Αστρολογία 11-13/09 Καρμικες Επιστροφες

oneira-krifi-simasia-oneirwn

Αστρολογία 11 Σεπτεμβρίου: Εξάγωνο Δία με Βόρειο Δεσμό της Σελήνης

Δώστε μεγάλη σημασία στις ευκαιρίες και τους ανθρώπους που θα βρεθούν στην πορεία σας, για δύο εβδομάδες πριν και μετά από αυτή την ημερομηνία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πρόκειται απλά για μια τυχαία συνάντηση ή μια περαστική συγκυρία!

Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να επενδύσετε προσπάθεια, ενέργεια, προσοχή και πόρους για να πετύχετε τη ρεαλιστική του υπόσταση. Προς το παρόν, αφήστε τη φαντασία σας να περιοδεύσει στις μελλοντικές δυνατότητες και σκεφτείτε κατά πόσο σας ταιριάζουν.

zodia-taro-45

 

Συνήθως οι όψεις εξαγώνου συνδυάζουν θετικά πράγματα με δημιουργικούς τρόπους, ενώ μπορούν και να σας διευκολύνουν να «ενώσετε τις τελείες» σε αμφισβητήσιμα ή συμφέροντα θέματα. Σε μια τέτοια περίπτωση, η εκλογίκευση μπορεί να σας παρασύρει σε ασαφή ή ανακριβή συμπεράσματα που ίσως σας οδηγήσουν σε παράλογες ή κοντόφθαλμες θέσεις.

Γι’ αυτό αφήστε τη φαντασία σας να εξερευνήσει τις δυνατότητες, χωρίς να ξεχνάτε να περνάτε τα συμπεράσματά σας από έναν έλεγχο ρεαλισμού!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογία 12 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο

Αυτή η όψη χαρακτηρίζεται από σταθερότητα στις σχέσεις και τα οικονομικά σας. Θα έχετε αυξημένη ικανότητα να πειθαρχήσετε στις δαπάνες σας και να επενδύσετε σε σκληρή δουλειά για να μεγιστοποιήσετε τα εισοδήματά σας. Η ικανότητά σας να εμμείνετε στα ρεαλιστικά και σταθερά δεδομένα, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε συνετά τις ορθότερες επενδύσεις σε επίπεδο χρημάτων αλλά και διαπροσωπικών σχέσεων.

Θα σας είναι πιο εύκολο να λειτουργήσετε με αφοσίωση και δομή, από το να κάνετε αλλαγές ή να πάρετε ρίσκα. Θα τονωθεί ιδιαίτερα η αυτοεκτίμησή σας, γιατί θα είστε λιγότερο επιρρεπείς σε αλλαγές διάθεσης. Όμως αν έχετε κάποια τάση προς την απαισιοδοξία, προσέξτε να μην γίνετε τόσο προσγειωμένοι και αδιάλλακτοι που να χάσετε κάθε επαφή με την ελπίδα και τις δυνατότητες!

Αυτή η όψη είναι αίσια για να κάνετε ουσιαστική πρόοδο σε θέματα που αφορούν την ομορφιά, την αγάπη, την αρμονία και την ισορροπία. Θα έχετε πολύ περισσότερο όφελος, αν διατηρήσετε απλότητα και ταπεινότητα στις απολαύσεις σας…

zwdia-fotia

Αστρολογία 13 Σεπτεμβρίου: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο

Είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσετε ποια είναι τα όρια σας, οι περιορισμοί ή οι προσδοκίες σας. Αν αποφεύγατε κάποιες υποχρεώσεις ή καθήκοντα, τώρα θα υποστείτε τις συνέπειες ή την προειδοποίηση για συνέπειες που έπονται.

Είναι επίσης πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια κατάσταση, που να απαιτήσει να αναλάβετε μια ανεπιθύμητη ευθύνη ή να περιοριστεί η ελευθερία σας με κάποιο τρόπο.

Ίσως κάποιος τομέας της ζωής σας να κάνει μια οπισθοδρόμηση, προκειμένου να εμποδίσετε κάτι που είναι εκτός ελέγχου ή να ανοίξετε χώρο για καινούργιες ευκαιρίες!

Το πόσο επίπονη θα είναι αυτή η φάση για εσάς, εξαρτάται από το πόσο άνετα αντιμετωπίζετε τις ευθύνες σας, την εξουσία, τα όρια και τη σκληρή δουλειά. Αν αισθάνεστε άβολα με τα θέματα εξουσίας, είναι πιθανό να βρεθείτε σε αντιπαράθεση με υψηλά ιστάμενους – ίσως επειδή θα προκληθείτε με κάποιο τρόπο.

Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να είναι η στιγμή που θα κληθείτε να δράσετε ή να πάρετε αποφάσεις για να γίνετε πιο υπεύθυνοι. Ίσως να βρείτε πιο ενδεδειγμένους τρόπους να χειρίζεστε τα προσωπικά σας όρια: αποδεχόμενοι τα όρια των άλλων ή μαθαίνοντας να υποστηρίζετε τα δικά σας. Αυτό που έχετε απέναντί σας είναι η πραγματικότητα, άρα πρέπει να συνεργαστείτε εποικοδομητικά μαζί της και όχι να την αντικρούσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66