zwdia: Ερωτικό Σαββατόβραδο 8/11

zwdia: Ερωτικό Σαββατόβραδο 8/11

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia-Κριός: Οι ενθουσιώδεις Κριοί, θα είναι οι Πρωταγωνιστές της νύχτας, με το σεξαπίλ τους να γοητεύει οτιδήποτε περιφέρετε κοντά τους. Για τους όποιους δεσμευμένους γιους του Άρη, το ταίρι σας θα σας εκπλήξει με έντονη διάθεση για ‘παιχνίδια’.

 

ζωδια-Ταύρος: Είστε το μοναδικό ζωδιο που σήμερα θα ζοριστεί χρονικά…και το ταίρι, και οι φίλοι, ίσως και το ‘τρίτο’ πρόσωπο -που οι περισσότεροι συντηρείτε-,..όλοι θα θέλουν κάτι από εσάς. Είσαστε γλυκά πλάσματα γενικότερα.

 

ζωδια-Δίδυμοι: Η μέρα θα είναι δύσκολη από το πρωί, και που ίσως επαγγελματικά θέματα σας κρατήσουν μακριά από τα προγράμματα σας. Οργανωθείτε καλύτερα και μην αφήσετε το ταίρι σας μονάχο.

zodia-taro-45

 

ζωδια-Καρκίνος: Σήμερα μπορεί να ακούσετε πολλά, να πείτε μεγάλα λόγια ή να υποσχεθείτε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι, το οποίο ίσως δύναται να μην ισχύει. Πάντως, ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα είναι αρκετά δυναμικός. Γοητεύετε τα πλήθη.

 

 

ζωδια-Λέων: Η νύχτα θα σας δημιουργήσει ένα παραπάνω άνχος, ιδίως για τους γεννημένους μετά τις 14/08, προσέξτε που θα πάτε…πρώην κατάσταση και νυν, ίσως διασταυρωθούν. Αποφύγετε τα γνωστά λημέρια.

 

ζωδια-Παρθένος: Πολλές και ποικίλες θα είναι οι προτάσεις εξόδου, από τον άνθρωπο σας. Προτιμείστε να πάτε κάπου διαφορετικά. Αποφύγετε να πάρετε πάλι μαζί σας γνωστούς και φίλους. Μείνετε και λίγο μόνοι!

 

ζωδια-Ζυγός: Πολλά είναι τα καλά που θα φέρει σήμερα η όψη της Αφροδίτης με τον Δία, ιδιαίτερα σε αυτούς που  είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδιου τους. Ο άνθρωπος σας  έχει εκπλήξεις για όλο το βράδυ!!!

 

ζωδια-Σκορπιός: Η Πανσέληνος σας ταλαιπώρησε αρκετά. Βρείτε τους ρυθμούς σας…μιλήστε από νωρίς με το ταίρι σας, και δείτε πως μπορείτε να ψυχαγωγήστε ο ένας τον άλλον  σήμερα.

 

 

ζωδια-Τοξότης: Ένα καταπληκτικό 24ωρο που είναι γεμάτο από επαφές, επικοινωνίες συναντήσεις, προτάσεις…που θα ευχαριστήσουν του δεσμευμένους και μη του ζωδιου.

 

ζωδια-Αιγόκερως: Μια ήρεμη μέρα και νύχτα -κλασσικά για εσάς-, που δεν θα χαλάσει σε τίποτα το πρόγραμμα σας. Τουλάχιστον ενημερώστε το ταίρι σας να μην κλειστεί και αυτό μέσα επειδή είστε ο κουρασμένος του ζωδιακού.

 

ζωδια-Υδροχόος: Ένα ακόμα ξέφρενο Σαββατόβραδο για εσάς και την συναισθηματική σας επιλογή…που θα σας βρει από καφέ το πρωί … μέχρι λούν πάρκ το βράδυ…ιδίως αν σχετίζεστε με ζωδιο του νερού! Όλα καλά!

 

ζωδια-Ιχθύς: Οι πρωινές ώρες θα είναι μέσα σε μία υπερένταση για να προλάβετε να οργανωθείτε και να βρείτε ελεύθερο χρόνο για εσάς και  το έτερον ήμισυ. Ωστόσο και μια ταινία στο σπίτι θα ήταν μια χαρά, εν ελλείψει χρόνου.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: : Γενικά η μέρα διακατέχεται από θετικές όψεις στα αέρινα ζωδια που θα βγάλουν στην επιφάνεια περισσότερο σε ερωτικό συναίσθημα και τυχόν παράπονα. Για τους συντρόφους αυτών…αφουγκραστείτε τι σας λένε!

Τηλ προβλέψεων: 875-876-8024

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia διαβάστε επίσης