zwdia: Ερωτοσκόπιο Παρασκευή 31/10

zwdia-evdomadiaies-20261014

zwdia: Ερωτοσκόπιο Παρασκευή 31/10

 

zwdia-Κριός: Θα είστε το επίκεντρο της προσοχής των περισσοτέρων που θα έρθουν σε επαφή μαζί σας. Η Σελήνη που σας πλησιάζει, τυχόν να φωτίσει διπλές καταστάσεις σήμερα. Γενικά…μην πείτε πολλά. Τα δεσμευμένα Κριάρια, θα δεχτούν παράπονα λόγω της αδιαφορίας τους προς το ταίρι τους.

 

ζωδια-Ταύρος: Ένα υπέροχο πρωί με γλύκες κουβέντες, από το ταίρι σας, που  θα σας δώσει ώθηση και θετική ενέργεια για να διανύσετε την ημέρα σας. Για το βράδυ ετοιμαστείτε, ιδίως οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου…έχετε ξενύχτι με καλή παρέα.

 

ζωδια-Δίδυμοι: Εσείς είστε πάντα σε ανεβασμένη διάθεση, ακόμα και αν το σύμπαν σε 5 λεπτά θα καταστραφεί. Αυτή η  θετικότητα σας, εδικά σήμερα, θα παρασύρει σε κάτι πιο ερωτικό και το ταίρι σας, που θα σας αποκαλύψει…ένα μυστικό?

zodia-taro-45

 

ζωδια-Καρκίνος:  Η θετική στάση της Αφροδίτης, που σας έχει ταλαιπωρήσει λίγο το τελευταίο διάστημα, θα σας φέρει μπροστά σας, το άτομο το οποίο ποθείτε, αλλά μέχρι τώρα δεν ευδοκίμησαν οι καταστάσεις για να κάνετε την προσπάθεια σας.

 

zwdia

 

ζωδια-Λέων: Για πολλοστή φορά, θα ακούστε τον όρο, ‘Πρωταγωνιστής των ημερών’! Μα έτσι είναι!!!   Ιδίως από το μεσημέρι και μετά, καλά νέα θα πέσουν στην αντίληψη σας για το ‘δύσκολο’ πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. ίσως μια πρωτοβουλία από πλευράς του για εξέλιξη?. Εκμεταλλευτείτε το!

 

ζωδια-Παρθένος:  Δεν σας πιάνει κανείς. Σίγουρα στην ατζέντα σας υπάρχει το κατά λέξη οργανωμένο πρόγραμμα της ημέρας…για την  νύχτα…ετοιμαστείτε για μοιραίες συναντήσεις. Όσοι είστε μόνοι σας κοντοζυγώνει νέος έρωτας.

 

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η τελευταία μέρα του μήνα  βρίσκει την πλειοψηφία των αέρινων ζωδιων να έχουν μια μεγάλη ώθηση για να κατακτήσουν τα αντικείμενα των επιθυμιών τους! Εύνοια σε όλους τους τομείς!