Αστρολογια 07-08/03 Εμμονες και Λαθη

erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia

Αστρολογια 07 Μαρτίου – Ο Ήλιος σε Σύνοδο με τον Ερμή ( Ιχθύες)

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης η αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας μπορεί να συγχωνευτεί με αυτά που σκέφτεστε, αντιλαμβάνεστε και λέτε.

Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για την εύκολη ροή των ιδεών και της επικοινωνίας μέσα από το μυαλό σας στον εξωτερικό κόσμο. Μπορεί επίσης να αυξήσει την αντίληψη και την παρατήρηση του κόσμου, καθώς τα αρχειοθετείτε όλα σε μια εσωτερική βάση δεδομένων.

 

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας λίγο σιωπηλό, καθώς μπορεί να είναι δύσκολο να διαχωρίσετε αρκετά την αίσθηση του εαυτού σας από τις αντιλήψεις και τις ιδέες σας για να βρει τις λέξεις να τις εκφράσετε επαρκώς. Σε αυτή την περίπτωση, απλά παρατηρείστε και αφεθείτε στη ροή, οι λέξεις θα έρθουν αργότερα.

zodia-taro-45

Μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που δεν είναι εύκολο να μείνετε αντικειμενικοί, ειδικά για τον εαυτό σας και πώς φέρετε τον εαυτό σας στον κόσμο γύρω σας. Είναι σαν το είσαι σας να εκφράζει αυτόματα και να θέτει σε κίνηση τα πράγματα που σκέφτεται, αντιλαμβάνεται και θέλει να πει.

zwdia-768

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε ότι η αίσθηση του εαυτού σας λάμπει αβίαστα, αλλά αν οι σκέψεις και οι αντιλήψεις σας είναι σε σύγκρουση με άλλα μέρη σας (π.χ. τα συναισθήματα, τις ανάγκες, την αντικειμενικότητα), τότε μπορεί να γίνει μια εποχή που ενεργείτε γρήγορα και με παρωπίδες. Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία και την ειλικρίνεια του εαυτού σας πριν δράσετε.

 

Αστρολογια 08 Μαρτίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ( Ιχθύες / Αιγόκερω)

Διεισδυτικές ιδέες και παθιασμένη επικοινωνία είναι δυνατά στο πλαίσιο της παρούσας διέλευσης. Αν και είναι, επίσης, δυνατή η άσκοπη, απότομη επικοινωνία στα πράγματα που απαιτούν λίγη λεπτότητα ή διακριτική ευχέρεια. Είναι, επίσης, μια εποχή που η συγκέντρωσή σας μπορεί να είναι τόσο εστιασμένη που εύκολα να μπορεί να γίνει έμμονη ιδέα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορεί να προτιμάτε τις εις βάθος συζητήσεις από τις ψιλοκουβέντες, και μπορεί να αισθάνεστε άβολα αν δεν είστε σε θέση να διερευνήσετε τα βάθη της διασύνδεσης ή της επικοινωνίας σας με τους άλλους.

Ωστόσο, είναι πιθανό να έχετε μια αυξημένη ικανότητα να πιάνετε τα υπόγεια ρεύματα του τι συμβαίνει γύρω σας.

zwdia-765

Αυτή είναι επίσης μια εποχή που μπορείτε να αρχίσετε να καταστρέφετε και να αφήνετε πίσω σας παλιές, φθαρμένες αντιλήψεις και τρόπους επικοινωνίας.

Έχετε, επίσης, αυξημένη την ικανότητα να πάρετε τις σκέψεις, τις ιδέες και τις πληροφορίες και να τις μετατρέψετε σε κάτι επουλωτικό… ή τραυματικό. Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά και με συμπόνια. Το να γράψετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας μπορεί να σας βοηθήσει να αιχμαλωτίσετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης για να συγκεντρώσετε τις βαθύτερες ιδιότητες της.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις