Αναλυτικό Ταρωσκόπειο σχέσεων – Ιούνιος ΄17

anapodes-kartes-taro

Αναλυτικό Ταρωσκόπειο σχέσεων – Ιούνιος ΄17

Αυτός ο μήνας, είναι ο αγαπημένος όλων. Όλα τα ζώδια είναι σε μια φυσική αφύπνιση που θα τους κάνει να ξεκαθαρίσουν, άμεσα φιλίες, συνεργασίες αλλά και αληθινά συναισθήματα. Ερμής και Αφροδίτη, όλο το επόμενο διάστημα θα κάνουν μοιραίες όψεις, που θα αφήσουν το στίγμα τους, για πολύ ακόμη… ίσως και μέχρι το τέλος του έτους.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: ΤΟ ΑΡΜΑ
1)Αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, σας έχουν τελικά κλονίσει την πίστη. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα, μέσα στον νέο μήνα, να μιλήσετε πιο σοβαρά
2)Οι σχέσεις που έχουν χιλιομετρική απόσταση, θα χρειαστεί οι σύντροφοι να κάνουν την προσωπικές τους θυσίες για καλύπτουν… τα χιλιόμετρα.
Τυχερή εβδομάδα μήνα: Η δεύτερη

zodia-taro-45

Ταύρος: Ο ΗΛΙΟΣ
1) Εσείς και το ταμπεραμέντο σας, θα φέρετε πιο κοντά στην καρδιά σας, καινούργια άτομα, που ίσως και πριν να λήξει το Καλοκαίρι να σας έχουν κερδίσει.
2) Κάποια ζευγάρια, που τον τελευταίο καιρό, έχουν χωρίσει, θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν. Μέσα σε όλα αυτά, καλύτερα αφήστε τους τρίτους εκτός.
Τυχερή εβδομάδα μήνα: Η πρώτη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Η ΣΕΛΗΝΗ
1) Εσείς είστε το ζώδιο που ξεκινάει το Καλοκαίρι, και αυτό σίγουρα θα λειτουργήσει υπέρ σας. Χρήμα και νέες ερωτικές περιπέτειες είναι στα καθοδόν.
2) Ξεχάστε αυτά που έγιναν την προηγούμενη σεζόν. Δεν σας χρειάζονται. Οι ξέγνοιαστοι μήνες, πλησιάζουν και σας δίνουν χρήμα και νέους έρωτες.
Τυχερή εβδομάδα μήνα: Η δεύτερη

Καρκίνος: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ
1) Ο σκοπός που έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας, είναι να γητεύσετε πιο πολύ το άτομο που σας ενδιαφέρει και να σας κάνει ταίρι.
2) Οι σχέσεις και οι σύντροφοι που έχουν απομακρυνθεί, λόγω τρίτων καταστάσεων, σίγουρα μέχρι την πανσέληνο του Ιουνίου, θα είναι μαζί και πάλι.
Τυχερή εβδομάδα μήνα: Η πρώτη

zwdia-768

Λέων: Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ
1) Οι ερωτικές δοσοληψίες που έχετε με κάποιον από το παρελθόν σας, δεν σας επιτρέπουν να δείτε πιο καθαρά, τους νέους ανθρώπους που σας πλησιάζουν.
2) Όλα τα κέρδη της αγάπης, είναι κοντά σας. Θα υπάρξουν σχετικά νωρίς, μέσα στο Καλοκαίρι, προτάσεις, που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε.
Τυχερή εβδομάδα μήνα: Η τρίτη

Παρθένος: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
1) Είσαστε σε μια αναμονή εξελίξεων, μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που το ζει μαζί σας και ο σύντροφος σας. Το παρελθόν και οι δεσμεύσεις του λήγουν.
2) Όσοι επιθυμούν και πια η καρδιά τους είναι έτοιμοι, για νέα σχέση, καλό θα ήταν να περιμένουν, το νέο μήνα του Καρκίνου, που όλα τα αστρολογικά δεδομένα, θα είναι πιο συμβατά.
Τυχερή εβδομάδα μήνα: Η δεύτερη

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ζυγός: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
1) Οι αντιμαχίες θα σταματήσουν. Η λογική και τα αληθινά συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια. Το Καλοκαίρι αυτό, θα είναι πολύ πιο θερμό από όλα τα προηγούμενα.
2) Εσείς που έχετε πολλά και παράλληλα αισθηματικά μπερδέματα, καλό θα ήταν από τις αρχές του Ιουνίου, να περάσετε σε πιο ξεκάθαρες θέσεις.
Τυχερή εβδομάδα μήνα: Η δεύτερη

Σκορπιός: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
1) Είσαστε υποχρεωμένοι και απέναντι στον εαυτό σας, να μην παίρνετε μόνο ότι περισσεύει από τον κάθε έναν. Καλύτερα μόνοι και ήσυχοι.
2) Ο έρωτας και η αγάπη τυλίγουν τα ζευγάρια, των μακροχρόνιων σχέσεων και αυτό σε λίγο χρονικό διάστημα, θα δώσει μόνιμες και επίσημες δεσμεύσεις.
Τυχερή εβδομάδα μήνα: Η τρίτη

Τοξότης: Ο ΚΟΣΜΟΣ
1) Ανασυντάξτε άμεσα τις δυνάμεις σας. Τα καλύτερα στον έρωτα και στα οικονομικά σας ζητήματα, σας πλησιάζουν και σας κάνουν να αισθάνεστε και πάλι δυνατοί.
2) Οι περισσότεροι του ζωδίου, θα έχουν τύχη σε υποθέσεις ερωτικών προτάσεων και επανασυνδέσεων μέχρι και τις 14 Ιουνίου.
Τυχερή εβδομάδα μήνα: Η δεύτερη

Αιγόκερως: Η ΙΕΡΕΙΑ
1) Όπου και να στρέψετε το βλέμμα σας, θα βρείτε άτομα που σας κοιτούν με ερωτικό πόθο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς.
2) Οι μέρες είναι καρτερικές και δύσκολες για όσους, έχουν χωρίσει. Από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, αυτό θα αλλάξει μέσα από κοινές συζητήσεις.
Τυχερή εβδομάδα μήνα: Η τρίτη

Υδροχόος: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
1) Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και μακριά, από καταστάσεις που ενοχλούν την ψυχή και το μυαλό σας. Καλύτερα μόνοι και ήρεμοι.
2) Οι εργένηδες που θα ταξιδέψουν, στο προορισμό τους περιμένει μια καινούργια γνωριμία, που ίσως και να γίνει μεγάλος έρωτας.
Τυχερή εβδομάδα μήνα: Η τρίτη

Ιχθείς: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
1) Αν και εσείς δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, από τον άνθρωπο σας, είναι, λάθος να παραμένετε μέσα σε σχέση που και οι δύο είναι πια δυστυχείς.
2) Όλα αυτά που έχετε προσφέρει σε κάποιον φίλο – συνεργάτη σας, έχουν ερμηνευτεί και πιο συναισθηματικά. Προτάσεις πικάντικες πλησιάζουν.
Τυχερή εβδομάδα μήνα: Η δεύτερη

zwdia-zodia-astrologia-65