ερωτοσκοπιο 10/09 Σάββατο ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-27-4

ερωτοσκοπιο 10/09 Σάββατο ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας

ωροσκοπιο – Κριός: Στραφείτε και λίγο προς τον εαυτό σας, και αναζητήστε τους τρόπους εκείνους που θα σας κάνουν και πάλι να έχετε καλή διάθεση. Το τώρα σας δεν το απολαμβάνει κανείς. Ακόμη και οι ελεύθεροι, ίσως θα πρέπει να φρεσκάρουν τους τρόπους του φλερτ τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Δηλώστε όλα αυτά που έχετε να πείτε από τώρα, στο νέο άνθρωπο που προκαλεί ερωτικά την καρδιά σας. Είσαστε λίγο περίεργοι αυτό το χρονικό διάστημα, και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλετε να πληγώσετε κανέναν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Δεν είναι και πιο σωστή στιγμή για να ξεκινήστε μια νέα σχέση. Οι μνήμες από το παρελθόν ακόμη σας ταλαιπωρούν, άρα το να μπλέξετε με έναν καινούργιο άνθρωπο, το πιο πιθανό είναι όλο αυτό να ξεφουσκώσει γρήγορα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι ευκαιρίες που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες για να τα ξαναβρείτε με τον πρώην σύντροφο σας, είναι πολλές και σημαντικές. Ίσως οι προσπάθειες γίνουν μέσα από κοινά περιβάλλοντα, και με έμμεσο τρόπο. Τα μάτια σας ανοιχτά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Το ξέρουν όλο ότι είστε ερωτευμένοι. Αυτό είναι λάθος. Δεν χρειάζεστε σχολιασμούς από τους τρίτους. Αν είναι αρχή μιας νέας σχέσης, καλύτερα κρατήστε την κρυφή και μέχρι και να ισορροπήσετε στο καινούργιο αυτό θέμα… μεταξύ σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μην κάνετε πλάτες σε κοινούς γνωστούς – φίλους σας, θα βρείτε τον μπελά σας. Οι εποχές είναι περίεργες και όλα είναι ρευστά. Υπάρχει ανάγκη για ξεκαθαρίσματα στις περισσότερες σχέσεις. Εσείς οι ελεύθεροι μείνετε αμέτοχοι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι αποφάσεις που είχατε πάρει την προηγούμενη σεζόν, στο τώρα χρειάζονται διαφοροποίηση και αλλαγές. Το σύμπαν αυτές τις ημέρες είναι συμμαχικό με το ζώδιο σας, άρα ότι και να προτείνετε θα γίνει εύκολα αποδεκτό από τον άνθρωπο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Απαλλαγείτε από το άγχος του χωρισμού. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Με το να παρακαλάτε και να ζητάτε παραπάνω ευκαιρίες και χρόνο, δεν θα καταφέρετε τίποτα, αντιθέτως ίσως και να γίνετε δεδομένοι και αδιάφοροι πια.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Θα υπάρξει ένα θερμό λεκτικό επεισόδιο με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες μέχρι την έκλειψη και με έναν Άρη και Κρόνο πάνω σας, είναι εκρηκτικές, άρα προσοχή. Μετά τις 25/09 είναι καλύτερα να μιλήσετε και να λύσετε τις διαφορές σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Αντιλαμβάνεστε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, αλλά είναι το πλέον ακατάλληλο χρονικό διάστημα για να αντιδράσετε. Ακόμη και σχέσεις που είναι σε κατάσταση «μένω – φεύγω», θα τερματιστούν. Αποφύγετε τις παρεκτροπές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η παρουσία πολλών ανθρώπων μέσα στη σχέση σας, μόνο σε προβλήματα και περιττές αναστατώσεις μπορεί να σας φέρει. Το ρόλο του προστάτη της σχέσης τον έχετε εσείς, άρα πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Οι Αφροδίτη και Ερμής κάνουν παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας. Αυτό είναι κάτι που θα διαρκέσει μέχρι και τις 24/09, και σε μεγάλη ένταση σε υποθέσεις αισθηματικών. Να είστε πολύ προσεχτικοί σε αυτά που υπόσχεστε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.