2016 ζωδια Ετήσιες Προβλέψεις Τοξοτης

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

2016  Το έτος 2016 αγαπητοί Τοξότες δεν θα μπορούσατε να είστε πιο πολύ μέσα στα ενδιαφέροντα και  τα συμφέροντα σας από ότι θα είστε το έτος αυτό και επιτυχώς . Είναι λες και τα άστρα σας δίνουν έναν εν λευκό πάσο για να επιδοθείτε αποκλειστικά στην ευχαρίστηση και τις επιδιώξεις σας. Πανέμορφα!

Καθώς το έτος ξεκινάει οχτώ άστρα βρίσκονται στο ανατολικό μέρος του ουράνιου γραφήματος. Το ημισφαίριο που έχει να κάνει με εσάς ως υπάρξεις και με όλα αυτά που θέλετε και αναζητάτε στην ζωή σας. Ο Κρόνος, η φιγούρα της Σοφίας, βρίσκεται στο ζώδιο σας, και καθώς παραδίνεστε στον εαυτό σας ολοκληρωτικά, παίρνετε επίσης αυτές τις ικανοποιήσεις στα σοβαρά. Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι ασήμαντο όσο αφορά τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα την χρονιά αυτή.

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Είναι τα προσωπικά σας όμως άστρα , τα οποία προσθέτουν λίγη ακόμα ενέργεια στην καθημερινότητα σας και περί στρέφουν την ενέργεια αυτή γύρω από τα ρομαντικά σας ενδιαφέροντα. Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης θα μετακινούνται φέτος πολύ γρήγορα στα πεδία των οίκων που αντιπροσωπεύουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και την οικογένεια, και επομένως ο σύντροφος της ζωής σας θα λάβει την προσοχή που του αξίζει από εσάς.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Το άτακτο άστρο του Ερμή, θα είναι στον οίκο της αγάπης και των σχέσεων δέσμευσης το έτος αυτό και μάλιστα σταματά και ξεκινά 4 φορές φέτος , γεγονός που είναι ασυνήθιστο, φέρνοντας στην καθημερινότητα περισσότερα σε αριθμό καυστικά διαλείμματα στη ζωή σας – το είδος  που τόσο αγαπάτε. ! Αυτή η χρονιά είναι η χρονιά που ονειρευόσασταν να ζήσετε χρόνια ολόκληρα και να που φέτος στέκεται μπροστά σας ολοζώντανη τελικά…..

2016 ζωδια Ρομαντισμός

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα με το ξεκίνημα της νέας αυτής χρονιάς και προσθέτει μία ρομαντική ζάλη και μια σταλιά από φρενίτιδα στην καθημερινή σας ζωή, μιας και κινείται την μία μέσα και την επομένη έξω από μία καυτή ρομαντική προσωπική σας σχέση, πριν καλά καλά καταλάβει ο σύντροφος σας ότι βρίσκεται ο ίδιος στην σχέση αυτή.

Ο Άρης ο σέξι πολεμιστής, θα είναι στο 12ο οίκο σας και θα έχει έναν τολμηρό τρόπο σκέψης, πάνω στο πεδίο της σιωπής που αντιπροσωπεύει ο οίκος αυτός,. Η παρουσία του Άρη στον 12ο οίκο σας θα κρατήσει 3 μήνες , κατά την διάρκεια των οποίων ετοιμαστείτε να βιώσετε ίντριγκα και αρκετή δόση μυστικοπάθειας τον τομέα των ρομαντικών επιδρομών σας.

zwdia-3-zodia

Οι σχέσεις δέσμευσης δεν αποτελούν την πρωταρχική σας προτεραιότητα, όμως οι ένθερμες ερωτικές συναντήσεις είναι, -μετά σιγουριάς θα είστε περισσότερο ευάλωτοι σε τέτοιου είδους ερωτικές μυστικές συναντήσεις. Αυτό συνεπάγεται λοιπόν, στο “κάτω τα χέρια από όσους είναι ήδη δεσμευμένοι” ως κανόνας νο1 εδώ. Τώρα μία ερωτική σχέση η οποία θα αρχίσει μαζί με το ξεκίνημα της νέας αυτής χρονιάς έχει όλες τις προϋποθέσεις να αναπτυχθεί σε κάτι περισσότερο και πιο σοβαρό, αλλά ακόμα θα είστε στην φάση του να κρατάτε το στόμα σας κλειστό στα πάντα που σημαίνει ότι ακόμα και τα συναισθήματα σας στην αρχή θα τα δείχνετε περισσότερο μέσω του σώματος και των σωματικών επαφών σας με το άτομο αυτό παρά με την χρήση του λόγου.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 8 Μαρτίου του 2016 και έπειτα η μετέπειτα Σεληνιακή έκλειψη στις 23 Μαρτίου δίνουν ένα παράθυρο, από την σέξι αυτή ατμόσφαιρα, αναζήτησης για αγάπη. Η ηλιακή έκλειψη τις 8ης Μαρτίου θα σας δώσει την ευκαιρία να φτιάξετε μια καταπακτή διαφυγής από την σχέση που είστε – σε περίπτωση που σας χρειαστεί και η σεληνιακή έκλειψη της 23ης Μαρτίου θα σας ωθήσει στο να πάρετε την απόφαση σχετικά με το αν θέλετε να μείνετε και άλλο στην σχέση αυτή ή να την αφήσετε πίσω σας.

zodia-zvdia-75

Ο Κρόνος τώρα θα φέρει μία επιπρόσθετη σταθερή δύναμη στον ανέμελο Τοξότη που θα παραμείνει επάνω του , και η οποία πρωτίστως θα τον βοηθάει σε κάθε φυσική προσπάθεια που θα χρειαστεί να καταβάλετε φέτος. Η παιχνιδιάρικη τάση σας για τον ρομαντισμό φωτίζεται ακόμα περισσότερο όμως όταν προσθέσουμε πάνω σε αυτή και μια σταλιά  από την οικειότητα που αναζητάτε τότε όλος αυτός ο έντονος ρομαντισμός που αποπνέετε μεγεθύνεται στο έπακρο.

Να ξέρετε ότι στα μάτια ενός συντρόφου-ή συνεταίρου σας, φαίνεστε ότι είστε πλασμένοι από το υλικό που είναι πλασμένα τα αστέρια στον ουρανό. Τώρα ένα νέο ζευγάρι εκλείψεων που θα κάνει την εμφάνιση του στον ουρανό στις 1 και 16 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, θα σας βρει ερωτοχτυπημένο και το ελεύθερο πνεύμα που είχατε ως τώρα θα έχει την μορφή του αρκετά ιδιωτικού και προσωπικού θέματος, καθώς το μάτι σας θα έχει αιχμαλωτίσει μια νέα μορφή που δεν μπορείτε να της αντισταθείτε . Αισθάνεστε λες και εσείς και το άτομο αυτό στέλνετε μεταξύ σας μυστικά μηνύματα τα οποία όμως μπορείτε εξίσου να τα διαβάσετε δυνατά και να απαντήσετε σε αυτά, γεγονός που σας κάνει να κοκκινίζετε. Και φυσικά αυτή η πνευματική, μυστικιστική και περίεργη ταυτοποίηση σας , σας ξετρελαίνει ερωτικά. Τέλος την εποχή αυτή να ξέρετε ότι κάποιο άτομο σας βρίσκει όχι απλά σέξι αλλά ακαταμάχητους….

zwdia-zodia-tarw

Τέλος η εισχώρηση του πλανήτη Κρόνου στο ζώδιο σας, καλό θα ήταν να την εκλάβετε ως μια νέα κατάσταση δραπέτευσης από την καθημερινότητα σας και όχι να την εκλάβετε ως μια νέα κατάσταση η οποία θα προσπαθήσει να σας δαμάσει- αν και ίσως να γίνει κάτι τέτοιο, μιας και το βλοσυρό αυτό άστρο του Κρόνου έχει αυτή την δυναμική. Προσέξτε τι θα επιλέξετε εδώ, μιας και ο Κρόνος προβλέπεται να διαμείνει στο ζώδιο σας για την διάρκεια των δυο επόμενων ετών αγαπητοί Τοξότες.

2016 ζωδια Καριέρα

Ο Δίας, ο κυβερνήτης σας, αυτός ο τεράστιος γεμάτος χαρά και τύχη αστέρας βρίσκεται στον 10 οίκο του ζωδίου σας- τον οίκο που σχετίζεται με την καριέρα σας , καθώς το έτος 2016 ξεκινά. Κατέχει μια θέση εξουσίας μαζί με τον Σεληνιακό βόρειο δεσμό που αποτελεί το κατευθυντήριο σινιάλο της ζωής σας. Είτε λοιπόν ήδη εργαζόσασταν πάνω στον τομέα της καριέρας σας είτε όχι, από τις αρχές του έτους ο τομέας σας αυτό θα ενεργοποιηθεί ισχυρά άμεσα.

