Ερωτοσκόπιο Τετάρτη 19 Νοεμβρίου

Ερωτοσκόπιο Τετάρτη 19 Νοεμβρίου

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο-Κριός: Μια ιδιαίτερη ημέρα για τα ανήσυχα παιδιά του ζωδιακού, που θα βιώσουν έντονες καταστάσεις, ακόμα και καυγάδες με το συντροφικό τους ταίρι, από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Για τα ελεύθερα Κριαράκια, το βράδυ θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με καλή παρέα.

ερωτοσκοπιο-Ταύρος: Εδώ και καιρό έχετε γίνει στόχος προσώπου, που τον ενδιαφέρετε σε συναισθηματικό επίπεδο, και ίσως σήμερα, σε βραδινή ώρα να θελήσει να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Η Αφροδίτη σε συνεργασία με τον Δία θα σας  δώσει και κάτι καρμικό!!!

ερωτοσκοπιο-Δίδυμοι: Μια εκπληκτική μέρα που σας βρίσκει να κολυμπάτε μέσα σε προτάσεις, κόσμο και δημόσιες σχέσεις…τα κλασσικά σας δηλαδή! Τα ‘διπλά’ αερικά, θα έχουν τρυφερές κουβέντες από τον άνθρωπο τους, ίσως και  πιο δεσμευτικά λόγια!

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο-Καρκίνος: Η ψυχολογία σας σήμερα θα χαρακτηριστεί ‘ανσασερ’. Από την μια ο σύντροφος σας να σας διεκδικεί περισσότερο, και πέραν από κάθε άλλη φορά! Από την άλλη αυτοί που έχετε παράλληλες καταστάσεις, θα πρέπει να δείξετε μια περισσότερη σύνεση σε τυχόν υπερβολές.

 

zwdia

 

ερωτοσκοπιο-Λέων: Οι προτάσεις που θα δεχτείτε για την νύχτα, θα σας δώσουν μια πολύ καλή ψυχολογία από το πρωί. Ενημερώστε το ταίρι σας και βγείτε να περάσετε καλά. Οι ελεύθεροι ‘Βασιλιάδες’, θα είναι συνεχώς περικυκλωμένοι από πρόσωπα που θα τους γοητεύσουν.

ερωτοσκοπιο-Παρθένος:  Μια καλή ημέρα από το απόγευμα και πέρα, για να ανοίξετε σοβαρές συζητήσεις για το μέτριο παρόν της συναισθηματικής σας ζωής. Ο Πλούτωνας σας ωθεί σε ξεκαθαρίσματα που καλό θα ήταν να μην συνεχιστούν και τον επόμενο μήνα.

ερωτοσκοπιο-Ζυγός: Όλο το 24ωρο είναι δικό σας, για να κάνετε πράματα και να συναντήσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Άτομο από το παρελθόν σας θα κάνει την ξαφνική του εμφάνιση, ζητώντας εξηγήσεις αλλά και μια δεύτερη ευκαιρία. Οι αποφάσεις δικές σας!!!

ερωτοσκοπιο-Σκορπιός: Δεν είστε και στα πολύ καλά σας σήμερα. Μια αδιαφορία για όλα και όλους. Οι τυχόν αισθηματικές σας εκκρεμότητες θα είναι στο προσκήνιο σήμερα, με αποτέλεσμα το αδικημένο ταίρι σας να ζητήσει κάτι παραπάνω. Μέρα είναι…και θα περάσει.

 

 

ερωτοσκοπιο-Τοξότης: Εσείς να μην παραπονιέστε καθόλου. Με σύμμαχο την Αφροδίτη σήμερα θα έχετε τις κατακτήσεις που επιθυμείτε. Για τους εν σχέση, η νύχτα προβλέπεται θερμή, ακόμα και για αυτούς που τώρα έχουν ξεκινήσει μια νέα κατάσταση.

ερωτοσκοπιο-Αιγόκερως: Ακόμα και τα Ρίχτερ του σεισμού, δεν σας ξεκούνησαν από την ανάπαυση του σπιτιού σας. Οι επόμενες ώρες σας επιφυλάσσουν μια ευχάριστη έκπληξη από το πρόσωπο που εδώ και καιρό έχετε ενημερωθεί, από τρίτους,  ότι και αυτό έχει το βλέμμα του επάνω σας. Δραστηριοποιηθείτε.

ερωτοσκοπιο-Υδροχόος: Έχετε χαθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα από τους γνωστούς και τους φίλους σας! Σήμερα πάντως θα λάβετε αρκετές προσκλήσεις, για να περάσετε καλά το βράδυ σας. Το συντροφικό σας ταίρι έχει κάποια παράπονα για το μειωμένο ενδιαφέρον σας.

ερωτοσκοπιο-Ιχθύς:  Ψαράκια εσείς θα είσαστε μέσα στην καλή χαρά από τις πρωινές ώρες, μιας και  το ταίρι σας θα σας εκδηλώσει την αγάπη του με ποικίλους τρόπους! Οι ελεύθεροι κολυμβητές, τι βραδινές ώρες θα συναντηθούν με γοργόνες και καρχαρίες…καλά να περάσετε!

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τα αστρολογικά φαινόμενα της ημέρας, θα βγάλουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες συναισθηματικές καταστάσεις, που καλό θα ήταν να εκφραστούν!

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης

 

zwdia