Αστρολογια 07-13/08 Οι Εκλειψεις μας φερνουν πιο Κοντα

genia-paidiwn-indigo

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη  07-13/08

Η εβδομάδα ανοίγει στις 7 Αυγούστου με την πρώτη από τις δύο εκλείψεις του μήνα. Πρόκειται για την Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο που συντελείται στον Υδροχόο, το ζώδιο της ομαδικότητας, της τεχνολογίας και του διαστήματος.

Είναι η στιγμή για να ενώσετε δυνάμεις και πόρους! Ανακαλύψτε πόσα πολλά κοινά έχετε με τους άλλους, αν όλοι συνδράμουν στη συνεργασία. Είναι η στιγμή να διυλίσετε λίγο καλύτερα τα κολακευτικά σας σχέδια. Από τις κοινές πορείες ζωής, μέχρι τις επαγγελματικές συνεργασίες και τις κοινοκτημοσύνες, αυτή η έκλειψη θα αφυπνίσει σε όλους τη δύναμη της σύμπραξης!

 

Αυτές οι ιδεαλιστικές σεληνιακές ακτίνες θα σας στρέψουν πιο πολύ προς την κατεύθυνση της προσφοράς. Τα αποτελέσματα είναι πάντα θεαματικά, όταν πολλοί άνθρωποι δημιουργούν για να προσφέρουν, όταν εργάζονται εθελοντικά, όταν χαρίζουν ή ανταλλάσουν αγαθά, όταν προκαλούν το σύμπαν με όλη τη θετική τους ενέργεια!

zodia-taro-45

Αν θέλετε να επεκταθούν πιο πολύ κάποιες ατομικές ή ομαδικές δράσεις, ο Υδροχόος είναι ο κυβερνήτης όσων έχουν σχέση με το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γνωστοποιήστε τις διαθέσεις σας και θα σας εκπλήξει η ανταπόκριση.

zwdia-768

Οι σεληνιακές εκλείψεις έχουν τη δυναμική να αποκαλύψουν υποχθόνια σχέδια και κακοήθεις ανθρώπους. Θα είναι συνετό αυτή την περίοδο να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί στη διακίνηση προσωπικών σας στοιχείων, να φροντίσετε να ενισχύσετε την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συσκευών, να διαφυλάξετε κωδικούς και σημαντικά αρχεία.

 

Ένας πρόσθετος λόγος για να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση, είναι ο Ερμής. Ο πλανήτης της επικοινωνίας θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από το Σάββατο 12 Αυγούστου μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου. Αποκλείστε την περίπτωση να βρεθούν πληροφορίες που σας αφορούν σε λάθος χέρια ή… σε κοινή θέα!

Η έκλειψη της Δευτέρας ενδέχεται να στρέψει τις μάζες τόσο προς την κατεύθυνση της προόδου όσο και του λαϊκισμού. Μπορεί να δείτε «ριζοσπαστικές» απόψεις να ενισχύονται, όπως και περιθωριακές ομάδες να κινούνται ανησυχητικά. Ας είστε σε επαγρύπνηση όταν κυκλοφορείτε εκτός σπιτιού…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αν δείτε να εκδηλώνονται κάπου τάσεις ομαδικής καθοδήγησης ή νιώσετε να ηλεκτρίζεται η ατμόσφαιρα σε κάποιο χώρο που βρίσκεστε, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και απομακρυνθείτε.

Από την άλλη πλευρά, η έκλειψη μπορεί να αποτελέσει και μια ενοποιητική αφύπνιση, να υπενθυμίσει στους πάντες ότι όλοι μπορούν να συνεργαστούν ως απλοί άνθρωποι για την επιβίωση και βελτίωση του πλανήτη.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέσα στην αγχώδη Παρθένο από το Σάββατο μέχρι και τις 31 Αυγούστου, κάτι που θα προσδώσει σε όλους λίγη επιπλέον νευρωτική τάση. Στη συνέχεια ο αγγελιαφόρος πλανήτης θα περάσει με την όπισθεν στα εδάφη του Λέοντα μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, δίνοντας σε όλα έναν πιο κοπιαστικό και έκτακτο χαρακτήρα. Η συμβουλή των άστρων για τις τελευταίες εβδομάδες του φετινού καλοκαιριού, είναι να κινηθείτε με γνώμονα τη διαφορά ανάμεσα στο «σημαντικό» και το «προαιρετικό».

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέσα στην Παρθένο και τον Λέοντα, μπορεί να κάνει τους πάντες ιδιότροπους όσο αφορά τις λεπτομέρειες – σε σημείο να φτάσετε στα όρια της αντοχής σας με τους άλλους και τον εαυτό σας! Θα είναι καλό να επιλέξετε με προσοχή τις μάχες σας και τις κινήσεις σας αυτή την περίοδο.

Επίσης προσέξτε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και τα τηλέφωνά σας, γιατί η εποχή ενέχει κινδύνους για απώλειες ή ατυχήματα σε σχέση με αυτές. Λίγη επιπλέον φροντίδα αρκεί, για να μην ξεχάσετε το κινητό σας σε κάποιο ταξί ή να μην χυθεί καφές πάνω στο λάπτοπ σας!

Με την Παρθένο που λατρεύει τη συνέπεια και τη λεπτομέρεια παρούσα στο πηδάλιο, τα καλά νέα είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ατμόσφαιρα «επαναφόρτισης».

zwdia-zodia-tarw

Επιδοθείτε τώρα σε κάθε είδους έρευνα που είναι απαραίτητη για μελλοντικές δράσει σας. Ο θαυματοποιός Λέοντας θα είναι επίσης βοηθός σας, στο να εντοπίσετε τα πιο μεγαλόπρεπα και εντυπωσιακά στοιχεία που θα προσθέσετε στα σχέδιά σας.

Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, εσείς θα έχετε ήδη τελειώσει όλη την προεργασία για να κάνετε κινήσεις θριάμβου!

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις