ερωτοσκοπιο Κυριακή – 14 Δεκεμβρίου

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

ερωτοσκοπιο Κυριακή – 14 Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Μεγαλύτερη προσοχή στην παροντική αισθηματική σας ζωή, θα πρέπει να δείξετε σήμερα εσείς, που έχετε γεννηθεί στο  δεύτερο δεκαήμερο του ζωδιου σας, καθώς οι νέες γνωριμίες θα είναι πάμπολλες…και ίσως διαταραχτεί η ισορροπία στην σχέση σας. Καταλαβαίνετε?

 

 

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Έφτασε η στιγμή να επενδύσετε περισσότερα συναισθηματικά στο ταίρι σας,  να αφήσετε πίσω τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος και να κάνετε νέα όνειρα, στο πλάι του ανθρώπου που σας βρίσκει και αυτή η υπέροχη μέρα.

 

 

ερωτοσκοπιο -Δίδυμοι: Ο Άρης από την θέση του και θα κάνει ιδιαίτερα θερμό το κλίμα της αισθηματικής σας ζωής….ακόμα και το ταίρι σας θα σας βγάλει περισσότερη κτητικότητα. Για τα ελεύθερα αερικά…η μέρα θα είναι μέσα στις δημόσιες σχέσεις…εκμεταλλευτείτε το.

zodia-taro-45

 

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Έρχεται στη ζωή σας ένας έρωτας από μακριά. Ο Ερμής κάνει ότι μπορεί για να σας ανανεώσει. Ακόμα και αν είστε χωρίς ταίρι, τότε θα προκύψει μία γνωριμία σε μία μετακίνησή σας…σήμερα κιόλας! Τα μάτια σας ανοιχτά!

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων:  Ο Δίας και η όψη του σήμερα με την Αφροδίτη, θα δημιουργήσουν ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σας ζωή, και  θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο …ακόμα και  με το ίδιο πρόσωπο! Το βράδυ αναμένεται θερμό.

 

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Η Αφροδίτη από το ζωδιο του Αιγόκερου, δημιουργεί το κατάλληλο ερωτικό κλίμα, για να περάσετε υπέροχα απόψε με τους φίλους και το ταίρι σας που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Τα αδέσμευτα παιδιά, θα τύχουν ευχάριστων γνωριμιών.

 

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Το αστρολογικό σκηνικό φέρνει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογική σας διάθεση, και αρχίζετε πλέον να νιώθετε ότι κάποια βαθύτερα αισθήματά σας μάλλον έχουν αλλάξει. Μπορεί και εσείς από την πλευρά σας να αναθεωρήσετε για τον άνθρωπο ή μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σας. Μην βιαστείτε ωστόσο να πάρετε αποφάσεις.

 

 

ερωτοσκοπιο – Σκόρπιος: Οι προκλήσεις σήμερα δεν θα λείψουν…Η Αφροδίτη από το ζωδιο του Αιγόκερω δημιουργεί ένα πιο σταθερό και σοβαρό κλίμα στον τομέα των σχέσεων σας! Αν είστε σε δέσμευση, είναι η στιγμή που μπορείτε να βάλετε βάσεις σε μία σχέση σας!

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Τα δύσκολα πέρασαν και τώρα μπορείτε με την συμμαχία του Άρη-Δία να θέσετε σε πιο σοβαρή πορεία την σχέση σας. Ο Ποσειδώνας,  από το ζωδιο των Ιχθύων, θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα και θα φροντίσει απόψε να περάσετε καλά!

 

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Ένας νέος έρωτας…ίσως τις επόμενες ώρες να δώσει άλλο νόημα στην αισθηματική σας ζωή, ενώ παράλληλα θα σας κάνει και πάλι να ονειρεύεστε, να χαμογελάτε και να  πιστεύετε ότι τελικά υπάρχει η αληθινή αγάπη….και είναι και κοντά

 

 

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Κάτι φαίνεται να αλλάζει από σήμερα στην ζωή σας, με τον Κρόνο να σας χαμογελάει επιτέλους. Αν είστε σε σχέση, σοβαρές κουβέντες θα γίνουν με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι κάτι από το παρελθόν θα σας φανερωθεί.

 

 

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς:  Να θυμάστε αυτή την περίοδο, πως μπορεί με την στάση σας τυχόν να πληγώσετε ή να ξαφνιαστείτε δυσάρεστα την σχέση που  διατηρείτε. Γενικά τα Ψαράκια του 2ου δεκαημέρου, να έχουν τον νου τους σήμερα, και να κρατήσουν χαμηλούς τόνους

ΚΑΙ  ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τα αστρολογικά φαινόμενα της ημέρας θα δώσουν μια συναισθηματική αναστάτωση στα ζωδια του αέρα!

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης