2016 ζωδια Ετήσιες Προβλέψεις Παρθενος

miniaies-erwtikes-zwdio-parthenos

2016  Η χρονιά ξεκινάει με το μεγαλύτερο αστέρι   μας, τον Δία να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και πάνω από τον οίκο που σχετίζεται με το ποιοι είστε. Ποιο είναι το πιθανό αποτέλεσμα της θέσης αυτής του πλανήτη Δία επάνω σας; Επέκταση της προσωπικότητας σας, έμφαση στην προσωπική σας ανάπτυξη και ευτυχία, και μία γενικότερη “εγώ, εγώ και εγώ” στάση ζωής.

Σίγουρα πρόκειται να βιώσετε μία από τις καλύτερες χρονιές της ζωή σας φέτος, και τον Σεπτέμβρη το άστρο αυτό που φέρνει συνέχεια δώρα (ο Δίας) θα μετακινηθεί στον οίκο των οικονομικών σας, και θα μπορέσετε επομένως να χαρείτε και μία επέκταση στην ροή των χρημάτων στην ζωή σας.

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Σε άμεση αντίθεση προς όλα αυτά, στέκει ο Ποσειδώνας που θα είναι στον οίκο της αγάπης του ζωδίου σας, ο οποίος το πιο πιθανόν είναι να τυφλώσει κατά πολύ την πραγματικότητα σας ….. καθώς ο κυβερνών πλανήτης σας ο Ερμής  θα ενισχύσει την κατάσταση αυτή επίσης κατά πολύ.

Η χρονιά αυτή έχει να κάνει κατά πολύ με την υλοποίηση ενός εσωτερικού ταξιδιού στα βάθη του είναι σας καθώς επίσης και στην ανάμνηση της αγάπης ως ένα αρκετά όμορφο και απελευθερωμένο συναίσθημα – κάτι που επιθυμείτε παρεμπιπτόντως να ξαναζήσετε. Οι φετινές εκλείψεις που θα γίνουν η μία στο ζώδιο του Τοξότη και η δεύτερη στο δικό σας ζώδιο, αν τις αφήσετε θα μπορέσουν να ταρακουνήσουν την καθημερινότητα σας και να αλλάξουν το κατεστημένο της ζωής σας, μιας και πρόκειται να επηρεάσουν τον οίκο του εγώ σας, αλλά και τον οίκο των σχέσεων σας με τους άλλους.

zwdia-zvdia-alex

2016 ζωδια Ρομαντισμός

Καθώς το έτος 2016 αρχίζει ο πλανήτης Ποσειδώνας βρίσκεται πάνω από τον 7ο οίκο του ζωδίου σας, τον οίκο που σχετίζεται με την βαθύτερη έννοια της αγάπης, και με την εύρεση του σωστού ατόμου με το οποίο πιθανότατα να ζήσουμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας.

Ίσως λοιπόν να δείτε αυτή σας την καινούρια ερωτική σχέση, ως μία κλασσική σχέση αγάπης και έρωτας, όπως αυτές υπήρχαν κατά τον παρελθόν, όπου το συναίσθημα του έρωτα με την πρώτη ματιά ήταν κάτι το συνήθης και υπαρκτό.

Είναι επίσης αρκετά πιθανό αυτή η σχέση να είναι το αποτέλεσμα μίας σειρά αρκετά μοναδικών και περίεργων συμπτώσεων. όπως για παράδειγμα, μία κρυφή σας σχέση – έρωτας τον οποίο σκεφτόσασταν συνεχώς και φανταζόσασταν κάθε λίγο ότι θα επικοινωνούσε μαζί σας μυστικά τελικά να το κάνει με αποτέλεσμα να τον/την συναντήσετε και να γίνετε ερωτικό ζευγάρι ξανά.

Όλη αυτή η περιπέτεια στον έρωτα απορρέει από την ενέργεια του κυβερνών πλανήτη σας δηλαδή ΄του Ερμή ο οποίος φέτος θα είναι σε ανάδρομη και ορθή πορεία- δηλαδή θα εναλλάσσει την πορεία του από ανάδρομη σε ορθή και το αντίστροφο, όχι τρεις φορές όπως συμβαίνει συνήθως κάθε χρονιά αλλά τέσσερις. Και αυτό το γεγονός ευνοεί υπερβολικά τις σχέσεις από το παρελθόν

Ο Κρόνος βρίσκεται ακόμη πάνω από τον 4ο οίκο , της πρώιμης ηλικίας σας, ή της εικόνας που του πως ήταν η παιδική σας ηλικία, και υποδεικνύει πως ήρθε η ώρα να προβείτε σε ενδοσκόπηση. Καθώς θα αναπολείτε το παρελθόν σας, το δάχτυλο σας μπορεί να ισορροπήσει ακριβώς επάνω από το πλήκτρο διαγραφής , όσο αφορά ένα άτομο που δεν περιμένει με τίποτα την κίνηση αυτή από εσάς. Ο κυβερνών πλανήτης σας, ο τόσο γρήγορος τόσο στην κίνηση όσο και στην σκέψη, Ερμής είναι ανάδρομος με αποτέλεσμα να είστε αρκετά βιαστικοί , όχι μόνο κατά τις αρχές της χρονιάς 2016 αλλά καθ’όλη την διάρκεια της.

zvdia-zwdia-tarw

Ο Πλούτωνας τώρα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων της μίας βραδιάς, των πεταχτών και εξωφρενικών ερωτικών επαφών, και οι συντηρητικοί και σοβαροί Παρθένοι, φέτος θα είναι αρκετά πιο δεκτικοί από ότι ποτέ τους υπήρξαν στο να δοκιμάσουν να πάρουν τέτοιου είδους ρίσκα στην προσωπική τους ζωή. Αυτή σας η αντίδραση είναι το αποτέλεσμα της απελευθέρωσης σας από την συναισθηματική φυλακή στην οποία βρισκόσασταν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Επομένως τώρα , αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφραστεί όπως επιθυμεί και να πάρει όποια ρίσκα θελήσει, όσο αφορά την ικανοποίηση απέναντι στην έλξη που σας βγάζει η νέα ρομαντική σας γνωριμία.

8 Μαρτίου 2015 η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων ρίχνει το φως της επάνω στον πραγματικό χαρακτήρα κάποιου ατόμου -είτε αυτός είναι καλός είτε κακός- και έπειτα από το γεγονός αυτό δεν θα υπάρξει και γυρισμός. Δεν υπάρχει καλύτερος χρονικός συνδυασμός από αυτόν για να , είτε μπείτε σε μία σχέση ολοκληρωτικά , είτε να διώξετε από επάνω σας καθετί το ξωτικό. Το όλο θέμα μοιάζει με ωρολογιακή ρομαντική βόμβα, και με τον Ποσειδώνα να κρέμεται κυριολεκτικά από πάνω σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που έχει για εσάς ο τέλειος άνδρας ή γυναίκα.

zwdia-agnh

Το εσωτερικό ταξίδι που θα κάνετε φέτος, θα αφορά την αγάπη και το σεξ ή το σεξ και την αγάπη κυρίως….. ακόμα δεν έχετε καταλήξει στον αριθμό προτεραιότητας των δυο αυτών διαφορετικών εννοιών. Το πιο πιθανό είναι κατά τις 1 Σεπτεμβρίου 2016 όπου στο ουράνιο στερέωμα θα έχουμε την Σεληνιακή έκλειψη θα δεχθείτε τις απροσδόκητες αλλαγές της κατεύθυνσης σας στο ζήτημα αυτό, και την στροφή σας και πάλι προς την κατεύθυνση της αγάπης που μέσα σας όντως επιθυμείτε παρόλα αυτά , καθώς από εκείνη την στιγμή και για το υπόλοιπο της χρονιάς η αγάπη θα ανθίζει μέσα και έξω σας συνολικά.

 

2016 ζωδια Καριέρα

Επιτέλους ο Κρόνος βρίσκεται στον 4ο οίκο σας, και μπορείτε κυριολεκτικά να αισθανθείτε την αδρεναλίνη που ρέει μέσα σας, όσο αφορά την εργασία και την καριέρα σας. Μπορεί κάποιοι από εσάς ακόμα να μην είχατε τακτοποιήσει το θέμα για το που ακριβώς επιθυμείτε η καριέρα σας να οδηγηθεί, όμως τώρα πια, το παλιό σας μεράκι επανήλθε και όλη αυτή η ομίχλη που έκανε το μέλλον σας θαμπό εξαφανίστηκε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Οι εξωτερικοί πλανήτες οι οποίοι συνήθως επιφέρουν σοβαρές επιπτώσεις στην ζωή μας, βρίσκονται κάτω από το επίπεδο του ορίζοντα, με αποτέλεσμα η φιλοδοξία σας την μία να είναι επάνω και την επομένη προς τα κάτω. Ίσως χρειαστεί να εστιάσετε όλη σας την προσοχή σας, πάνω στα οικονομικά σας ζητήματα, στην οικογένεια και το σπιτικό σας, με κάποιες σποραδικά επεισόδια που θα σχετίζονται με τις προσωπικές φιλοδοξίες σας.

Να είστε σίγουροι πάντως , ότι οι εκλείψεις της χρονιάς αυτής, θα ταρακουνήσουν για τα καλά το κατεστημένο σας, είτε τις αφήσετε είτε όχι. Όλα αυτά τα εκτός προγράμματος συμβάντα των εκλείψεων αυτών, θα είναι σίγουρα κάτι πέρα από τις δυνάμεις σας και δεν θα έχετε απολύτως κανέναν έλεγχο επάνω τους, όμως το θετικό ΄του όλου ζητήματος είναι πως η ενέργεια τους θα σας βοηθήσει στο να επιτύχετε σε πράγματα , που ουδέποτε πιστέψατε ότι θα μπορούσατε να είχατε αντιμετωπίσει μοναχοί σας.

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας συμμετέχουν σε μία πλανητική διάταξη που αφορά την προσωπική σας ζωή. Η διάταξη αυτή ονομάζεται Τ- τετράγωνο και η απάντηση σε αυτό το δίλημμα λαμβάνει χώρα στον 10 οίκο σας- τον οίκο της καριέρας. Η εβδομάδα της 20ης Μαρτίου μπορεί να φέρει μία η δύο εκπλήξεις, οπότε καλό θα ήταν να βάλετε την προσωπική σας ζωή σε δεύτερη μοίρα και προετοιμαστείτε να εργαστείτε επιμελώς επάνω στο ζήτημα της επαγγελματικής καριέρας σας για τον επόμενο μήνα ή ακόμα και τον μεθεπόμενο. Τίποτε δεν είναι αυτό που δείχνει, και εσείς οι Παρθένοι γνωρίζετε άριστα την αλήθεια που κρύβει το γνωστό αυτό γνωμικό.

Η 1η Σεπτεμβρίου 2016 με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας, είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την σταδιοδρομία σας. Προσθέστε ακόμη και την εισχώρηση του Δία στον οίκο των προσωπικών σας οικονομικών , και την ανάδρομη πορεία του Ερμή, επομένως ελέγξτε διπλά ότι και να κάνετε την ημέρα εκείνη. Και φυσικά με το φαινόμενο αναδρομής του κυβερνών πλανήτης σας 4 φορές φέτος, καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο και να εξετάσετε το σύνολο της επαγγελματικής σταδιοδρομίας σας. Όταν καταφθάνει η ώρα της αλλαγής, τότε να μην ξεχνάτε ότι ο κόσμος γύρω σας μπορεί να γίνει πραγματικά αμείλικτος , για αυτό τον λόγο λοιπόν φέτος τουλάχιστον φροντίστε να τελειώσετε τα ζητήματα που έχετε παραμελήσει και παρατήσει άλυτα ή στην μέση της επίλυσης τους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Όταν έχουμε να κάνουμε με την καριέρα μας, τότε οι πράξεις του πλανήτη Άρη που φέτος θα έχει έντονο τον ρόλο του υποκινητή, δεν γίνεται απλά να τις αγνοήσουμε. Αυτό το άστρο πολεμιστής, φέτος θα είναι ιδιαίτερα ισχυρογνώμων , θα ταξιδέψει σε ανεξερεύνητα και άγνωστα συμπαντικά εδάφη και θα σας σέρνει μαζί του.

Το καλό σε αυτή την υπόθεση είναι πως και εσείς φέτος σκέφτεστε επί το πλείστο εκτός της πεπατημένης, και μια ιδέα σας η οποία υπάρχει στις σκέψεις εδώ και αρκετά χρόνια, την χρονιά αυτή κάπου ανάμεσα στον μήνα Απρίλη και Ιούνιο θα ανθίσει πλήρως με αποτέλεσμα από την μία να αυξηθεί κατά πολύ η αυτοπεποίθηση σας και από την άλλη να μείνουν με ανοιχτό το στόμα τόσο οι συνάδελφοι σας όσο και οι υφιστάμενοι σας , στη δουλειά. Το 2016 θα είναι μία χρονιά καταλυτική για την πορεία της εργασιακής σας προόδου και καριέρας γενικότερα.

zwdia-3-zodia