2016 ζωδια Ετήσιες Προβλέψεις κριος

zwdio-krios-ekdikisi

2016  Ο κυβερνήτης πλανήτης σας  ο Άρης , με μία μέθοδο του τυπου δεν παίρνω αιχμαλώτους πολέμου θα διατρεξει τους οίκους του αστρικού χάρτη του ζωδίου σας το έτος 2016.

Επίσης πρόκειται να δώσει μεγάλη αξία και επέκταση στον τομέα του γάμου, της αγάπης, της προσωπικής ανάπτυξης και της φιλοσοφίας, αλλά και της καθημερινής εξερεύνησης τριγύρω μας…. χαρακτηριστικό των κριών άλλωστε.

Ο πλανήτης Άρης θα ξεκινήσει τις επισκέψεις στους οίκους του ζωδίου σου ξεκινώντας απόν τον οίκο , που αφορά τις πρόσωπο με πρόσωπο διαπροσωπικές  σχέσεις  και των οικονομικών απολαβών από τρίτα άτομα. Θα βρίσκεται στην πλευρά του τομέα  αυτού για τους πρώτους οχτώ μήνες του έτους 2016, με μια περιστασιακή στάση στον οίκο της φιλοσοφικής σας σκέψης.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ποσειδώνας  τώρα από την άλλη είναι ένας πλανήτης που παίζει περισσότερο τον ρόλο του λιγομίλητου συντρόφου, ο οποίος φέρει μια ιδιαίτερα πνευματικότητα στην ζωή σας, και μία παράξενη αποδοχή ως προς τον ίδιο του τον χαρακτήρα υπό την έννοια…. ότι αυτός που βλέπεις είμαι ή ότι είμαι είμαι.. δηλαδή υπό την έννοια ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τον χαρακτήρα αυτόν.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Δίας τώρα θα βρίσκεται πάνω στον οίκο των εργασιακών σας, κάνοντας σας περισσότερο προσεκτικούς πάνω στην εργασία σας, την αναζήτηση μιας καλύτερης θέσης εργασίας ή ανώτερης μισθοδοσίας, ή την έναρξη της υλοποίησης ενός επιχειρηματικού ονείρου σας. Μιας και ο ίδιος οίκος συνδέεται άμεσα και με την υγεία και την διατροφή σας, σίγουρα θα αποκτήσετε καλύτερη υγεία και σωματική διάπλαση και φυσικά κατάσταση.

Τον Σεπτέμβρη αυτός ο προαναφερόμενος πλανήτης εμφανίζεται ξανά τώρα πάνω στον οίκο το γάμου και του έρωτα. Αν είστε λοιπόν ήδη δεσμευμένοι αναμένετε είτε κάτι θερμό είτε κάτι πιο κοινωνικά ανακοινωθέν σοβαρό από τον ή την σύντροφο σας, αν είστε ελεύθεροι πιθανόν να βρείτε αυτόν τον μοναδικό έρωτα που αναζητούσατε.

 

2016 ζωδια Ρομαντισμός

Ο Άρης ποτέ δεν ήταν ομαδικός παίχτης, και ιδίως αυτή την χρονιά παρουσιάζεται ακόμα πιο μοναχικός. Με μια ιστορία την οποία πρέπει να βιώσει μόνος του, γεμάτη από πάθος, χαμένη αγάπη και ρομαντική αναζήτηση. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σχέση, τότε το πιθανότερο είναι να βρείτε τον εαυτό σας να αναζητά ή να πράττει κάποια διαλείμματα από την σχέση και να επιδίδεστε σε σύντομα ερωτικά ή ρομαντικά ειδύλλια. Αν είστε αδέσμευτοι τότε θα είστε υπό μία έννοια τυχεροί μιας και θα βιώσετε εμπειρίες πέρα από την ζώνη ασφαλείας σας, μιας και ο κυβερνών πλανήτης σας είναι εκτός ορίων, δηλαδή σας χαρίζει ένα σκεπτικό εκτός της πεπατημένης σας όπου θεωρείτε τα πάντα πιθανά στην πράξη.

Διαβαστε αναλυτικα τις ετησιες αστρολογικες προβλεψεις 2016 για καθε  ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw

Ο Μάρτιος του 2016 θα φιλοξενήσει δυο εκλείψεις στον ουρανό και πρόκειται να είναι ένας δυναμικός μήνας  όσο αφορά την προσωπικότητα σας. Η πρώτη είναι μία ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου στο ζώδιο του Ιχθύ , που κυβερνάται από τον πλανήτη του Ποσειδώνα. Ποτέ δεν γνωρίζουμε αν αυτός ο σοφός πλανήτης με τα χρωματιστά του γυαλιά θα ξεστομίσει λόγια αλήθειας ή αν τα αισθήματα που θα νιώσουμε θα είναι όντως αυθεντικά, αλλά ένα πράγμα είναι όντως σίγουρα αλήθεια: η όλη εμπειρία που θα μας χαρίσει αυτή η έκλειψη θα είναι μία μοναδική εμπειρία ζωής, μια εμπειρία που θα μας κάνει να νιώσουμε όντως φανταστικά, και η οποία θα μείνει αξέχαστη στην μνήμη μας για το υπόλοιπο της ζωής μας.

Η δεύτερη είναι μία Σεληνιακή έκλειψη , στο ζώδιο της συντροφικότητας τον Ζυγό, στις 23 Μαρτίου 2016. Η σεληνιακή έκλειψη αποτελεί πάντα μία έντονη συναισθηματική περίοδο όπου παλαιές καταστάσεις, ή ξεχασμένα όνειρα επανέρχονται στην επιφάνεια. Οι δονήσεις που γεννάει μια έκλειψη διαρκούν έξι μήνες, οπότε πιθανότατα θα συνυπάρξουν με την ενέργεια που θα φέρει ως αποτέλεσμα η εισχώρηση του πλανήτη Δία στον Ζυγό, φαινόμενο που ακολουθείται από δύο ακόμα εκλείψεις τον Σεπτέμβριο του 2016.

zwdia-zodia-33

Ο Δίας είναι το μεγαλύτερο αστέρι του ουρανού και σχετίζεται άμεσα με τις επιχειρήσεις, και με συναισθήματα ή ρομαντικά αισθήματα τα οποία επιθυμείτε να βιώσετε ξανά στην ζωή σας. Πιθανότατα να προσπαθήσετε να βρείτε ένα ιδιαίτερα σημαντικό για σας άτομο , ή κάποιον που να του μοιάζει. Τον έτος αυτό , ο κυβερνών πλανήτης σας ο Άρης παρουσιάζεται υπό την μορφή του εραστή και όχι του πολεμιστή , οπότε να περιμένετε να λάβετε και αρκετή βοήθεια από εκείνον, ιδίως με το κλίμα αγάπης που θα επικρατεί ολόγυρα σας λόγω της άμεσης ενέργειας που στέλνει παντού ο πλανήτης Αφροδίτη -και μυθικά η ερωτική σύντροφος του Άρη.

Αν και οι έννοιες τρυφερότητα και οικειότητα είναι ήδη αρκετά σημαντικές στην προσωπική σας ζωή, με την εμφάνιση της Αφροδίτης στο Ουράνιο στερέωμα και ιδίως με τον περίπατο της στην έκταση του 8ου οίκου σας – που είναι αρκετά θερμός, να περιμένετε να σοβαρευτείτε αρκετά όσο αφορά το ζήτημα της διαπροσωπικής οικειότητας. Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα αρκετά δελεαστικό τρίγωνο με την Σεληνιακή έκλειψη τις 16ης Σεπτεμβρίου, όπως επίσης κάνει ξανά και στα μέσα του Οκτώβρη, αναγγέλλοντας την έναρξη της ερωτικής σχέσης που πάντα ονειρευόσασταν.

Μέχρι το τέλος του έτους 2016, η οικειότητα που είχατε θέσει ως στόχο να επιτύχετε , θα έχει ήδη γίνει κομμάτι της καθημερινής σας ύπαρξης, και η ευτυχία που φέρει ως αποτέλεσμα αυτή σας η επίτευξη πρόκειται να προσθέσει μία ολοκαίνουρια διάσταση στην ελκυστικότητα σας.

 

2016 ζωδια Καριέρα

Τα καλά νέα είναι ότι ο Κρόνος, ο πλανήτης Αρχιτέκτονας του Πεπρωμένου, σας οδηγεί σιγά σιγά στην αποκορύφωση της επαγγελματικής σας καριέρας. Η θέση του βρίσκεται πολύ κοντά στο Συμπαντικό Μεσουράνημα, με αποτέλεσμα μέσα σε ένα με δύο έτη να γευτείτε τους καρπούς της επιμέλειας που έχετε επιδείξει στην εργασία σας. Κατανοείτε καλύτερα τους κανόνες, οι υφιστάμενοι σας έχουν πια καλύτερη επίγνωση των ταλέντων σας, και έχετε την ικανότητα να συγκεντρώνεστε και να παίζετε το παιχνίδι της ζωής με μεγαλύτερη δεξιοτεχνία και καλύτερα αποτελέσματα.

Ο επαναστάτης Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο σας εδώ και αρκετά χρόνια και σας έχει ωθήσει στον να επαναπροσδιορίσετε το διάστημα αυτό την καριέρα σας εν γένει. Αν δεν την έχετε αναθεωρήσει εντελώς, τότε σίγουρα έχετε υιοθετήσει μια διαφορετική -νέα στάση απέναντι της ή αναπτύξει μια καινούρια σχέση μαζί της. Αν στο χρονικό αυτό διάστημα που πέρασε παρά μείνατε στην ίδια θέση εργασίας, τότε σίγουρα ο Ουρανός σας βοήθησε να βρείτε νέες προσκλήσεις και να αναλάβετε νέες ευθύνες.

Ο Άρης, ο κυβερνών πλανήτης σας, βρίσκεται στον 9ο οίκο σας και κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους αυτού, βρίσκεται και πράττει εκτός των ορίων του. Αυτό σημαίνει πως ο Άρης όχι μόνο βρίσκεται σε μία έντονα επιθετική διάθεση, αλλά και πως τις περισσότερες φορές θα σκέφτεται και αρκετά εκτός της λογικής του. Πρόκειται να φτάσει την γραμμή τερματισμού της επιτυχίας αρκετά νωρίτερα από τον Κρόνο καθώς επίσης πιθανόν είναι οι δυο αυτοί μεγάλοι αστέρες να κοντραριστούν μεταξύ τους προκαλώντας μία διαμάχη ή καλύτερα έναν αγώνα δρόμου μέσα σας, μεταξύ των στοιχείων προσωπικού σας ενδιαφέροντος που εκ ρέουν από τον Άρη, και αυτών που εκ ρέουν από τον Κρόνο. Τον Αύγουστο πάντως θα συναντήσει ο ένας τον άλλον και θα ανταλλάξουν πληροφορίες ή πιο σωστά θα προσπαθήσει ο ένας να μειώσει τον ρυθμό κίνησης του άλλου.

zwdia-agnh

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Κρόνος είναι σταθερός στην πορεία του , σε αντίθεση με τον Άρη ο οποίος ανά στιγμές θα προσπαθήσει να κάνει κάποιες παρακάμψεις ή θα επιλέξει την πιο μικρή διαδρομή. Ο Μάρτιος συμπίπτει με την ηλιακή έκλειψη η οποία θα κλονίσει κάπως το επαγγελματικό σας χρονοδιάγραμμα, με την έννοια ότι θα επιταχύνει τις διαδικασίες υλοποίησης του έργου σας.

Ακόμα και οι πιο ανυπόμονοι του ζωδίου σας, ξέρουν ακριβώς τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε το έτος αυτό για γευτείτε την επιτυχία και ως ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί που είστε, σίγουρα θα επιλέξετε το μονοπάτι που σας οδηγεί ακριβώς σε αυτό το θέλω σας. Από φέτος και για πολλά χρόνια ακόμα που ακολουθούν, να ξέρετε ότι θα έχετε τον σταθερό Πλούτωνα πάνω από τον 10ο οίκο της Καριέρας σας, ο οποίος θα κρατάει την επαγγελματική σας πορεία σταθερή. Όταν θα σκέφτεστε μακροπρόθεσμα, τότε ο Πλούτωνας, αυτό το πανούργο αστέρι, θα είναι ο καθαρός ήρωας του σεναρίου επιτυχίας σας, μιας και σας δίνει όλη την ενέργεια και δύναμη που έχετε ανάγκη για την υλοποίηση του εδώ και χρόνια επιθυμητού επαγγελματικού σας στόχου ή στόχων.

zodia-astra-tarot