Προσθέστε στην θέρμη αυτή τώρα του Δία και την παρουσία του Κρόνου μαζί με τον Ποσειδώνα , και έχοντας τους τρεις αυτούς αστέρες να χορεύουν συνεχώς στον τομέα της καριέρας να είστε έτοιμοι για να κάνετε τα πάντα ώστε να βγείτε νικητές στον αγώνα επιτυχίας των επαγγελματικών ή έστω δεύτερος, όσο σκληρά και αν πρέπει να εργαστείτε για να το καταφέρετε αυτό. Κατά την εβδομάδα της 20ης του Μαρτίοιυ 2016 θα βρεθείτε ενώπιον του πλανήτη δικαστή σας οπότε προετοιμαστείτε από τις αρχές του έτους , την εν λόγω εβδομάδα να τα δώσετε όλα για όλα ώστε να προχωρήσετε με τελική ταχύτητα στην υλοποίηση των εργασιακών σας φιλοδοξιών.

zwdia-agnh

Ίσως μπερδευτείτε λίγο επίσης το διάστημα αυτό, μιας και θα λαμβάνετε ανάμεικτα μηνύματα από το Σύμπαν, όπου από την μία ο Κρόνος θα σας λέει να εργαστείτε σκληρά ενώ ο Ποσειδώνας θα σας ψιθυρίζει στο αυτί πως έχετε στο τσεπάκι την νίκη αυτή και να μην σκάτε και τόσο πολύ για όλα αυτά Αυτά τα δυο αντιθετικά άστρα, παρασύρουν λοιπόν ως αποτέλεσμα και τον Δία σε όλη αυτή την διαμάχη ο οποίος φυσικά δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την νίκη.

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Κρόνος είναι ο αρχιτέκτονας του πεπρωμένου και στον 1ο οίκο σας όπου θα στέκει ίσως αποκτήσετε ένα έντονο αίσθημα ανίας του στυλ “το έχω κάνει αυτό , έχω βρεθεί ξανά σε αυτή την θέση και έχω κερδίσει ξανά αυτό το βραβείο” γεγονός που υποδεικνύει ότι θέλετε απλά να πάτε πιο πέρα , να προχωρήσετε πιο βαθιά στα επαγγελματικά σας. Επομένως ίσως να ήρθε η στιγμή να κάνετε κάποια αλλαγή στον τομέα αυτό. Τώρα είτε αυτή η αλλαγή που θα προβείτε είναι ριζική είτε είναι απλά μια αναβάθμιση των καθηκόντων και της εργασιακής θέσης που είχατε ως αυτή την στιγμή , ένα είναι σίγουρο ότι θα πρέπει πριν προβείτε στην αλλαγή αυτή να έχετε ξεκαθαρίσει εσωτερικά μέσα σας ακριβώς τι είναι αυτό που επιζητείτε από τον τομέα τον επαγγελματικών σας, και να έχετε χαράξει την κατεύθυνση που θα σας οδηγήσει η αλλαγή αυτή. Ειδάλλως το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και χαοτικό ταυτόχρονα.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Στην πραγματικότητα αυτή η ενημέρωση δεν είναι μια πρωτόγνωρη πληροφορία για εσάς, καθώς από το έτος 2015 θέλετε να αλλάξετε την ροή ή την κατεύθυνση στην εργασία σας και μάλιστα αρκετοί έχετε ήδη κάνει κάποια σχετικά βήματα, μόνο που μέχρι στιγμής προλαβαίνετε το φανάρι στο πορτοκαλί και σταματούσατε εκεί. Πάλι καλά φέτος , δηλαδή την χρονιά 2016 το φανάρι επιτέλους θα γίνει πράσινο και θα μπορέσετε να κάνετε την πολυπόθητη σας αλλαγή.

Γενικότερα η χρονιά αυτή θα είναι μια μεγάλη εκπληκτική στιγμή -ορόσημο στην ζωή σας, και αν και γενικότερα θα έχει την μορφή της ταλαιπωρίας μιας και εκ φύσεως δεν είστε τα άτομα που τρέχουν και κοπιάζουν τόσο πολύ για να επιφέρουν μια αλλαγή στην καθημερινότητα σας, η αλλαγή αυτή θα σας φέρει και την ευτυχία που επιζητείτε και στα εργασιακά… Αν και είναι σωστό να αναφέρουμε πως δεν θα είναι κάτι που θα κάνουν όλα τα άτομα του ζωδίου σας- απλά ένα ποσοστό από εσάς θα προβεί στην αλλαγή που αναφέραμε.

Τον Σεπτέμβριο τώρα μία ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου που θα ενεργοποιηθεί στον οίκο της εργασίας σας, θα φέρει από το πουθενά μία αλλαγή στον τομέα αυτό, ή θα ρίξει φως σε μια νέα κατεύθυνση που μπορεί η καριέρα σας να πάρει. Γενικότερα όσο αφορά τα επαγγελματικά το έτος 2016 θα είναι ένα σημαντικό επαγγελματικό σταυροδρόμι της ζωής σας, το οποίο θα θυμάστε με νοσταλγία χρόνια μετά.

astrologia-zwdia-oroskopio-67