zwdia: ερωτοσκοπιο Τετάρτη 5/11

angel-hunger-love-1280×800-donibar-angelBlue

zwdia: ερωτοσκοπιο Τετάρτη 5/11

 ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia-Κριός: Θα βρεθείτε προ ευχάριστων εκπλήξεων από το ταίρι σας που θα σας εκδηλώσει ένα θαυμασμό, έναν έντονο ερωτισμό και μια καλή διάθεση για πρόοδο της σχέσης σας.

 

ζωδια-Ταύρος:  Όλοι οι Ταύροι με το υπέροχο φαινόμενο της Πανσελήνου, που θα φωτίσει παραπάνω τον συναισθηματικό τους κόσμο, αλλά και που θα  φανερώσει και τυχόν ένοχα μυστικά του/της συντρόφου τους.

 

ζωδια-Δίδυμοι: Μια ημέρα που ενδέχεται να σας  προβληματίσει ο άνθρωπος σας με τα λόγια του….γενικότερα πρός τα που πηγαίνει αυτή η σχέση. Μην καυγαδίσετε…τα άστρα δεν είναι με το μέρος σας.

zodia-taro-45

 

ζωδια-Καρκίνος: Από το μεσημέρι και μετά, πολύς κόσμος θα φανερωθεί στους δρόμους σας, και πολλές θα είναι οι προτάσεις για βραδινή ψυχαγωγία…ίσως και κάτι ‘ενδιαφέρον’, σας πλησιάσει.

 

zwdia

 

ζωδια-Λέων: Μια καταπληκτική ημέρα απο το πρωί της, που το συντροφικό σας ταίρι θα σας προτείνει ποικιλία τρόπων ψυχαγωγίας και όχι μόνο.  Ένα καταπληκτικό 24 ωρο για τους εν σχέση.

 

ζωδια-Παρθένος: Οι πλειοψηφία του ζωδιου θα έχει μια μέτρια ημέρα, με μικροεντάσεις απο την πλευρά του συντρόφου και μια γενικότερα ασάφια και ασυνεννοησία να πλανάται στις λοιπές σχέσεις.

 

ζωδια-Ζυγός: Μπορείτε απο το  πρωί να σκέφτεστε πως θα περάσετε το βράδυ σας μιας και οι προτάσεις θα είναι πολλές. Μια ψυχή απο το παρελθόν ίσως να σας θυμηθεί.

 

ζωδια-Σκορπιός: Αφήστε λίγο μακρυά από τα δακτυλάκια σας τα ‘μέσα δικτύωσης’, και βγείτε άφοβα στον αληθινό κόσμο. Αυτή η νοοτροπία ίσως να έχει βλάψει την σχέση σας.

 

 

ζωδια- Τοξότης: Το μόνο σίγουρο για σήμερα είναι ότι θα δώσετε και θα πάρετε απλόχερα συναισθήματα χωρίς να το πολυεπιδειώξετε. Το διαπλανητικό σκηνικό σας χαμογελά.

 

ζωδια-Αιγόκερως: Μπορεί να ακούστε πολλά, να πείτε μεγάλα λόγια ή να υποσχεθείτε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι, το οποίο ίσως να μην ισχύει. Εκφραστείτε  δυναμικά.

 

ζωδια-Υδροχόος: Θα σας προσφερθεί ιδιαίτερη ζεστασιά, γλυκός λόγος από τον σύντροφός σας που θα δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας. Αν σχετίζεστε με ζώδιο του αέρα… το βράδυ θα είναι ακόμη καλύτερο!!!

 

ζωδια-Ιχθύες: Μπορεί να παρθούν μέχρι και αποφάσεις χωρισμού, αν δεν έχετε διάθεση να συμβιβαστείτε. Είναι μια μέρα που θα πρέπει να συζητήσετε και να βάλετε και οι δύο πλευρές νέρο στο κρασί σας.

 

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η Πανσέληνος που πλησιάζει…θα δώσει στα περισσότερα ζωδια αυτοπεποίθηση προκειμένου να εξωτερικεύσουν βαθύτερες σκέψεις και συναισθήματα.

Τηλ. Προβλέψεων: 875-876-8024

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia διαβάστε επίσης