Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 16/05 Τεταρτη

ονειρα-zwdia

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

ζώδια κριός

Δεν είναι πάντα εύκολο να εξισορροπείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις με τα αισθηματικά σου.

Ωστόσο σήμερα θ’ακολουθήσεις την παρορμητική πλευρά σου ειδικά σε μια απόφαση που θέλεις να πάρεις για μια κατάσταση που αφορά τη σχέση σου.

zodia-zvdia-22

Πιστεύεις πως τα συναισθήματά σου είναι μόνο ένα μέρος της αισθησιακής διαδικασίας, όπως είναι και η κοινή λογική.

Οι αποφάσεις και οι λήψεις μέτρων για τα ερωτικά ζητήματα είναι πάντα σωστές, όταν αποφασίζει η καρδιά και το μυαλό.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια ταύρος

Η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι στο μυαλό σου.

Απολαμβάνεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου και δεν παραμελείς ούτε τη συνύπαρξη στην καθημερινή ζωή ούτε το ρομαντισμό.

Κάτω από αυτά τα ευοίωνα σημάδια δημιουργείται η ευκαιρία να μιλήσεις στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα βαθιά σου συναισθήματα.

Αυτό που επιθυμείς, δεν είναι περισσότερη προσοχή, αλλά να λάμψεις μπροστά σ’αυτόν που αγαπάς.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zwdia - love

ζώδια δίδυμοι

Νιώθεις κυριολεκτικά πως είσαι στα καλύτερά σου!

Γι’αυτό θα προσπαθήσεις σήμερα να πάρεις ένα ερωτικό ρίσκο.

Το τετράγωνο Ουρανού/ Αρη στον 9ο Οίκο σου – των μεγάλων ιδεών – σε οδηγεί να ενεργήσεις για κάτι που ενώ είναι καταπληκτικό, παράλληλα είναι και λίγο επικίνδυνο.

Είσαι περισσότερο επηρεασμένη από την αίσθηση της περιπέτειας απ’όσο νομίζεις, ειδικά στα ερωτικά σου.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια καρκίνος

Ακόμα κι αν βάλεις τα δυνατά σου για να εφαρμόσεις ό,τι αποφάσισες για ένα ερωτικό δίλημμα που έχει σχέση με το άλλο σου μισό, δεν είσαι σίγουρη πως πρόκειται για τη λύση που επιθυμείς.

Αν θελήσεις την επίλυση εδώ και τώρα, μάλλον θα χειροτερέψουν τα πράγματα.

Γι’αυτό καλύτερα πέρασε τη μέρα σου μαζί του χωρίς ν’αντιδράς στη συμπεριφορά του και θα δεις που θα καταλήξει.

Τις απαντήσεις που αναζητάς θα τις έχεις πολύ σύντομα.

Προς το παρόν παρέμεινε στην ασφαλή ζώνη, μέχρι να αποφορτιστείς.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

taro-tarw

ζώδια λέων

Η σχέση σου είναι παντού και πουθενά.

Μην αφήσεις λοιπόν την ερωτική απογοήτευση να σε λυγίσει, ενώ θέλεις να κάνεις βήματα προόδου με το σύντροφό σου.

Ο ισχυρός Άρης δημιουργεί τετράγωνο με τον απείθαρχο Ουρανό στον 7ο Οίκο σου – των άλλων – με αποτέλεσμα να πέσεις θύμα του πάθους σου, αλλά είναι καλύτερο από το να μη κάνεις τίποτα.

Η αδράνεια αυτή τη στιγμή είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου, ακόμη μεγαλύτερος και από τα λάθος βήματα με τον αγαπημένο σου.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια παρθένος

To να είσαι σούπερ πεισματάρα, μπορεί να ξεκίνησε σαν παιχνίδι ερωτικής υπεροχής και δύναμης, αλλά αν συνεχίσεις μ’αυτή τη συμπεριφορά, θα δημιουργηθούν προβλήματα με το σύντροφό σου.

Εσύ όμως σήμερα δεν είσαι διατεθιμένη να συμβιβαστείς, ειδικά ενώ υπάρχει ένα τετράγωνο Ουρανού/ Αρη στον ορίζοντα.

Αν θέλεις όμως να επιβιώσεις από το ταξιδιάρικο “εγώ”σου αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να σκεφτείς με τη λογική σου – όταν θα έχεις πρόσβαση σ’αυτή-.

Μόνο μ’αυτό τον τρόπο θ’αποκτήσεις ευελιξία, όταν το μόνο που κάνεις αυτή τη στιγμή είναι να πεισμώνεις.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη 15/05 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ζώδια ζυγός

Έχεις διάθεση σήμερα να ενεργήσεις πολύ ριζοσπαστικά στα ερωτικά σου, όμως αυτό δεν πρόκειται να σε οδηγήσει εκεί που θέλεις.

Γιατί αυτή τη στιγμή αναζητάς το αδύνατο, είσαι ασταθής και δε θα μπορέσεις να διαχειριστείς σωστά τις οποιεσδήποτε απρόσμενες αλλαγές ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου.

Θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να ξανασκεφτείς με την καρδιά και το μυαλό σου.

Τότε μόνο θα καταφέρεις να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις και χρειάζεσαι.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια σκορπιός

Ο εξαγριωμένος Άρης δημιουργεί τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό σήμερα, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατη η αποφυγή συγκρούσεων με το ταίρι σου.

Άν καταφέρεις να ενεργήσεις καλύτερα από το να επαναστατείς σε κάθε τι που λέει ο σύντροφός σου σήμερα, θα μπορέσεις να διατηρήσεις την ηρεμία στη σχέση σου.

Το παλιό πρότυπο στο οποίο στηριζόταν η σχέση σου, δε λειτούργησε τόσο σωστά γι’αυτό προσπάθησε ν’ακολουθήσεις ένα καινούργιο, σήμερα κιόλας.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zodia-zvdia-yy

ζώδια τοξότης

Η απογοήτευση είναι τόσο οικεία στην ευαίσθητη και ρομαντική καρδιά σου σήμερα, που ο Ουρανός τετραγωνίζει τον Άρη στον 6ο Οίκο σου – της λεπτομέρειας.

Τη στιγμή που θ’αντιληφθείς πως χάνεις έδαφος στα ερωτικά σου ή τη στιγμή που θα καταλάβεις πως οι επιλογές σου είναι περιορισμένες, είναι και η στιγμή που θα νιώσεις μεγάλο άγχος.

Όμως τ’αστέρια σε καλούν στο ν’αποκτήσεις ευελιξία και να είσαι αυθόρμητη και

πρόθυμη ν’αγκαλιάσεις εναλλακτικούς τρόπους στα αισθηματικά σου ζητήματα.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια αιγόκερως

Οι μπερδεμένες καταστάσεις στα ερωτικά σου σήμερα, μάλλον θα σε αποσυντονίσουν.

Μπορεί ν’ανταποκριθείς έντονα παίρνοντας εξωφρενικό ρίσκο ή να ηρεμήσεις και να εξομαλύνεις την κατάσταση.

Το να επιτρέψεις σ’αυτή την ασυνήθιστη κατάσταση ν’ακολουθήσει την πορεία της είναι η πιο λογική λύση, ειδικά αν πιστεύεις πως εσύ κι ο αγαπημένος σου θα μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι από αυτή την κατάσταση.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zodia-88

ζώδια υδροχόος

Φαίνεται πως έρχεται καταιγίδα στη σχέση σου.

Μπορεί να είναι μια καταιγίδα που καθαρίζει τον αέρα, ή θα οδηγήσει τη σχέση σε μεγαλύτερα προβλήματα.

Εξαρτάται πολύ από σένα, αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Μια συζήτηση για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, αν γίνει με δίκαιο τρόπο, κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει στο να γλυτώσετε παρά τρίχα.

‘Ισως πρέπει να ξεκαθαρίσετε απλά, μερικές παρεξηγήσεις.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια ιχθύες

Μια ερωτική κατάσταση μπορεί να σε γεμίσει με ενθουσιασμό, ειδικά με τον Άρη που τετραγωνίζει τον εξωπραγματικό Ουρανό στον 3ο Οίκο – της επικοινωνίας- σήμερα.

Ωστόσο, αν ο σύντροφός σου ξεκινήσει να συζητάει για κάτι το οποίο θα σου είναι βαρετό, ο ενθουσιασμός σου θα εξασθενίσει και θ’απογοητευθείς.

Τα καλά νέα είναι πως ό, τι σ’ ενοχλεί σήμερα, θα μπορέσεις να το συζητήσεις με το ταίρι σου, πριν νιώσεις χειρότερα.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις για τον Ουρανο στον Ταυρο για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia