέρα της πεπατημένης και θα βρίσκεται σχεδόν όλη την διάρκεια του 2016 εκτός ορίων, και συνεπώς οι καρποί των ταλέντων σας θα βρίσκονται συνέχεια σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και προόδου. Ο Άρης τέλος είναι εκείνος που θα σας θυμίσει ιδίως κατά την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού, ένα σχέδιο που έχετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας, το οποίο θα θέσετε σε λειτουργία ακριβώς μία εκ των δυο αυτών εποχών.

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος από τις 17 Απριλίου ως τις 29 Ιουνίου, οπότε αν δεν λάβετε το μήνυμα να ξεκινήσετε με το έργο σας αυτό την πρώτη φορά, θα σας το θυμίζει συνεχώς ώσπου να το πράξετε. Και στο τέλος θα δείτε , ότι το απατηλό σας αυτό όνειρο (δηλαδή έτσι όπως αυτό ξεκίνησε) τελικά θα γίνει μία από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές σας επιτυχίες.

zwdia-3-zodia