Ερωτική Σεληνη 19 – 21/07

erwtikes-provlepseis-pempti-8-5

Ερωτική Σεληνη   19 – 21/07

 

Η σεληνη  περνάει στον Παρθένο από 19 Ιουλίου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Ταύρος  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Λέων

 

σεληνη –  Κριός:  Η μέρα θα σας υποστηρίξει προκειμένου να μιλήσετε με το ταίρι σας και να οργανώστε καλύτερα τις επόμενες ημέρες σας …..ακόμα και τις διακοπές σας.

zodia-taro-45

CHECK POINT: Απομακρυνθείτε από πηγές άγχους

 

σεληνη – Ταύρος: Πολλές οι τυχαίες συναντήσεις… για να είναι σύμπτωση. όλο το σύμπαν σας καλεί σε μια αναδιοργάνωση … που θα σκεφτείτε σοβαρά και για το μέλλον της σχέσης σας.

CHECK POINT: Ασχοληθείτε με την οικογένεια

 

σεληνη – Δίδυμοι: Θα επαναξιολογήσετε τους στόχους σας, του ερωτικούς, και θα δείτε ότι ασχοληθήκατε περισσότερο με άτομα που απλά δεν το άξιζαν,

CHECK POINT: Ψυχαγωγηθείτε

 

σεληνη – Καρκίνος: Επικρατεί μια αναβλητικότητα στις δράσεις σας και αυτό συμπαρασύρει και τις αποφάσεις σας για το ερωτικό σας γίγνεσθαι.

CHECK POINT: Μιλήστε ειλικρινά

 

σεληνη –  Λέων: Αν ενεργήσετε έγκαιρα θα δείτε ότι πολλά στατικά θέματα και κινητοποιηθούν προς όφελος σας. Μέσα σε αυτά και νέες γνωριμίες που θα σας πολιορκήσουν.

CHECK POINT: Προσοχή στις υπερβολές

 

σεληνη – Παρθένος:  Οι συναισθηματικές σας συναλλαγές με το έτερον σας ήμισυ πάσχουν…και αυτό οφείλετε στην δυσκαμψία που έχετε εκ ζωδιου… στις όποιες αλλαγές.

CHECK POINT: Κινηθείτε με φίλους

 

σεληνη – Ζυγός: Απρόσμενες ερωτικές συναντήσεις για όλους τους Ζυγούς που έχουν ξεχαστεί μέσα στην δίνη του επαγγέλματος και της καθημερινότητα τους.

CHECK POINT: Ακούστε όλες τις γνώμες

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

σεληνη  – Σκορπιός:  Αισιόδοξη ημέρα με κλίμα συμφιλίωσης με το ταίρι σας. Αφήστε στην άκρη τα κακώς λεχθέντα και σκεφτείτε τρόπου ανανέωσης τις προσεχείς ώρες.

CHECK POINT: Διατηρήστε το ρομαντικό κλίμα

 

σεληνη – Τοξότης: Διατηρείτε υψηλούς τους τόνους μέσα στην σχέση – γάμο σας. Αυτό σαν γεγονός στεναχωρεί…..ιδιαίτερα το αγαπημένο ταίρι….αλλάξτε το.

CHECK POINT: Ψάξτε πιο βαθιά τα νοήματα

 

σεληνη -Αιγόκερως: Η φυσική σας παρουσία κρίνεται απαραίτητη για τον άνθρωπο σας. Ακόμα και αν έχετε σχέση σε χιλιομετρική απόσταση, προσπαθήστε για κάτι παραπάνω.

CHECK POINT: Πράξτε με μέτρο

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Βάζετε πολλά εμπόδια προς τον άνθρωπο που σας έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Αν  αυτός ανήκει σε ζωδιο της γης… θα σας δοθεί μια ευκαιρία ακόμη.

CHECK POINT: Κυνηγήστε τον σκοπό σας

 

σεληνη – Ιχθύς:  Με τον εραστή σας δεν είσαστε φιλαράκια…. άρα αλλάξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον άνθρωπο σας….που πιθανόν να σας αποξενώσει

CHECK POINT: Ολοκληρώστε τις δράσεις σας